ben sevgilimi kuafüre bıraktım üç göndür orda c.tesi hazır olur bu önemli günü beraber yaşayalım deyerli mt motor sevenler hadi hep beraber motosiklet aşkına
ben sevgilimi kuafüre bıraktım üç göndür orda c.tesi hazır olur bu önemli günü beraber yaşayalım deyerli mt motor sevenler hadi hep beraber motosiklet aşkına
ben burda 0 derecenin altinda kar yagarken biniyorum, donuyorum ama o kadar ozlemisim ki surmeyi ara vermekte istemiyorum...
ilk isim Izmir e geldigim gibi Ayvalik a kacmak olacak, tabii yanliz degil... bi deniz havasi soluyayim yaw... bi soyle sahilde eski muhabbetleri yapalim...
e e e dedim sana bak gidiyorum, ozlersin beni dedim, tarih 03.10.2008 persembeyi cumaya baglayan gece, gel bize gidelim, ev de sise sise jack daniels var oturup cekelim dedim.. ih mih ettin, tek basima bi elimde bavulum bi elimde sise, sabahi buldum... kafa da iyiydi hani, ulan Mustafa sen beni ozleyene kadar gelmicem geri dedim... bak simdi icim rahatladi bunu duydum ya, yakinda gelirim...
bu arada gelirsem ne chatkut ne de bocek ses tonuma karismayacak ama yoksa gelmem!
cezamiza raziyiz, hele bi geleyim de...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
slm herkese ben yeniyim aranıza katılabilir miyim izmirden joker_cbr_
katıl kardeşim sende gel hoşgel sefalar getir ama biraz detay yap kendini daha iyi tanıtki seni daha iyi tanıyalım
by K@d@k@L
joker_cbr_,ChukY,washburn24 aramıza hoşgeldiniz..
Ehliyeti olmayan arkadaşların önce ehliyetlerine,korumalarına daha sonra da motosikletlerine bir an önce kavuşmaları dileğiyle
Pierid,yeni iş yeriniz hayırlı olsun,umarım bol kazanç elde edersiniz..Açtığınız yer oldukça iyi,yakınında bu işi yapan bir yer daha vardı kapanmadıysa (10 aydır İzmir imden uzağım,bilemiyorum o yüzden kapandı mı kapanmadı mı)..Fark yaratacak işlere imza attığınız taktirde tabi ki kazanç kendiliğinden gelecektir.Tattoo dışında airbrush işine de zamanla girerseniz sanıyorum ki çevresel olarak müşteri potansiyeliniz oldukça iyi olacaktır
Oldukça büyük bir potansiyelin içerisindesiniz,umarım bunu iyi değerlendirirsiniz
Tekrar hayırlı olsun...
Anahtarlıkların kalmadığını tahmin etmiştim,eğer elimde kaldıysa -ki pek sanmıyorum çünkü gelmeden dağıtmıştım hepsini- gelince anahtarlık dağıtırım,sen stickerları dağıt madem baya getirdin.Zaten geçen seneki stickerların aynıları sanırım bu senekiler de( ben yokum tabi değişiklik yapmamış tembel MT Yönetimi )..
Herkese iyi haftasonları..
kardeşime bak bee gözlerimi yeşerttin anılarla o gün cek denyıls'ı reddetmekle nasıl bi denyoluk etmişim ya, sırf senin bi elinde bavulla nasıl kafayı çektiğini görmek için bile gelinirdi
gelde yolumuzu yapıp kurtlarımızı dökelim, ayvalık yakın yaw, haritaya parmak basıp nere denk gelirse oraya kadar gidelim, ama bi şartla, 150 nin üstüne çıkmayacaz, sakin sakin gidecez
May The Force Be With You
Merhaba ve hayırlı akşamlar tüm İzmir MT
Çirkin sen gel yeterki Ayvalık yaparız...150 nin üstüne çıkmayız da
Haydi bakalım gün sayalım mı
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
hayırlı ve huzurlu bir pazar diliyorum
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
günaydın arkadaşlar bugün güzel bir hava var tahminlerimizin tam tersi oldu neyse gezen arkadaşlara bol eglenceler
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
günaydın herkeze bi kaç haftadır toplantıları ektiğimi biliyorum ama yeniden aranızda olucam
Cesur abi sticker kaldımı elinde varsa almak istiyorum. bişey daha sorucam yeni tsörtler ne zman gelicek ilk sıraya beni yazın
en kısa zmanda görüşmek üzere
stikırs kalmadı ama bakarız bişeylerne zaman gelecen randevu ver. biz hazırlık yapalım sana nasıl stikırs lardan istiyorsun
hoş gel sefa gel mutlu gel huzurlu git.gelecek toplantıyı iple çek yalnızzz ilk gelen kurabiye,kek vs getirir ona GÜRE haaa o zaman seni en baş köşeye oturturuz
iyi pazarlar dostlar, hava fena değil bugün ama önceden bi plan yapmadık evde pineklemeye dewam
bende 3-5 sticker kalmıştı ama evin heryerine yapıştırdım
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
nerelere yapıştırdın bakem yoksam bendemi yapiştiremm
BENCE GÜZEL RESİM
KADİFEKALE den bir ensantire
tekrar merhaba Oğuz abim stikırslar mt nin stikerslarından istiyorum abi. bu cuma uygun olursam toplantıya katılmayı düşünüyorum. bi süredir takip edemedim siteyi bayagı sey kacırdıgımın farkındayım martta İzmir mt nin bütün gezilerine motosikletimle beraber katılacağım en kısa zmanda görüşmek üzere
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)