oh oh tekerinize sağlık çok süper gezmiş siniz vallah bizsiz gezin bakıyım insan bi haber verirya jeyna nasıl boğazınızdan geçti o gözelim baluklar şaka yaptım afiyet olsun çok güzel gürüntüler fotolar emeyinize sağlık
oh oh tekerinize sağlık çok süper gezmiş siniz vallah bizsiz gezin bakıyım insan bi haber verirya jeyna nasıl boğazınızdan geçti o gözelim baluklar şaka yaptım afiyet olsun çok güzel gürüntüler fotolar emeyinize sağlık
afiyet bal seker olsun sagol dusundugun icin ama istesem, sevsemde gelemem ciftlikteyim resimler icin sagol cok tesekkur ederim guzel gundu arasıra yapalım. bide su izmir cesuru ziyaret konusu ustunde duralım yarın goruselim jeyna sagol iyi aksamlar yigene ve yengeye selam....
hızlıcesi1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...... ne zman musaitsin izmire bi ziyarete gelicez seni.?
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
melcor kardesim ben herzaman varım hele cesuru gormeye elbette balık gotururuz ona sever o
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
sonucta o foto boşu boşuna cekilmedi
geyik tufanı yaratmak için 2hafta bekledi
aklıma sağlık
Allah neşeni bozmasın
sadece kaskları eksik
orda çalışan ibodan alınan haberlere göre
kask dayanmıyormuş M. ya virajlarda freni sıkmak yerine kaskını yere sürtüyormuş
çıkan kıvılcımlardan orman yangını cıkmış
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
JEYNAJEYNA elinize saglık çok iyi yapmışsınız.benim ARKADAŞIMI (KARDEŞİMİ)
yalnız bırakmayın orada sık sık ziyaret edin.orası bizim mekanımız yazın bol bol orada buluşuruz.kendinize iyi bakın öpüldünüz
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
tamam cesut tşk
bu arada arkadaşlar geziye 4 kişi gittık gere donuşte benim onden giden bizim arkadaş mamy (cbf 150) kaza yaptı ,viraji alamadı gozumun onunde levhaya carptı.. birşey olmadı ama genide hepimiz cok uzulduk.
[B]joker[/B]
yok yok birşey ,depo coktu ufak tefek cizikler motorda ,cocukta birşey yok allahtan ama tabi genide kaza sonucta,ee artık viraja hızlı girmecek ,yatıramadı motor ,durduramadı,zaten birisi levhai koydu oraye işte olan oldu
[B]joker[/B]
Kaza yapan kardeşimize geçmiş olsun inşallah en kötüsü böyle olur kazaların.
Epeydir iştirak edemiyoruz gezi aktivitelerine ama gönlümüz hep gezenlerle
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
cesi ayarlayın bigun gelin bide bizim buralarda bulusalım bakalım bekliyoruz.
e hadi bakalım o gunleri 4 gozle bekliyoruz..
arkadaşlar bugün sabah işe giderken sıkıştırılma sonucu yeşilderede kahramanlr ayrımında o kırmızı borulara tkılp düştüm
gecmis olsun kardesim sende bisey yoktur umarım..
nazar deydi yemin ediyorum
geçmiş olsun beyler Allah beterinden saklasın
yeşilderenin sabah ve akşam trafiginde cok dikkat etmek gerekiyor
makas yapanlar mı dersin 100 metrelik yerde araclarının ivmelenmesini test edenler mi dersin
minibüs,otubus...
çok geçmiş olsun
uzun süre oldu görüşmeyeli özledik wallaaa
yengeye selamlar,saygılar
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)