geçmiş olsun gökalp bugun yanıma ugradıgında bahsetmedın ya :o yeni goruyorum bende allah korumuş....
geçmiş olsun gökalp bugun yanıma ugradıgında bahsetmedın ya :o yeni goruyorum bende allah korumuş....
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
MERHABA ARKADASLAR BUGUN LONDRA SAVAS MUZESINDE CEKTIGIM FOTOLARI SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM.ICINDE BENI KENDISINE ASIK EDEN BIR MOTOSIKLETIN DE RESIMI VAR. IMG]http://img340.imageshack.us/img340/6792/pict0030md5.jpg[/IMG]
Merhaba,
Tüm İzmir MT ailesinin bayramını kutlarım, umarım güzel bir bayram geçiriyorsunuzdur..
Gökalpim gelmiş geçmiş olsun dikkat et kendineee
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
Antika bir motor resmi görmekten ziyade, Arabistanlı Lawrence'ında motorcu olduğunu öğrenmiş olduk.
Eline sağlık STİGMATA.
Tüm İzmir MT ailesinin bayramını kutlarım... MT MANİSA
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
dostum geçmiş olsun
selam arkadaşlar şu an denize açılan arkadaşlar extreme1925,cesi,karmaçoma,erman balık tutmaya calısıyorlar.
ben ve babahasan mangalı hazırlıyoruz.atesı yaktık avcıları beklıyoruz :D
bu mesaj sıze davutlar sevgı plajından ??????
bakalım cesi karnımızı doyuracakmı yoksa izmire acmı döneceğız. :D
M.R.T BİZ BURADAYIZ SEN ORDA OLDUMU YAA
DOSTUM SENİNDE BAYRAMIN KUTLU OLSUN.biz davutlardayız sevgi plajından sevgilerle
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Müzedeki motor bile 2 tane çocuk yüzünden kaza yapıyor 1935de.Adam da güme gidiyor motorda. Hoş tamir edilmiş de olan sürücüye oluyor.Çoluk çocuk, insan hayatını ve tarihini ansıl tehlikeye atıyor görüyoruz. Çok kötü yaaaa
Stigmata teşekkürler paylaşım için.
:pr::pr::pr:
Gökalp geçmiş olsun kardeşim
çok üzüldük yav... allah daha beterinden korusun....
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
sevgili gökalp cok gecmiş olsun........
geçmiş olsun diyen tüm dostlarım,abilerim kardeşlerime teşekkür ederim
umarım gelmiş geçmiş olur
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
günaydın oguz abi başlık acıldı;resimler atıldı
burdan takip edebilirsin
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...vgi-plaji.html
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
bize bakalım şu balık resimlerine yahuu
oğuz abi alacağın olsun senin de sölemezmi insan bizde getirirdik takım taklavatımızı bizde tutardık mis gibi balıklarımı
[B][COLOR="SeaGreen"][B]İMZAYA GERENK YOK
İMZA MERAKLISI DEĞİLİZ!!![/B][/COLOR][/B]
sevgili gökalp cok gecmiş olsun allah beterinden korusun.mala gelsin cana gelmesin kardeşim...
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)