Sağol sanada hayırlı cumalar akşam gelmiyon mu ?
Sağol sanada hayırlı cumalar akşam gelmiyon mu ?
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
gökalp im sanada hayırlı cumalar
manisaya giden dostlarıma hayırlı yolculuklar.bol sohbetler güle güle gidin güle güle gelin
yok yok uyuyamam sizgelene kadar uyanık kalacam hem bu gece hem king box var onu seyretmeden uyumam hem sen gelince bi çagrı atta sag salim geldiğinizi anlayayım aklım sizlerde kalmasın be abim
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
iyi ıslandınız ha Cesurum
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
iyi akşamlar millet .
evet arkadaşlar öncelikle tüm arkadaşların gecesinin hayırlı geçmesi dileğiyle.cesur kardeşim anlattı çok yagmur varmış dönüş yolunda çok ta ıslanmışlar allaha şükür sag salim geldiler.işin kötüsü o yolda uzun yoldan gelen kamyon şöförleri çok. ve bir kısmıda malesef uykusuz oluyor.ve dikkatleri dagılıyor yada gözler açık ama içi uyuyor.onun için o yol tehlikeli hele hele gece birde yaymur vay anam vay.ben sülemiştim unlara yapmayın etmeyin diye sakalım yokki anlatayım.resimler atıldımı daha bakamadım atmadıysanız nöbetteyim
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Güzel bir manisa toplaşması vesilesi ile hem eski izmirli hem eski manisalı hemde bir çok yeni manisalı arkadaşla görüştük hoş vakit geçirdik. biz Arap Kadrinin sepetli motosikletinde sauna etkisi altında fanilalarımızla otururken diğer arkadaşlarımız çok fena yağmur altında sürdüler. allahtan ekip sağ salim izmire girmiş.
Neyse izmir herkese iyi geceler
Gökalpim yeni gördüm çok geçmiş olsun. bu ara bu senin kaçıncı olayın farkında mısın kardeşim? aman dikkat et kendine
cici pazarlar İZMİR MT ahalisi
benim gibi pazar çalışan varmı
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Az evvel ALİAĞA dan geldim yagmura yakalandım tabii ki yagmurluk almıştım bir baktım bingooo yanlış tarz ve yagmur altında karşıayakaya geldim harika bir deneyimdi yagmur altında 80 90 yapmak gerçekten harikaymış ama hala üşüyorum fotoları atacagım ama dosya sistemi bozuk diyor alet fotograf makinası için
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Hayırlı akşamlar kardeşlerim
Güzel,rahatlatıcı ve tembel bir Pazar gününü arkamızda bırakıyoruz....
İnşallah önümüzdeki hafta güzel,sağlık dolu ve bereketli olur
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)