BEN ORDÜNARYÜS.PRF.DR.DOÇENT im bu motora bakmaya bile degmez yaşamaz bu hasta belki kadavra olarak kulanılabilir. bu bilgi yeterlimi acaba
DOGRU SÖZE NE DENİR BE KARDEŞİM
SENİ HİÇ GÖTÜRMEMMİ((((((((ABİSİİİ)))))) orada bangi jambi yapacazzz
MAMY çok geçmiş olsun kardeşim allah korumuş verilmiş sadakan varmış.aman dikkat dikkat dikkat aman haaa bizi üzecek şeyler yapmayın.sizleri seviyoruz kendinize iyi bakın
tamam olur kardeşim biraz kendimi toparlayayım da
sıkıştıranın plakasını aldıysan ver bana gidip DÖVEYİM
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
HEHEHE HE HE HE HAH O DEDİĞİNİN TERSİ ĞALİBA ÖYLEMİ ACABA
Ben sadece tavsiye etmiştim karar cesur abimde Hemen kızmayın kardeşinize
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
Herkese iyi geceler..
Sana şimdiden kanım ısındı
Bu cuma değil bir daha ki cuma tanışmak dileğiyle
Normalde bu pazar gelecektim,ancak bara verdikleri adam yamuk çıkıp hırsızlık yapınca yanımdaki adamı değiştirdiler.Şimdi yanıma verdikleri yeni arkadaşa işi öğretiyorum.Çarşamba-Perşembe gibi gelicem inşallah..
Özledim sizi çok..
selam arkadaslar usta birligim izmir il jandarma komutanlıgı ama nerde oldugunu bılmıyorum nerede oldugunu bılen arkadaslar yazarsanız sevinirim bazıları bornova diyor bazıları baska yer beklıyorum. yarın teslim olacam acil!
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
bizde seni çok özledik arayı uzatın bu sefer güzel bir karşılama yapalım kardeşime
kızmam sana murat ama düverim abi motor alalım diyon bana bilmediyin motorları başkasına tafsiye ediyon kerata daha ehliyetin bilem yok seni çakma motorcu toplantıya gel akşam arabayla gellllllllllll
burda bir jandarma var ama burasımı kesin bilmiyorum izmir yağnelerde bozyakaya varmadan
walla butun izmirli kısılere sordum kımse bılmıyor
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
belki eşrefpaşa,dada olabilir
Bende hepinizi özledim
Geç olsun güç olmasın evet.. Bunda da vardır bir hayır.Zaten izini fazladan kullanıyorum,içinde bonus 2 gün var Bir sorun çıkmadığı sürece tabi..(izin adresim doğu gözükmüş farketmedim,o yüzden yolu da fazla verdiler ve toplam 9 gün oldu )..
Jandarma Eşrefpaşa da var onun haricinde nerede var bilmiyorum.Ama bildiğim daha doğrusu tek söylemek istediğim şey,Allah kolaylık versin dostum
115 günüm kaldı benim..8/1 B yim.Üniversiteyi bitirmeden dondurup askere geldim çeşitli sebeplerden ötürü.Ama burada şunu anladım ki uzun dönem askerlik gerçekten yapılmaz.Ki benim yaptığım askerliğin askerlikle alakası olmamasına rağmen bunu söylüyorum.Sen 88/4 ün B si olmalısın,askeri tabirle piç torunum
Askerde hiç bir şeyi kafana takma,tek tavsiyem bu.Ve umarım arkanda eşini ya da kız arkadaşını bırakıp gelmemişsindir.Çünkü aile ve arkadaşların zaten yeterince kalbine oturuyor,bir de aşk durumları olursa yandı gülüm keten helva.En güzeli benim gibi bulunduğun yerden kız bulmak ki o da senin birliğinde olmaz
Hayırlı teskereler..
İmza;
Orduevinde barmen olarak vatan borcu ödeyen kahraman mehmetçik.
arkadaşlar dün gece küçükyalı da gece 12 30 gibi motorsiklet kazası vardı arabaylaydım durdurmadılar polisler bayağı kalabalıktı kırım ekibi vardı acaba bilen tanıyan veya duyan varmı
by K@d@k@L
Bu sabah saat 8:30 da evden ayrıldım ve ürün kontrolü yapmak üzere Torbalıya gittim.
Saat 13:30 gibi işim bitti ve montajda olan ekibimizi denetlemek üzere Söke (Autobahn dan elbette) Sökeden de Germencik'e geçtim....yol yapmayı bayağı özlemişim hakikatten
Kahvaltı yok öğle yemeği yok derken saat 16:00 olmuştu galiba bende Germencik dönüşünü Kuşadası üzerinden yapmaya ve orada birşeyler atıştırmaya karar verdim....Tam çarşı sokağından yavaaaş.. yavaş ilerlerken önüme birisi atladı...daha önce fotoğrafını gördüğüm için hemen tanıdım...jeynajeyna idi bu kişi daha sonra kazazede Mamy ve Dede olarak tanıttıkları beyefendi ile de tanıştım...gerçekten memnun oldum.
Harika bir porsiyon köfte sıcak bir çay ve tatlı bir muhabbet sardı bizi ....Sağ olsun kardeşlerim beni misafir ettiler..Teşekkürler
Evet akşamın erken saatlerinde tekrar evimde olmanın huzuru içerisinde bu günü sizlerle paylaşmak istedim.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
özer abiyi nerden tanıdınızda yolunu kestiniz yaw
valla iyi denk gelmiş
jeyna maşaallah yegenimiz çok tatlımış, allah analı babalı büyütsün
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
chatcut valla carşıdan gecerken motosiklet.net stikerı bide siyah v-strom gordum usune atladım ondan sonra olan oldu işte,cok iyi bir insan hakaten tanıştımı cok memnun oldum,aslında sizleri ozledık arkadaşlar bir kac gune kadar melcorla beraber izmire gelcaz
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)