çok isterdim ama motorum dukkanda bakım yapıcam dıye dagıttım bu gun gıdıp toplıycam çoban etede yakınım aslında ama yetişemem sıze ıyı eylenceler ama en yakın zamanda goruşucez hayırlısı ıle ...
afıyet bal seker olsun oguz abı nasıl gectı fotolar cok guzelmıs keske gelebılseydım bende
iyi akşamlar arkadaşlar izmirde tvs apache nerde satılıyor bilgisi olan varmı
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
arkadaslar yaklaşık üç gün önce basladığım işi bugün bıraktım.yine emekli hayatına geciyom umarım karakaçanımı satmak zorunda kalmam bu gidişle . patron milleti çok canımı sıkmaya başladı artık
herkese ii haftalar
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
dostum üzüldüm yaaa ; sıkma canını
sana da iyi haftalar
ARANIYOR!!!
izmirde adlarının tam olarak bilinmedigi M. ve ekürisi C. sokaklarda 1980 model BMX leriyle terör estirmeye devam ediyor.Alınan son bilgilere göre hızlı adam M. Altınyolda bir hayabusayı tokatlamış tokatlanan motorcunun ise bunu kaldıramadıgı için intahar etmiş olabileceginden şüpheleniyor...
gözünüzü 4 açın
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
ben tanıyorum bunları ama fidye isterim ancak öle söylerim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
cesi tıkabasaya uğrayınca haber et, topiki açalım
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Watari işin hayırlı olsun ,
İzmirli_ua seninde hem girişin hemde çıkışın ikiside hayırlı olsun
Ne hayvanlar var ya görüyomusun,
Bi de gidip durdukları yere bak Burak ALBAYRAK'a kafa tutmuşlar utanmadan,
Yollarda görmek istemediğimiz serseriler bunlar
Kaç gündür nete girememiştim, girer girmez öldüm gülmekten zenon gözlüm, aklına sağlıkmı allah akılfikir versinmi ne diyim bilemedim sana
Fidye istiyon ha...
Sana sus payı olarak 25 tane midye sööliyim
May The Force Be With You
iyi akşamlar izmir mt..
hemen size taze taze bugunki ufak gezinin fotograflar paylaşımı sunyorum ,hemen yukleyurum
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
bu sabah Melcorla plansız anlaşarak bir kac arkadaş yanımıza alarak cafeden yola ciktık...
Melcor ve eşi
bizim arkadaşlarımız cafesı soguk yoldan geldımızda sicak cay ve guzel kumpir
bizimle gelen abi kusura bakmayin isimler conusunda cok berbatım rusum işte ama o adama yaşlı dede derim
tanıdık gelyormu sizlere bulent abinın cok selamı var ama kendisi yoktu telde konuştum
1rer cay ictık
gezinın sonunda bi yemek yelim ac gozlu melcor bize 1 tane bile vermedi tek yedı,şaka tabi o yedı biz baktık yani ac digildık cay ictık
MELCOR buda senin en sevdıgın yemek
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)