Cesur abicim Forumdayım bundan sonra bende cok güsel bi forum sitesi inş benımde paylasımlarım olucak foto süper
ne zaman geziye cıktınız bir haber verseydiniz
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
Olcan telefon etti diye de bu kadar sevinilmez ki yaa...
Tamam, artık daha sık haberdar ederim kendimden.
Şaka bir yana, güzel geçmiş, eğlenceliymiş belli Eğlenceniz daim olsun, en kısa zamanda o karelerde yer alabilmek dileğiyle...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
kusura bakma ilk aradığında havadaydım cvp veremedim,
bekliyoz kardeşim biliyosun sayılı gün çabuk geçer de kaça kadar sayacaktım onu unuttum
he yaw cesim gözüm kusura bakma unuttuydum, boynumda kalmasın olcanın selamı vardı herkese,
polisler ne samimiydi dimi, "abicim arkadaşlara şaka niyetine yutturmak için ordan bi kaç kağıt tutup arabanın yanında resim çekilebilirmiyiz" dediğimizde hemen kabul ettiler sağolsunlar.
@gökalp : sensin fotomontaj
May The Force Be With You
canım baluk çekti
selam herkeze
abi ne ara gezi yaptınız. bende sınavlardan dolayı pek ulasamıyorum size sınavlar bitsin yanınızdayım
en kısa zamanda görüşmek üzere
Mmerhaba Arkadaşlar Gezilerinizde Size Eşlik Etmek Isterim Forumda Haber Verin şöyle Bi Izmiri Sallayalım Yaa.
Gönül ister ki "Ben 3'ten sonra saymayı bilmiyorum ki" diyeyim, ama hala "bir bilsem..." diyorum mecburen.jamaica' aroma adlı üyeden alıntı
Bu arada montaj lafının da etkisiyle, benzer bir pozumu kesip biçeyim, ilk karede havaya kendimi de yerleştireyim dedim, kendimi de tüm insanlığı da adeta zıplamaktan soğutacak bir şey çıktı ortaya Geri dönüşüm kutusuna bile giremedi garibim...
Montaja Hayır...
alt sağ köşedeki iki kişiden biri de sensin diyeceğim de, yemeyeceksin belli
Şunu verelim?:
benim polisle işim olmaz melodim.com la ortak calışıyorum
Arkadaslar seçmen listelerine baktınız mı bilmiyorum çogu seçmenin oldugu gibi bizim de listelerde adımız yok
intertnetten de bakabilirsiniz http://www.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgi.jsp
bir an önce bakalım
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
sevgili izmir MT; Cuma günü toplantı topiği açılmıştır, ilgili duyruya ulaşmak için aşağıdaki Film afişine tıklamanız yeterli.
jamaica' aroma´isimli üyeden Verinti
Heyt be dünyayı kurtaran adama bak, başlangıç için Simit Dünyasını kurtarayım bi ara
shoplamana bi kontrshop gereği duydum ama senin fotoyu şoplaman için tebrikler
emeğe saygı
+rep
May The Force Be With You
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)