iyi akşamlar herkeze
tüm doslarımın gecesi nin hayırlı heçmesi dilegiyle.hayat hem çok kısa hem çok uzun yaşamasını bilene
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
herkeze ii akşamlar
:cherry:Kontrolsüz güç güç degildir!..:cherry:
uyuşuk herifler hemen de yatınız insan bi bekler ya kaldık tek başıma kocaman form da sabaha kadar burdayım
slm mrb herkeze
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
aleyküm slm kardeşim adadasın anladığım kadarıyla.davutlar sevgi plajı balıkçı barınagına gidersen oranın liman başkanı BÜLENT kardeşimize bizden de selam söyle oda bizim hem can dostumuz hem üyemizdir
ah be kardeşim senin yerinde nasıl olmak isterdim biliyormusun.işte ÖZGÜRLÜK bu
sıcak izmirden sanada selamlar sercan çelebi,
Çok Çok Özel Rica Notu:
Maalesef elimizden başka birşey gelmiyor ama,
İmzamdaki numarayı aklınızda tutup her türlü alışverişlerinizde her zaman hatırlamanızı diliyorum.
May The Force Be With You
İSRAİL ÜRÜNLERİNİN ÜRÜN KONU İLK ÜÇ NUMARASI..............((((((7 29))))).... HEP BERABER BOYKOT YAPALIM ALDIGIMIZ ÜRÜNLERİN KODLARINADA BAKALIM.SAGOL KARMAÇOMA
Filistin Halkına Yapılanlara Kayıtsız Kalmayın.elininizden Ne Geliyorsa Yapın Ama Az Ama çok.ben Filistin Halkının Acısını Içimde Hissediyorum Sizde Hissedin
ii akşamlar izmir mt ahalisi hafta sonu hava düzgün olursa kaçalım mı bi yerlere? oğuz abi ne dersin?
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Valla harika bir fotomontaj olmuş ellerine sağlık
Öperim seni Sercan...nerelerdensin sen yahu nazdrovya dedinmi oralarda
Bu arada, mutlu yıllar
Selamlar,
Faydası olacak mı peki? bu bir insanlık ayıbı ama kimse dur diyemiyor ve daha da acısı yaptırımı ne olacak olan masum insanlara oluyor utansınlar bence silahsız insanlara ve hastanelere yönelttikleri silahlar nedeniyle
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
hızlıcesi2, extreme1925. watari.özer.
yavaş yavaş toplanın şüyle nerdesiniz .özledik bir birimizi vallah
günaydın yurdumun güzel insanları
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)