Ankarada bile yağmur yağıyorsa İZMİR'de fena yağıyordur demeye kalmadan öğrendik ki yağışlar fena gelmiş. Yağmur yağsın da tehlike yaratmasın yeter ki.
Herkese yeni güzel bir hafta diliyorum. Haydiyiiin o zaman eller havaya ahoobaaaa:DD:DD
:pr::pr::pr:
tüm ardaşlara iyi akşamlar dilerim
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
herkeze ii akşamlar arkadaşlar uzun zamandır sizlere katılamıyorum inş ilk cuma toplaşmasında sizlerle olucam. Bu arada o hergün gidip geldiğim naaalet manisa yolunu yağmurda ve gece kateden arkadaşları ayrıca kutluyorum
karmacorma tişörtler geldimi kardeşim?
watari, avatardaki resim gençlik resiminmi
Bacoman
@baco;
karşılaştığım bi çok kişiye teslim ettim, bi kaç kişininki halen bende haftalin koydum poşetlerine bişi olmasın diye
ilk karşılaşmada topcase'imde olacak
tüm dostlara günaydın
günaydın arkadaşlar
buğün MARPUÇ kafenin sahibi CESİ ile karşılaştım ne haber gelmiyormusunuz? dedi ben de geliriz dedim arkadaşlar bu hafta ya CESİ orası yada NACİ kardeşimizin orası olsun.biz hayırlı olsuna gittik ama M.T izmir daha gidemidi.biz dostlarımızı yalnız bırakanlardan degiliz degilmi arkadaşlar.topik açan yoksa ben açayım varmı teklifi olan evet elleri görelim
oğuz abi bende naci abinin mekana tek başıma bi uğramıştım ama şöle grupça gitsek güzel olur bilardo da oynarız hem
Bacoman
ii aksamlar tüm izmir mt ahalisi
arkadaşlar bi konuşalımben yeri biliyorum ama adresi bilmiyorum.küçük parkın orada ismi turkuaz.şöyle yapabiliriz hisarönü girişinde buluşuruz orada arkadaşların dükkanı var.orda toplandıktan sonra topluca bornova ya yola çıkarız NACİ dostumuza bir hayırlı olsun deriz hem onuda onere etmiş oluruz.yalnızzzz hava yagmurlu büyük ihtimal
ne sorunu çıkacak kardeşim buyur gel ayıpsın ya
tişörtler geldi ama kaldımı bilmiyorum.biz kaptık valla
CESUR yine ututtuk ya tabakları muhabbete daldık .kardeşim sende ateş almaya geliyorsun sanki selamün aleyküm hadi bana eyvallah birdaki gelişe çay içmeden gitmek yok.belki tabaklarda aklımıza gelir o zaman
oğuz abi hangi gün için buluşalım gidelim diyon.? eğer cuma içinse hava acık ama yarın yağmur olcak gibi.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)