tabii tabii anladık sen neymişsin be abii diyeceksin. bende yarışıyorum 35 nolu sırt numarasıyla
http://video.eksenim.mynet.com/tayla...et_canbazi/94/ al sana bir iki artislik hareketimi
tabii tabii anladık sen neymişsin be abii diyeceksin. bende yarışıyorum 35 nolu sırt numarasıyla
http://video.eksenim.mynet.com/tayla...et_canbazi/94/ al sana bir iki artislik hareketimi
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
bu gün güzel bir gezi oldu.fotoları atıyorum
iyi akşamlar izmir geni 1 pazar daha geldı gectı ve sizler hala yoksunuz,ama aranızda en cesur adam var oda cesur bugun adada buluştuk.bugun kısa bi gezi yaptık yedı uyanlarda kahvaltı ardında meryamana,ece koy
arkadaşlar havalar guzeliştı artık bir hafta toplanın gelin....
[img=http://img10.imageshack.us/img10/7506/p1020505.th.jpg]
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
14.03.2009 tarihinde evimin önünde aküsünü arabamdan şarj ettiğim motorumu kaldırımda askıya alıp çalışır vaziyette başında dururken 20 metre ilerideki trafik ışıklarında duran trafik ekip otosundan inen polis memuru ehliyet ve ruhsatımı caddelerde muayenesi eksik,kaçak motorların dolaştığından dolayı sorgulama yapacağını söyleyerek aldı.Yaklaşık 3 dakika sonra motorumu stop ettirip ekip arabasına gittiğimde,adının Durmuş olduğunu ve konuşmalarımzda sürekli üniversite mezunu olduğunu söyleyen 11834 sicil numaralı polis memurunun kaldırımda askıda duran çalışır durumdaki motor sürücüsü bana seyir halinde kasksız motor kullanmaktan ceza kestiğini gördüm.Şaşırdım,üzüldüm,sineye çektim,ödeyeceğim fakat bu zihniyette olan bu iki polis memurunun da emniyet teşkilatına yakışmadığını buradan sizlere duyurmak istedim.Bu iki memurun bundan sonraki günlerde işlerinin kötü gitmesi de en büyük dileğim.Hiçbir zaman iyi gün yüzü görmesinler.Tüm motorsiklet ailesine Saygılar.
selam arkadaşlar er-5'imi satıyorum 2004 model temiz ve sağlıklı bir motordur kle 500 veya africa twin gibi endurolarlada takas olabilir aklınızda olsun 0554 796 02 48 Yağız
BUGÜNKÜ KROS YARIŞINDAN BİR GÖRÜNTÜ DİĞER RESİMLER FORM LARDA
UCUZ BALIK SALATA
AMA HEPSİ ÖYLE DEGİL BİZİM ÇARŞI POLİSLER süper HİSAR ÖNÜ CIVARINDA GÖREV YAPAN POLİS KARDEŞLERİMİZİ KUTLUYORUM.SENİN POLİSLERE GELİNCE HERZAMAN SEPETTEN ÇÜRÜK ELMA ÇIKABİLİR.HEPSİ ÇÜRÜK DEMEK DEGİLDİR.BİR ÜST YERE ŞİKAYET ETSEYDİN KEŞKE
YENGE SALMA BU ADAMI YALNIZ BAŞINA SOKAGA SEN EVDE ÇOCUK BAK YETMEZ GİBİ BİR KÖPECİK BAKTIRIYOR SANA HEPSİ NUMARADAN SENİN BU KOCAN ÇOK TEHLİKELİ ADAM
İNANDINMI BANABİRDE ÇEKME DİYE EL KOL YAPIYOR BANA
YAAAAAAAAAA BAK SEN ŞU ADAMA NELER YAPIYOR
arkadaşlar yeşil yurt devlet hastanesinde yatmakta olan bir kardeşimiz için acilen B Rh - kana ihtiyaç vardır ilginiz için çok teşekkürederim akşam saat 23. 00.kadar irtibat için cesur 0535 884 37 53
Ailemizin yazarı, İzmir Dostu Yılmaz Özdil'den yine muthis bir izmir yazisi...
izmir'de her sey, Yılmaz Özdil'in anlattigi gibi yasanir..
Tum İzmir Dostlarina Selamlar
İzmir
Türkiye'den sıkıldığım zaman İzmir'e giderim ben.
Simite gevrek deriz biz...
Çekirdeğe çiğdem.
Kordon elektrik aleti değildir.
Kumru da kuş değildir bizim için...
Yengen'i yeriz.
Sen sigorta dersin...
Biz asfalya deriz.
Uzatmayız...
Gidiyom geliyom deriz.
Domates dediğin, domat işte.
Evimiz isterse 800 metrekare olsun, balkonda otururuz. Hıdrellez filan gibi mazeretler uydurur, sabaha kadar sokaklarda içeriz. Bi oturuşta 60'ar 80'er midye yeriz, istifno severiz, cibez'e bayılırız; gece 3-4 gibi boyoz'a dalmazsak, kan şekerimiz düşer! Boş lafa karnımız toktur bu arada, tırışkadan teyyare gibi atasözlerimiz vardır...
*
Paraşüt kulesinden atlamayana kız vermezler; kızlarımızı da tavlayamazsın ha... Canı çekerse, o seni tavlar! Liseye giden kızının erkek arkadaşının olması kasmaz babaları; kendilerinin de kız arkadaşı vardı lisede... Bak iddia ediyorum, okey şampiyonası düzenlense, İzmirli kadınlar alır kupayı... Erkekleriyle kahveye giderler çünkü... Şaşırdın di mi? Al buna da şaşır, nargile içerler... Askılı giyerler, şortla gezerler, öküz gibi bakarsan, bi çakar, bi de duvardan yersin... Gönül Yazar'ız, Sezen Aksu'yuz; bir gül takıp da saçlarına, çıktı mı deprem sanırdın kantosuna, Karantinalı Despina'yız... Sensin Varoş! Biz tenekeli mahallede bile el ele gezeriz.
*
Erkeklerimiz de fena değildir hani... Detaya girmeyeyim, Ayhan Işık, Metin Oktay, Mustafa Denizli mesela, bi fikir verir sana... Ertuğrul Özkök'ün kırdığı cevizleri okuyoruz; eşi kafasına ütü atmış... Ayıptır söylemesi, Mahsun Kırmızıgül'le Alişan'ı ayırt edemeyiz biz.
*
Gülümseriz.
*
Enginarın başkentidir; İzmirlidir incir. Kazandibi hemşeri... 78 çeşit köftemiz olduğu için, McDonald's'ın bunalıma girdiği tek şehirdir... Zeytinyağı severiz, dünyanın en boktan durumuna bile düşsek, zeytinyağı gibi üste çıkmayı daha çok severiz... Sana ne birader, keyfimizin káhyasıyız, yazlıklara gitmek için 8 şeritli otoyol yaptık; Güzelbahçe, Seferihisar, Urla, Karaburun, Çeşme, öbür tarafta Dikili, Foça, çipurayız... Pak Bahadur'u özleriz... Durup dururken faytona bineriz, bi yere gitmeyiz aslında, öööle turlarız... Hava güzel, daralırız, okulu ekeriz. Mezun olduktan sonra öğretmeniyle kadeh tokuşturmayan öğrenciyi zor bulursun İzmir'de.
*
Siz sembol diyorsunuz ama, saat kaç diye Saat Kulesi'ne bakanı bulamazsın, altında buluşanlar bile zahmet edip kafasını kaldırmaz, birbirine sorar saati! Rahatızdır... Çocukları Kemeraltı'da kaybederiz, alışverişe devam ederiz, esnaftan biri bulup getirir, çıkışta Kemeraltı Karakolu'ndan alırız... Ağlayıp zırlamak bi yana, çoğu dondurmayı bitirmediği için ayrılmak istemez karakoldan, iyi mi... Aceleye gelemeyiz! Bir sene önceden duyurmaya başla, de ki, 22 Ağustos saat 20'de tiyatro başlıyor... 20.30'da geliriz... Sanatçılar da İzmirliyse, tiyatro zaten 21'de filan başlar... Uçak 6 saat rötar yapsın, istifimizi bozmayız, bizim için ekstra bira içme vesilesidir bu... Kuyruk olmaz, çünkü kuyruk varsa, İzmirli sıkılır, gider. Pratiktir... 201 sokağı bulduysan, yanındaki 202'dir. Tek tek isim vermeye üşeniriz.
*
35'imiz var.
35 buçuğumuz da var.
34 plaka gördük mü, kapışırız... Arkadan sirenleriyle isterse Cumhurbaşkanı gelsin, bana mı sordu, tarladan gitsin, makam arabasına yol vermeyiz.
*
Özetle, arızayız!
*
Erkek çocuklarına en çok "Efe" adı konulan şehirdir orası... Zeybek duyduğumuzda, içimiz cız eder, kalkar oynarız. Hasan Tahsin orada, Kubilay orada, Latife Hanım orada, Zübeyde Hanım bize emanet, bize... Mustafa Kemal de, ağlar kadınlarımız... Sokak sokak, bulvar bulvar, Milli Mücadele Müzesi'dir... İstanbul'daki gibi Birinci Ahmet Çeşmesi falan yoktur orada... Ankara'daki gibi Cinnah Caddesi, Arjantin Caddesi de bulamazsın pek... Recep Tayyip Erdoğan Kavşağı'nı teklif etmez hiç kimse.
*
Bakın, Tayyip Erdoğan dedim, aklıma geldi... Bugün İzmir'de miting yapacakmış Başbakan.
*
Kendisine ev sahibi olarak, Ayla Dikmen'in Kordon'da üstü açık otomobille gezerken söylediği ve Türkiye'nin anca yıllar sonra keşfettiği parçasını armağan ediyorum: "Ben söylerken gülmedin mi? Falımızda ayrılık var demedim mi? Anlamazdın, anlamazdın..."
YILMAZ ÖZDİL
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
((((((serhan Yoruk)))))) Kardeşim Hislerini Ve Anlatmak Istediğini Anlıyorum
sezi ve gükalp kardeşim çok sağolun çok büyük bir sevap kazandınız
evet arkadaşlar yarın sabah 10.30 kadar 4.önite kan lazım 6 önetiydi 2 sini bulduk 4 kaldı sezi den aldık birini sağ olsun kardeşim . kalp ameliyatı olacak bir kız kardeşimiz için gerekli her zaman bir birimize destek olmalıyız saygılar
kardeşim sağol arıcam seni allah razı olsun .
keşke benim kan olsa dükkan senin kardeşim.allahtan acil şifalar diliyoruz hasta kardeşimize ne mutlu onlara senin gibi bir dostları var
SICAK SICAK
BENİ KIRMAYIP GELDİKLERİ İÇİN WERT VE ERMANA,a ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
SENLE GEZİLERDE BİR BAŞKA OLUYOR ÜDOLÜÜÜÜÜMM
YAKIN DURAYIMDA BELKİ BANADA BULAŞIR FZ 6
YARIŞACAGIM MAKİNA
PİST ALANI BURDA YARIŞACAGIM
ÇILGIN YAPACAK YİNE BİR ÇILGINLIK
NE KADAR YAPMA DEDİYSEKTE YAPTI YAPACAGINI
VE PANTER GİBİ ATILDI TIRMANMAYA VE VE VE VE VE
FIRÇAYI YEDİRDİ BİZE AMA NEDEN ŞİMDİYE KADAR KİMSE ORAYA KADAR TIRMANAMAMIŞ.ADAMLARIN ZORUNADA BU GİÇMİŞ
DEVAM EDİYOR RESİMLER
VE BİZZZZZZZZZZ
DEVAMMM FOTOLARA
NASILLLL POZZ AMAA
VAY MERT VAY SEN NEYMİŞSİN
DEVAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
DAVUT KENDİNİ KROSÇU SAN DI YAA HAHAHA
ŞİMDİLİK BU KADAR BİRAZ SONRA İKİ BOMBA RESİM VAR
NACİ KARDEŞİM GERÇEKTEN BALIKLAR HARİKAYDI BİZ HER ZAMAN ORAYA GİDELİM.HEM HEM HEM PİYATLARIDA BAYAGI UCUZDU YAHELE BİRDE ÜSTÜNE YARIM BALIK GELDİ YA TAM SÜPER OLDİİİ YAA SALATALARDA ÇOK İYİYDİ YE YE YE BİTMİYOR NE SALATAYDI ONADA PARA ALMADILAR GALİBA YALNIZ BENDEN ALDILAR 2LİRA KİŞİ BAŞI O SALATAYADA DEGERDİ AMA HAYATIMIN EN UNUTULMAZLARI ARASINA GİRER O SALATA
UCUZ BALIK SALATA
arkadaşlar bu önemli bir konu ve güncel tutulması lazım neden gereksiz muhabetler araya giriyor ve bu fotoğrafların yeri burası deyil oğuz abim yanlış yere yüklemişsin duyarlı olalım biraz hepinizin başına gele bilir
metin kardeşim ayağına ve tekerine sağlık kırmayıp buralara kadar geldin ve kanını bize verdin sana ve sevgili gökalp ve seziye çok çok teşekürler ederim allah tekerinize toz kondurmasın
sezi biladerim, güzel kardeşim, atom karınca gibi uçmuş gitmişsin derman olmuşsun tebrik ederim,
metin kardeşim, bi sürü yol yapıp bi hayır işledin, sanada helal olsun. geç saatte uğurladık seni sorunuz dönmüşsündür umarım.
duyarlılığınız için ikinizede çok teşekkürler
May The Force Be With You
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)