ii geceler umarım birbirimize uyarız ben izmirdeyim 9 eylülde okuyorum sözde son sınıf ama uzamayan üniversitenin zewki olmaz sanırım ikinci öğretim benim okul gündüzleride yapı kredinin avukatıyla çalışıyorum öyle gelip geçiyor motoruma pazar günlerim kalıyor işte oda havalar bi düzelmedi
cuma bindim sahilde dikkatsizliğime geldi polis amcalar 265 i yapıştırdı radardan aman diyim dikkat ben yedim sizler yemeyin
cesur; sana istanbul'dan ümmet abiden selamlar getirdim... Çok selamı var sana.. Motoshow çok güzeldi yaaa:D
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
herkese bol güneşli haftalar
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
slm arkadaşlar umarım herkes keyifli bir hafta geçiriyodur...cuma akşamı nasıl bir toplantı olacak fikri olan varmı
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
selam Metin sanda iyi haftalar. Toplantı olacakmı bilinmez ama olsa çok iyi olur [/QUOTE]
saol dostum sanada ii haftalar evett olsa bencede çok ii olur negatif enerjiyi atıp pozitif doluyoruzzz
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
bu gece yine hazır bekliyorlar sahilde
ah o sahilde bende arabayla yemiştim yazın. hemde 83km hızla :D
yolda güzel basmadan olmuyor. ama artık konaktan gelıosam. ilk h.rıfat girişinden giriyom oraya kadar basıom :D köprüye kadar gitmiyom korkudan :D
uckuyulardan gelırkende ordu komutanlıgına gelmeden ilk sapaktan giriyom içeri :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
iyi akşamlar herkese
bu pazar havalar güzel olursa yapalım valla naci abi bi gezi
bu arada toplantılar 2 haftada bir oluyo diye biliyorum arkadaşlar bu hafta toplandık eğer extra bi durum yoksa bidahaki toplantı haftaya olucak...
çok sağol cüneyt bizde seni çok özledik biran önce aramıza dünmen dileğiyle esen kal babacan
ve alleykum sellam umarım güzel geçmiştir fuar bu sene katılamadık nasibse bu yaz istanbul yaparım ordaki dost larımızı ve arkadaşlarımızı gürmek için fura gidiş nedenimizde onları gürmek içindir zaten fuar bahane oluyordu ama havalar düzelsin inşallah ziyaret edecez .sanada ayrıyeten teşekürler
ümmet abimizden sellam getirdiyin için
öncelikle hoş geldin aramıza dostum özülme ceza için tek yiyen sen deyilsin bende 4 tane var o yediyinden
hoş geldin kardeşim aramıza hayırlı olsun.dogru yerdesin bize uymaman mümkün degil.çünkii biz her kafaya uyarız ha birde gelenegimiz var yeni gelen kek yada kuru pastayı getirir ve ve hep beraber....hep beraber yeriz sanada veririz merak etmeilk toplantıya bekleriz kardeşim.rüzgarın bol olsun kazasız belasız günler dilegiyle
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
iyi akşamlar millet
Herkese Selamlar
Bir şey Sorucam Izninizle
C800 Krom Radyatör Koruma Nerden Temin Edebilirim 2. El Temizde Olur
Ama Sıfırına 220 Lira Gibi Saçma Bi Para Istediler
Yorum Fikir Ve Yardımlarınızı Bekliyorum
Teşekkürler
iyi geceler herkese
ya arkadaşlar bu pazar hava çok güzel olucak kaçırmayalım bu fırsatı lütfen kaç zamandır yağmur çamur hiç bişey yapamadık şöyle çıkalım ağız tadıyla bi yol yapalım olmaz mı ki
selamlar ben aranıza yeni katıldım adım serdar nejdet cbr 125r dan suzuki gs 500 e geçiş yaptım daha önceden sizin bu toplantılarınızı duymuştum yanlız aranızda misafir olarak bulunuyodum bundan sonra abilik kardeşlik kısaca bir aile bütünlüğü olarak birlikte olmak dileğiyle hepinize selamlarımı sunarım
MOTOR KULLANMAK TUTKUDUR...!
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)