Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
Tüm izmir mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Tüm MoToSiKLeTÇi DosTLarımızın Kurban Bayramını KutLarız
TEKİRDAĞ/TRAKYA MT
NİCE MUTLU bAYRAMLARA
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Kütahya-MT olarak İzmir-MT motorcu arkadaşlarımızın bayramını kutlarız
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
herkezin bayramını kutlarım sağlık ve esenlikle kalın
by K@d@k@L
Kurban bayramınız mübarek olsun.
Sağlık mutluluk felan gibi bütün iyi dileklerimle
Herkesin bayramı kutlu olsun
trafiğin sıkışabilecegini bayram nedeniyle ziyaretlerin arttıgını görüşün dar oldugu virajlarda hızımızı azaltmamız gerktigini hatırlatmak istedim...
dün kaynaklar mezarlıgına giderken kaza geçirdik refujların arasındaki zakkumlar gözüş alanını daralttıgı için virajın sonundaki konvoyu görmedik ve ortalama 110-120 km hızla bodozlama girdik hiçbirimizde bir şey yok ama içinde bulundugum araba gördügünüz gibi ne hale geldi...
bu da bizim çarptıgımız şahin
şahin de 306ya ...
306da springe...
ve sonuc...
şanslıymışız ki çarptıgımız araba şahindi şayet şahin degilde mercedes yada ne bileyim kapalı kasa bir araba olsaydı cok daha kötü olabilirdi
Allahtan mala geldi de kimsenin burnu bile kanamadı
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
geçmiş olsun kardeş
çok geçmiş olsun ucuz atlatmışınız
lem gökalp bu aralar fazla extrem olaylar yaşıyorsun dikkali ol mala gele cana gelmesin öpüyorum seni seziye selamlarrr....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
gükalp geçmiş olsun kardeşim ucuz atlatmışsın telefonda dediyin kadar varmış .size bişi olmadığına sevindim .allah beterinden korusun
gökalpim geçmiş olsun kardeşim
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
geçmiş olsun gökalp,
kazara şahin HB modelini türetmişsiniz bu arada,
sizde birşey olmaması çok sevindirici.
Gökalpcidden ucuz atlatmışsınız. Telefonda bana dedin mevzuyu ama bu akdar ciddi beklemiyordum be adamım. ALLAH korumuş. Git bi kendini okut derim. aman diyim.
BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR ERDEM'İN İ YENİ MOTORUNU BURADAN KUTLARIM. KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM HEPİNİZE
extreme1925
extreme1925 - ait Avatar
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha Cygnus X
Kan Grubu: A Rh+
Mesaj sayısına bak hizaya gel :D
:pr::pr::pr:
gökalp kardeşim geçmiş olsun hakikatten bu aralar fazla extrem olaylar yaşıyosun ayrıca çarptığınız şahin tüplüymüş Allah korumuş
Bacoman
uğursuz rakam .666 ................................tavşan yapardık
tüm motosilet dostlarının kurban bayramını kutlarım HAVRAN MOTOR DOSTLARI
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)