oooh be en sonunda dun gece fasılımızı da yaptık. yedik içtik soyledik rahatladım yaw
seniiii bennnn ellerinnn olsuunn diye miii sevdim aaaaa
fasılda kola da içip masanın ruhunu bozsam da çok güzeldiiii .
eylemlerimiz devam edecek...
Hedowich, büyük geçmiş olsun...
Forrap, Sana da canım
Şafak 30 sayıyorum,bilgilerinize...
görüşürüz...
...Sergerdan...
resimlerde anason var bi tepki alabilir kötü örnek olmayalım. yaş üzüm var semiz var patlıcan var denizbörülcesi var milletin canı çeker bir yeri şişer neme lazım
dün önce bir motosikletci çiftimizi dünya evine soktuk. allah mesut etsin bir yastıkta kocatsın insallah. motosikletlerle konvoya katıldık normal olarak
iste bunlarda fasıl belgeleridir. sonrasında ayben ve bocek ozge de katıldı bize
gayet güzel bir geceydi.
Wallace, saçları ne yapmışsın ya. Bari üstlerini 3, yanlarını da 1 numara yapsaydın.
tuncere yol hazırlıyor sanırım wallace
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
wallace,şener,ceyda veeee (çatkut)okunuşu öyle afiyet bal şeker olsun dostlar en az ordaymışım kadar zevk aldım eylemlerinizin devamını dilerim dostlar
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
abilerim geldim KONYA(kenya) dan.Hiç bu kadar eğleniip dumur olduğum bi gezi hatırlamıyorum.Resimlere bakınca anlaycaksınız.HA bi de mubarek gün dediniz ya dur geliyorum şimdi belgelerle
HÜRRİYET EGE ekini Konyadan alamadığımızdan dolayı senden bekliyooruz Tuncerim Forropım Kelim hıhınınıhahahahaaa
abi işte ben de bundan korkuyordum flash diskde resim bırakmanın sonu budur hahahaaa.Yayın hakkını sana mecbur devredecez ama millet elıştı sorun değil Murat abi hahhaaa
Bu benim arkadaşın aldığı yeni davul,e şimdi bunu görmeseydik olmazdı
Murat abi bu görüntü sana,şarkı söyleyemediğim açık ama çalarım hertürlü hahahaa
devam..
ya yemekde çekemedim kusra bakmayın,kendimizden geçtik yerken...Etli ekmek zaten gırla,oofff yaniii
Bu kesin türk,yasaklara karşı zaafı var
hah şimdi başlayalım hikakeye,bu bizim tunç,Davulcu arkadaşım
Konyada BASSTONE music diye bi organizasyon şirketinde çalışıyor,akşamları çalıyor falan
orası neyse de gittik işte perşembe günü telefon acı acı çaldı ve akören de merkez camiine ses sistemi kurulacak,mirac kandili için,KONTV gelecek ve canlı yayın yapacak(bi televizyon,gazete dir gidiyor ya hadi hayırlısı) ve ses sistemi kurmaya gidiyoruz
iş arabası hehehee
KONTV canlı yayın arabası,müthiş bi makinaydı...
tipimiz faul ama sorun deil,ses için geldiydik hehehee
görüntüler sizlerle
hocam şu kabloyuda buradan geçirdik mi allahın izniylen bu geceyi sağ salim atlatıcaz
Mükemmel bir teknoloji
bu araya kaynamış ama ilginç bi detay hahahaa
Seydişehire gidiyoruz
Kavun çaldık ve elma çaldık ama belge yok maalesef elimizde
80 le giderken kask takmayınca neler oluyor buyrun size testler
Çok fenaaa çooook!!! Kask ve eğitim şart!!!
Seydişehire gidiyoruz...Gezi maksadınla.Ya 3 saat hocanın gelmesini mi bekleyelim gidip yemek yedik
Sonuç olarak plastik surat gibi almak istemiyorsanız KASK TAKIIIIIIIIN!!!
O günün akşamı...Sen hiç hayat boyu kandil için camiye gitme,sonra orada sesçi olursun...Görev için buradayız.Canlı yayına da çıktık Telefona msjlar geldi hahahaaa
Kamera bize dönünce mikserin altına saklanıyoruz
VE GİDİYORUM KONYADAN,ilginç bi gezi oldu
:pr::pr::pr:
Arkadaşlar Aqua park geziniz çokk çok güzel olmuş. Çok sevindim. Kısmet değilmiş gelmek. Özel durumum dan dolayı 1 hafta sonrasına da plan yapamıyorum. Tuncer e gelemeyeceğimi, (tuncerin hatırlatması ile) son gün bildirdim. Bir dahaki sefere dielim inşallah. Yeni Arkadaşlar ile- ki aslında sanırım artık grupta ben yeniyim- , tanışma fırsatını da umarım elde ederim.. Eser . ..
Everything goes the way it should...
saolun arkadaslar artık olan oldu paşa paşa oturcazcok tesekkurler herkese
Ride your way
Konya'ya geldiniz haberimiz yok Alacağınız olsun
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
inşallah kardeşim özledim ortamıda sizleride ama nasip diyelim ...ayarlıyacağız bi şeyler ,ama senide bekliyoruz toplantımıza bilgine hep biz hep biz olmuyor böyle (birilerinin kafasına taş olur umarım )
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
oğlum ahmet (duyulmaz) bu ne yav. durduğun yerde duramıyorsun. ha orada ha burada. mevlana gibi olmuşsun valla. pardon evliya çelebi gibi diyecektim. seni gidi kuyrukkaldıran kuşu seniiiii.
murat kıskanıyorum abi sizi ne yalan söyleyeyim. rahat durmuyorsunuz hiç. yok olmayacak bu böyle. taşınacağım izmire ben yaaa.
gecmıs olsun kardes allah daha kotusunden korusun....
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)