segelmanın makina aldığına sevindim şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum
bu arada oğuz kardeşim boykotunuz hayırlı olsun inşallah umduğunuzu elde edersiniz
by K@d@k@L
Benzer kareyi yakalamak için fotığraf makinesini çıkardığında pilinin bitmiş olmasıyla karşılaşmak, 20 dakika pilleri şarj edip tekrar foto çekme gazıyla dışarı fırlayıp alakasız bir poz çektytikten sonra pillerin tekrar bitmesi...
Buna baya canım sıkılmıştı. Ama resmi görünce sıkınrım geçiverdi
günaydın İZMİR MT ahalisi
karmacoma, hızlıcesi2, extreme1925 lem sizleri seviyom be matrak insanlar topluluğu
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Hakkaten güselmiş haaa. Görmem geç oldu ama :D
Sana dedik bak diye ama foto makinesinin adam gibi bi objektifi olmadığından çekemedim düzgün bi poz. Bu kare çok güzel çıkmış yaaaa.Kompozisyon da on numara :D
Ürünlerin fiyatalrı on numara yaaa. Gelince bi görütün beni oraya :D belki yolları da unutmuşumdur hahaaa
Aslında adamın o kafa yorgunluğunu kötüye kullanıp şunu yazcam
GÖKALP SÜVARİLER GELİYOR.
:pr::pr::pr:
iyi akşamlar dostlar.bizi seven yok galiba
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
günaydın İZMİR MT ahalisi
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
kafama büyük geldiği için satıyorum L beden buhu önleyici camı üzerinde çıkarılabilir ve yıkanabilir içlik bilen bilir italyan malı dünyaca ünlü suomy alış fiyatımın çok çok altına veriyorum.. izmir ve istanbulda elden teslim edebilirim
not : yurtdışı fiyatını burdan görebilirsiniz
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...an-Flower-0001
düşünün türkiye ye gelince üzerine vergi biniyor fiyatı uçuyor ben bu fiyata veriyom hiç bir sorunu yok kaskın aklınızda bir soru işareti kalmasın ;)
fiyatı 300 ytl bu fiyata bu kask kaçmaz
not kargo masrafı bana aittir
irtibat için 543 649 40 16 --- 506 959 13 83
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
slm millet iii bi kaza yaptık koptuk hafta sonu yada bayrama ayarlayında bi seferihisara gelin ben cıkamıyorum hiçolmazsa bende katılmış olurum
[COLOR="Blue"][U][I]AYAKKABI'SIZ GEZERİM AMA MOTORSUZ ASLA !!!![/I][/U][/COLOR]
Herkezin Akşamı Hayırlı Olsun.iyi Bayramlar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)