arkadaşlar cumartesi günü herkes bir YENİĞÜN gaetesi alsın.agbimin gazeteyle röpörtajı var güncel konular ve motosiklet tutkusu adına.resimli röportajını okuyun.çok degerli dostlarım ve arkadaşlarım
arkadaşlar cumartesi günü herkes bir YENİĞÜN gaetesi alsın.agbimin gazeteyle röpörtajı var güncel konular ve motosiklet tutkusu adına.resimli röportajını okuyun.çok degerli dostlarım ve arkadaşlarım
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
iyi akşamlar izmir ahalisi.
Burak ne iş kardeşim kask ticaretine mi başladın. Bedenleri uymuyor uysa bana kapalı kask lazım.
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
arkadaşlar 06 .12 cumartesi günü saat 15.00da c. salgın kardeşimizi .askere uğurluyoruz ...duyurular..bülümünden takib edebilirsiniz .
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Teşekkür ederim Dostum, Ben Sizin kadar usta olmama daha çoooook var, Liman Başkanı olunca Derneğin Motoru bana kaldı otomatikman en azından artık iki Tekerlekliyim. Tüm Dostlara selamlar,
Bu arada Hızlıcesiye haber verin çipuralar gelmeye başladı.
Güneşli bir Muğla Sabahı...Günaydın İzmir Ailesi Selamlar
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
İzmir MT'nin Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, sizlere ve ailenize huzur, sağlık dolu günler dileriz. Sevgilerle Çanakkale MT
Kuyuya taş atan kişi
arkadaşlar şimdiden hepinizin bayramını kutlar
sağlık, huzur ve mutlulukla geçmesini dilerim
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
eee demekki kimse yeniğün ğazetesi almamışşş
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
bende hepinizin tanıdık tanımadık herkesin kurban bayramınızı kutlar saglık mutlululk ve başarı dolu ömürler ler dilerim.
bu arada oguz um ben çok yogun bir gün geçirdim gazate alklıma gelmedi.D)
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
KURBAN Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...MT ANTALYA
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Bayramınız kutlu mutlu sevdiklerinizle olsun millet
Bütün MT Grubunun Kurban bayramını kutlarım...MT Antalya
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Tüm İzmir'li arkadaşların Kurban bayramı kutlu olsun...
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)