hafta sonu egede sağanak yağış ve sel tehlikesi var diyodu hava durumunda???
hafta sonu egede sağanak yağış ve sel tehlikesi var diyodu hava durumunda???
bu elma olayını genelde dalgıçlar yapar ama bizde yapsak niye yaptın diyen olmazve senin vizörmüydü ne işte o BASMANE postanesinin karşısında MOTORCU HAYRİ var.orada samiyi bul benim gönderdiğimi söyle o ne yapar yapar işini halleder senin.sen merak etme
sami,de bizim siteden can ciğer çocuktur haa.
BEN artuk büyüdüm da ben VİSKİ İÇEYUM.ORAYADA kaçak visku mu sokacaguz da
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
motorculuk budur işte n yağmur n kar farketmez yola devam arkadaşlar ama ben yokum
by K@d@k@L
valla bu havada değil tekerlek üstünde durmak ayakta bile durulmaz. yagmur durmak bilmiyo :D
dahada yağacak artarak hemde salıya çarşambaya kadar...
Hepiniz de tatlı su motorcusu'sunuz üç damla su dan korkuyorsunuz alın birer adam gibi yağmurluk ve bakın motosikletin yağmur altındaki keyfine
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Fortis Türkiye Kupası
2008/09 Sezonu
ALTAY - Galatasaray
08.01.2009/20:00
İzmir Atatürk Stadı
bir Gs lı olarak maça gitmeyi düşündüm ancak GS tribünleri gereksiz pahalı olur
Altay tribünlerinden izlemeyi düşünüyorum
gelmek isteyen olursa bana ulaşsın
@Erman maç olayına en cok sevinecek kişilerden biri sen olmalısın
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
iyi akşamlar arkadaşlar
Artık bu gidişe bir dur deyip şu hammallığını yaptığım göbeği eritmeye karar verdim, birazda form tutmak için spora başlamak istiyorum en son üniversitedeyken yani 5-6 sene önce gidiyordum salona şimdi yeniden başlıcam ama evime yakın biyerlerde spor salonu bulmam gerekiyor ege üniversitesi yakınlarında yada evka 3 e doğru bildiğiniz spor salonu varmı????
Bacoman
sudan korkan BALIK olsun be.ben yağmur çamur dememeye karar verdiğim için fark yok benim için ha hava 30 c ha saganak yagmurlu yada fırtınalı benim için hepsi bir kar,yağmur,çamur,soguk,sıcak bu abiniz yada kardeşiniz hep iki teker üstünde inanmayan varsa ispata her zaman hazırım iş yerimi bilenler yağmurlu bir havada baskın yapabilirler.motorum yani benim karaoglan herzaman hazır göreve
ya siz nasıl aşıksınız.m.t
o zaman siz motorlarınızı örtün de üsümesinleryazın binersiniz her kez gibi
evet ERMAN çok sevinir bende bir izmirli olarak BÜYÜK ALTAY,a başarılar dilerim
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Kupa Maçı Bilet Fiyatları
Galatasaray ile oynayacağımız Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasının bilet fiyatları belli oldu. ...
Kupa Maçı Bilet Fiyatları Profesyonel Futbol Takımımızın Perşembe günü Galatasaray ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası grup eleme karşılaşmasının bilet fiyatları belirlendi.
Yönetim Kurulumuzdan yapılan açıklamaya göre, ikiye bölünerek her iki takım taraftarlarına da açılacak olan Kapalı tribün bilet fiyatları 90 TL, Galatasaray taraftarına açılacak olan açık tribün bilet fiyatları 30 TL ve taraftarımıza açılacak olan Mersinli tarafındaki kale arkası bilet fiyatları 10 TL olarak belirlendi.
Biletler, maç günü 14:30 itibariyle, maçın oynanacağı İzmir Atatürk Stadı önündeki gişelerden satışa sunulacaktır.
www.altay.org.tr den alıntıdır
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
iyi akşamlar sevgili arkadaşlarım. yollardaki arkadaşlara kazasız yolculuklar.güzel temenni dolu yazıtlarınızı zevkle okudum çok memnun oldum.tüm siteye mt üyesi arkadaşlar pozetif bir enerji yaydınız.bu sinerjinin devamını temenni ederim.yeni toplantı ve etkinliklerde görüşmek dilegi ile esenkalın.
Tüm Motorcu Dostlara Selamlar,
Kuşadası Sevgi Plajı Liman Cafede Ödüllü Tavla Turnuvası Düzenliyoruz, Tavlada kendine güvenen tüm Motorcu dostları Cafeye beklerim.
Katılım çok basit, Tavlada kendine güvenmek
Turnuva hakkında kısa bilgi vereyim,
Turnuvaya katılım ücreti 10 TL
Ödül Nokia 1680 Cep telefonu
Yer Davutlar Sevgi Plajı Liman Cafe
10 Ocak 2009 Cumartesi Saat 20,00
Tek seri 5 yapan bir üst tura geçer
Rakipler kura ile belirlenecek
işte hepsi bu dediğim gibi çok basit bu arada salondaki sobayı Büyüttük sabaha kadar oturup sohbet edebiliriz ve Balığa gidebiliriz (Cesur Duydunmu) Sizleri tekrar burada görmek Bizleri Mutlu eder,
Barbaros Tekne, Kaptan Bülent
miletin kanına girme lem ne kandırıyon milleti peşimden sürüklüyon dikkat et altaylılar çakmasın :queensarı kırmızı bişi giyme üstüne yamulturlear seni
.evet bülent abim mesajı aldım şu havalar bi düzelse gelcez abim bizlerde özledik sizleri müsaid zamanda gelecez kalmak şartıyla kendinize iyi bakın sellamlar ordaki tüm dostlara
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)