ya bi türlü siyah ve farklı bişe bulamadım koca izmirde ..gerçi şimdi izmirde değilim ama 10 gün sonra izmirdeyim o zmn gelcem yanına: )
ya bi türlü siyah ve farklı bişe bulamadım koca izmirde ..gerçi şimdi izmirde değilim ama 10 gün sonra izmirdeyim o zmn gelcem yanına: )
[QUOTE=washburn24;1426520]ya bi türlü siyah ve farklı bişe bulamadım koca izmirde ..gerçi şimdi izmirde değilim ama 10 gün sonra izmirdeyim o zmn gelcem yanına: )[/QUOTE
tmm canım her zaman beklerim
sensizlik yaramamış bize demeki kardeşim gelde kendimize gelelim kurtar bizi bu kırizden
kardeşim bişi deyil
.................................................. .................................................. ........................................
[QUOTE=pierid
walla istemediğin kadar model var[/QUOTE]
çok büyük bir düvme yapçam motor düvmesi hemde rrrrrrrrrrrr olcak yaparsın deyilmi ilk müşterin benim :
herkese selam .. wallece hocam .. marko paşam ..özer abi (: phetonw12 : ) ve diğerleri .. nerde millet ya (: ben zaten yabancı kaldım herkese ara çok açıldı belli ...
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Merhaba Herkeze Ben Özgür Yaşım 17 İzmir Bucadayım. Motosikletim Yok, Ehliyette yok Yanlız Trafiğe Kapalı Alanda 1000 Km ye yakın sürüş tecrübem var Aranıza Kabul Edermisiniz Bilmem artık Temmuzda ehliyeti alıyorum sonra da kendime göre bi motor alacağım inş. Bu Arada Yaptığınız Aktiviteler Çok Güzel İzmirliye Bu Yakışır Zaten
pierid hayırlı olsun guzel iş guzel sanat
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
İLAN PANOSU:
1-Bu cuma İzmir MT toplantısı duyrusu için TIKLAYINIZ
2-Bu akşam İzmirde oynanacak A milli futbol takımımızın maçından haberi olmayan var ise ;
3- 28 şubattan itibaren dayak yemek isteyenler, piercing isteyenler, vücuduna şekil-resim isteyenler Pieridin kıbrıs şehitlerindeki dövme stüdyosunaA Milli Takımımızın 11 Şubat Çarşamba günü saat 20.30'da Fildişi Sahili ile yapacağı özel karşılaşmanın bilet satışları sürüyor. İzmir Atatürk Stadyum'unda oynanacak maçın biletleri Biletix ve stat gişelerinden satılıyor.
Bilet fiyatları şöyle:
Kale arkası Tribünü: 5 TL
Maraton Tribünü: 10 TL
Numaralı Tribün: 20 TL
Fildişi Sahili'nin en çok milli olan oyuncusu 75 kez bu formayı giyen, ve kariyerini İngiliz ekibi Tottenham Hotspur'da sürdüren Didier Zokora. Milli takımın en golcü ismi ise Fildişi Sahili için 33 gol kaydeden, 2006-07 sezonunda da İngiltere Premier Ligi'nin gol kralı olan Chelsea'li ünlü forvet Didier Drogba,
May The Force Be With You
GÜNAYDIN dostlarım ,arkadaşlarım saat :07.00 çok güzel yagmur yagıyor akıllı olan otobüsle gitsin işine sonra söylemedi demeyin.hayırlı işler
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Türkiye Motosiklet Federasyonu, 2008 yarış sezonu ödül törenini
"Motosiklet Aşkına" sloganıyla 14 Şubat sevgililer gününde İzmir Ege Üniversitesi Kampüs Kültür Merkezinde düzenliyor.
Bilginize...
afişi büyük boy görmek için tıklayabilirsiniz
May The Force Be With You
ben sevgilimi kuafüre bıraktım üç göndür orda c.tesi hazır olur bu önemli günü beraber yaşayalım deyerli mt motor sevenler hadi hep beraber motosiklet aşkına
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)