zuhahahahaah saclarınımı kestırdı
zuhahahahaah saclarınımı kestırdı
Abi acı çektire çektire yapma şu işi,direkt vur baltayı.Bende kurtulam...
Dört sene yav,dile kolay...
Yumurta gibi bişey çıkacak alttan biliyorum Gitti karizma
hayırlısı olsun yenı ımajın
Reklam: Perukçu Murat "Her nev'i uzun kısa "mod" peruğu temin ve tedarik edilir.Peruklarımız Öz hakiki insan saçından imal edilmiştir isteyene derisiyle birlikte verilir.Başka yerde şubemiz yoktur"
Hayıııııııııırrr.... forrap fun'ları olarak bu acıyı kaldıramayııız.Biz forrapımızı aslan yelesi saçlarıyla sevdik benimsedikk.
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Lodos görünce ne olacak ben onu düşünüyorum.Siz bile bu kadar geyik yaptınız,sonumuz hayrola ne diyim
Gerçi,henüz kestirmedim.Pazartesi bir iş görüşmem var,o iyi sonuçlanırsa (ki %99 öyle olacak) kestireceğim.Şirketin kuralları bu.. Ege bölge müdürlüğü olduğu (Sigorta firması) için biraz katı kuralları var tabi.
hehehehhe valla çok garipseyeceğimiz kesin. bence sen bir sonraki toplantıya yalnız gelme kimse seni tanımaz. kim bu parlak yumurta derler. rivayete göre forrap bir doğduğunda kısa saçlıymış bir daha kısa gören olmamış.
rots forraptan en az 5 peruk 2 bob marley modeli çıkar.
Millet yakında topic açacağım MT izmir berber de diye. hadi bakalım izleyin sayfayı forrap ı da o zor gününde yalnız bırakmayalım. tabi bize haber verirse kestirmeden önce.
ben araştırdım izmirde o kadar uzun saçı kesebilecek 3 berber var. hepsiyle iletişimdeyim eğer forrap gelirse arayacaklar bizi
forrap valla lodos napar bilmem. sen adama otoban faresi modifiyem.com vs vs dedin durdun (hemen geçmişi hatırlatayım ki gazabı daha acı olsun) adam ne yapsa yeridir hakkıdır.
bir dönemde Duyulmaz ahmet kestirmişti saçları ki fotoğrafları bende mevcut flash belleğini bana verdiğinde kopyalamıştım şimdi de sıra sende....
MT İZMİR'e üyelik şartlarına kısa saç da mı eklesek. Uzun saçlılar giremez artık ne de olsa gireni sen banlarsın
valla bencede gıdelım forrap kardesımızı bu zor gununde yalnız bırakmayalım pazartesı gun boyu bana uyar...
rots forraptan en az 5 peruk 2 bob marley modeli çıkar.
no women no cry forrap okey okeyy
Büyükşehir belediyesi diye bir takım var arkadaşlar duyanınız varmıı....
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Cemal nerdesin duy sesimizi bak tam haber var burda. Adminin saçları gidecek bu an kaçmaz
rotsyok abi o şarkı öyle değil
no hair no woman too much cry
bob marley faruktan sonra(gora) bob marley forrap söylemiş cover yapmış hatta
murat abı kesın gıdelım abı ben enıstemın makınayı alırım resımlerı ben cekerım an ve an goruntulerını alırım gıdelım dıyosan haber ver ayarlıyım makınayı.... eeee kolay deıl moderatorun sacları gıdıyo..
nerdesınız yav oldunuzmu aloooo....
Pazartesiden sonra netleşecek arkadaşlar.Boşa seviniyor da olabilirsiniz (Gerçi %99 olacak iş ama )
Sırf saç olsa yine iyi,şu takım elbise olayına da fena takmış vaziyetteyim (ters abi,yıllardır kumaş pantolon gömlek görmedi bu bünye).
Neyse hayırlısı neyse o olsun...
Cumartesi cumartesi ortam şebeği ben oldum valla,Allah sonumu hayır etsin
eee artık sen çakı gibi gezeceksin desene forrap. ütülü pantolon gömlek eee kask dizlik nasıl olacak şimdi o bünyede
of of biz böyle sardıysak sana Lodosu u düşünemiyorum
murat abı gıdıyoz dımı berber-kuafor hangısı ıse foto almaya sana ozelden attıım msjı oku nasıl fıkır???
forrap haber verirse kesin gidecez.
arkadaşlar neden panik yapıyosunuz
ortada olağanüstü bi hal var...duruma el koyuyorum
şimdi başladım hazırlıklara ...pazartesi akşamüstü izmir'deyim nasipse,böyle önemli bi anda mod2umun yanında olmayı borç bilirim .
benim saçlarımı kesen meşhur sosyete berberimi aradım
-emrin olur abi... dedi.o'nuda getiriyorum .
kısa saç modellerinde uzman beni görüyorsunuz her toplantıya ayrı saç modeli ile geliyorum ...yaşadın tuncer'im
tabi birkaç örnek referans fotoda koymadan olmaz işte ispatı
ÖNCE...
SONRA...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
canımız modumuz forrapımız
bende 3 kişiye yetecek kadar saç var
üzme sen tatlı canını
baktın sarmadı kısa saç hemen benden bi peruk ayarlarız sana
kimse çakmaz walla
zaten senn saçların uzunluğuna yakınn benimkilerde
sadece "moda bakınn sarışın olmuş" derler o kadar
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
zuhahahahaha supersın aga tamamdır fotoğrafcı benım kesılırken ben foto cekerım sızde OLDUDA BITTI MASALLAH MAZAR DEĞMEZ INSALLAH falan dıye forrap kardesımızı tesellı edersınız
Amanınnnnn Lodossss vur dedik öldürdün yav
Eee adama otobanfaresi.com dedik,kel dedik,modifiyem.com cu dedik Olay bana patladı
Abi amma araştırma yapmışsın ya,valla ilk fotoğraftaki baya benziyor (saç sakal baabında).
belifeless,teşekkürler düşüncen için Ama biz devamlı medyanın önündeki insanların ne yaptıkları hep belli olur...İnandıramam.
bikerboy35,amma heveslendin yahu sende İki başlığını kitledim diye mi tüm bu öfke Elinden gelse şimdi gelip kesicen saçlarımı.
Yok abi,ben kimseye haber vermem...
Zaten buluşmada yumurta gözükür Yımırta hatta
Sıfıra kazıtmıycam bu arada arkadaşlar o kadar da uzun boylu değil Üç numara felan
yav yapma ıste caar ne olcak o anı olumsuzlestırmek ıstıyorum 5yıl dıyosun kolay deıl olumsuzlestırmek lazım ılk makas darbesını ve sacların yere dususunu.. sumocular bıle sacları kesılırken ağlıyolar olumsuzlestırıyolar saclarını saklıyolar falan fılan senınkınıde olumsuzlestırmek lazım tamam sen benı ara baskasını caarmıcam bıtek ben gelcem fotoğraf makınası ıle...
desenize bizim moderatör bundan sonra daha karizmatik olacak yanındayım tuncerim sen ne yapsan yakışır şu takım elbise olayınıda çok kafana takma senin eskilerden zaten bol kumaşından ötürü 3 takım çıkar çekemiyorlar seni ondan böyle yapıyorlar hepsinden yakışıklı olacaksın ya ( lodos hariç )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)