iyi akşamlar dostlarım benim gibi yagmurda motosiklete binen arkadaşlar kazmalara çok dikkat etsin.çünkü onlar sizi önemsemiyorlar bunu unutmayım
iyi akşamlar dostlarım benim gibi yagmurda motosiklete binen arkadaşlar kazmalara çok dikkat etsin.çünkü onlar sizi önemsemiyorlar bunu unutmayım
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
vasko naber kardesım
kımsecıkler yokmu
iyilik bee cooooo nolsun işteyiz
sen napıyon sesin cıkmıyo binde bir esip gidiyon
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Cesur ne haber kardeşim? nebu yaaaa kimse kalmamış herkez yattımı bu saatte? anlaşılan biz yine nöbetçiyiz herzamanki gibi
slm izmir mt uzun zamandır uğrayamıyordum buralara izmire kaliteli bi dövme stüdyosu kazandırmaya çalışıyordum ve en sonunda 28 şubat da açılışımızı yapıyoruz ilgilenenler bana özelden mesaj atabilir iyi geleler izmir mt.............
valla burasıda berbat oldu çok iyi indirdi yağmur tekneler su doldu, ama merak etme yarın hava açıyor sizede kazasız belasız yollar diliyorum aman kazmalara dikkat
[QUOTE=hızlıcesi2;1425092]ortak cumaya toplantıya bekliyoruz
gelmeye çalışırım ortak nerde toplaşıyosunuz napıyosunuz haber ver yeter :D
topiğe bu girişte forrap ve csalgin'in msjlarını görmek çok sevindirdi beni,
ha gayret kahraman mehmet beyler şafaklarınız yakın yaza girerken duble mutluluk olacak gelişiniz
VaScO : hoş gittin hoş geldin, sadece stickermi getirdin,
adettendir hediyelik yedek parça ve aksesuar getirilir fuardan,
cahal cahal gonuşma solda vites var
Fight Clup olayınamı girdin , ben varım
May The Force Be With You
pierid hayırlı olsun yeni mekanınız...
hava açtı bugün millet, motor mevsimine kaldığımız yerden dewammm
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)