arkadaşlar bu hafta sonu hava tahminlerine güre hava iyi olcakmış .pazar günü bi mangal yapalım çoban ette şöyle bize yakışır olsun .varmısınız çoktandır özlemiştik mangalı havalardan dolayı
arkadaşlar bu hafta sonu hava tahminlerine güre hava iyi olcakmış .pazar günü bi mangal yapalım çoban ette şöyle bize yakışır olsun .varmısınız çoktandır özlemiştik mangalı havalardan dolayı
herkese ii dilekleri için çok teşekkür ederim bende artık keksiz bırakmam sizi ama ilk maaşı alınca
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
evet cesur sana katılyorum hava guzel olur ,ben motorumu buyutum o yuzden bizde varız
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
iyi akşamlar herkeze abi toplantı yokmu yarın ? çünkü pazar günü dershanedeyim ondan sordum cuma varsa toplantı katılmayı düşünüyorum
sen yinede 20,25,30 kişi civarı getir işte bak kafana göre. baş köşe senin hakkını ver haaa CESİ zaten 5 kişilik yer VOLKİİ 4 kişilik ben 6 gerisi kibar onları tek say
senide sıraya yazdım ERMANKO
Farkındayım sende varsın.sıra sanada gelecek sıranı bekle acele etme
CESUR bu sagı solu belli olmaz.cesurdur ne yapsa yerudur
kardeşim hayırlı olsun ne aldın.yeni makinanın markası ne dir.kaçlık tanıştır bizi makinanla
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
arkadaşlar olursa bendevarım mangala haa yeni gelen arkadaşlar kekler sorun deil siz gelin ama eliboş gelmeyinnn
herkes kendine dikkat etsin yeter ok
nerde hareket orda bereket kekler havalarda uçuşuyor hadi bakalım
by K@d@k@L
gezi topiyini açtık sız daha burdamısınız duyurularda hadi bakıyım marş
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)