derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi yolluyorumm.. marko abi senin de iki satır yazını görmek mutlu etti beni (:
bu arada melcor09 yeni motorun hayırlı olsun telif hakkını talep ediyorum avatarımdan dolayı bulabilceğin en temiz fazer lardan bir tanesine sahipsin eski kullanıcısı gözü gibi bakardı o motora (bu arada kulakları çınlasın abimim )
ah eski günler ... ne anılar yaşadım o motosiklette .. ne geziler yapmıştık .. neyse fazla duygusal olmayalım
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi yolluyorumm.. marko abi senin de iki satır yazını görmek mutlu etti beni (:
bu arada melcor09 yeni motorun hayırlı olsun telif hakkını talep ediyorum avatarımdan dolayı bulabilceğin en temiz fazer lardan bir tanesine sahipsin eski kullanıcısı gözü gibi bakardı o motora (bu arada kulakları çınlasın abimim )
ah eski günler ... ne anılar yaşadım o motosiklette .. ne geziler yapmıştık .. neyse fazla duygusal olmayalım
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
bugün çok güzel bir gündü ama biz sessiz coo ile bizim dükkanın duvarlarına alçı falan yaptık temizledik daha sonrada motorlarımızı yıkadık ERMAN,ın verdiği inek sütüylede parlattık çok iyi oldu.gezi yapan arkşlr vars foto atsında görelim
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Allah analı Babalı bütmek nasip eder inşallah...çok tatlı ve gerçekten de karizma bir Bebek
Tekrar teşekkürler ve İzmr'e geldiğinizde inşallah tekrar görüşürüz
--------------------------------------------------------------------------
Sayılı günler çabuk geçer derlerde inanmayız bazen bakın aylar akıp gitmiş ve sadece 110 küsür gün kalmış Bravo ve geleceğin günü iple çektiğimiz bilmeni isteriz Tuncerim Allah hayırlı teskere almanı nasip etsin.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
iyi akşamlar mt sakinleri forumdan iki gün ayrı kaldım neler kaçırmısım meger
herkese ii haftalar mt sakinleri .abi sütün işe yaramasına sevindim. nargile içemedik ama bi dahaki sefere inşallah
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
izmir mteeeeeeeeeeeeeeeeeeee açın bir gezi topağı bahara merhaba gezisi gelmiyen n olsun
by K@d@k@L
iyi akşamlar izmir mt.bugun geni ufak bir gezi yaptık,hemen fotolar paylaşyorum
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
hadi jeyna bekliyoruz merak ettim.
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
bugun melconun Aydında ufak bir işi var bizde onun peşinde gittik hem gezelim hemde biraz yol yapalım..
otobanın çikişi aydın 10 km kala sigara molası
aydına geldımızda sagolsun aydın motosiklet grubu (ruzgar avciları) bize musafir ettiler ,melcorun yanında oturan ruzgarcilardan birtanesi
buda yanı adam,baya bi aktiv hayat yaşyor,duvarda asılan fotograflardan cektım..
ahanda ben..
ahanda biz..
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
valla bekldik biz sami haberleri var dedi hatta arayacaktık sami telefonları yok dedi
sen ver makinayı bana ben pasını atayım
NARGİLE senin köpegin olur kardeşim.birgün bizim mahalleye dizelim motorları bir görüntü olsun sonra kısa bir turlama yaparız
bende birkac kare gondereyim..
namı deger dede ve jeyna
[img=http://img27.imageshack.us/img27/7288/fotoraf097.jpg]
[img=http://img27.imageshack.us/img27/fotoraf097.jpg/1/w640.png]
dede ve ben.
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
JEYNAJEYNA valla iyi geziyorsunuz.gezin bakalım tadını çıkarın bu güzel havaların.Kendinize iyi bakın
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)