Tüm MT üyelerinin kandili mübarek olsun..
mustafa abi sanada bu ikinci dönemde kazasız keyifli sürüşler diliyorum en kısa sürede tanışmak dileğiyle..
Tüm MT üyelerinin kandili mübarek olsun..
mustafa abi sanada bu ikinci dönemde kazasız keyifli sürüşler diliyorum en kısa sürede tanışmak dileğiyle..
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
gerçi ben dün ani bi buluşma olmuş ondan dolayı küseyimmi diyom ama
olsun murat abi telif falan aramızda olmaz, yediğimizi -içtiğimizi -espirilerimizi -fikirlerimizi paylaşırız biz dimi izmir-manisa mt olarak, adaşım kızmayacaksa arapkadri abijim deriz ööle kalabilir adı belki
ne demek mustafa elbet seni de bu ani MT izmir toplantılarına dahil ederiz. valla herşey aniden oluyor birisi birinin kanına giriyor olay bitiyor. mesela dün ben bi gittim bizim alp_tuncay yayılmış başköseye. planlı değil ama güzel oluyor
bu arada arapkadri ye arap kadri abicim diye bilirsin bence. bak tanışınca görürsün şeker gibidir kendisi ama kesme şeker
haklıymışsın walla wallace, çok hoş bi tesadüf sonucunda yaklaşık bi saat önce arapkadri abiyle ve yenge ablayla tanıştım, ikiside birbirinden sıcak kişiler, (haa bizde bi yerde rastlarsak meşhur donundan hemen tanırız diye düşünmeyin hepimizin giydiği cinsten normal bildiğimiz kotlardan giyer kendileri, yanlış imaj çizmeyin kafanızda)
ee seninde yanında nasiplendiğim çay olayı içinde teşekkürler.
karmacoma adaşım bizde seninle tanışmaktan mutlu olduk
çokda güldüm uyarın için
sizler gibi kot pantolongiyerim
yazmayı unutuyodum
yengende sizleri sevdi nice etkinliklerde beraber olmak üzere
dün akşamüzeri rots girdi kanıma "abicim canım kızartma çekiyor" diyerek. neyse hemen faysal abimizi aradık (gurme) abi geliyoruz bize 3 kişilik kızartma en bol soslusundan dedik. akşam rots ile buluştuk ve tam masaya geciyorduk ki özer abimiz ve marina da ordan geçiyorlarmış. iki sohbet derken onlarında kızartma sevdiğini öğrendik ve sofraya hep beraber geçtik. hemen ilave bir porsiyon daha istedik. çok hoş sohbet bir şekilde yemeklerimizi yedik. bir ara özer abi " ya gencler saat 12 olmuş" deyince anladık ki zaman nasılda akmış geçmiş biz farkında olmadan. ee sohbette süperdi ama. neyse özer abiler gittikten sonra arapkadri ve yengemiz geldiler. o sırada rots u bırakalım derken karmacoma mustafa ve darksilence özgür de gelmez mi? murat abi sobe dediler ve hep beraber oturduk sohbete devam ettik. gece 01 miydi neydi kalktığımızda. arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim dün geceki sohbetiniz için çok keyif aldım.
işte geceye ait bir iki resim....
Oh oh oh Benim kız söylemişti dün (üzerinde bizim thsirtlerden olan bi kaç motorcu geçti diye,tahmin ettim yine gizli bir eylem içerisinde olduğunuzu )
Yakındır yakındıııırr....
Bakalım iş değiştirip düzenli saatlerde gelince de (akşam 7 gibi paydos) "sen çalışıyomuşsun bilmem ne de bıdı da dıdı " diyebilecekmisiniz Banlarım valla çağırmayanı..
Nasıl geçti bizsiz o kızartmalar boğazınızdan
Oğlum bu nasıl bir fotoğraftır yürü bu akşamda gidiyoruzz.Ama adamlarda güzel yapmış haklarını vermek lazım (ya da biz çok açtık murat)
Özer abi ve sevgili eşi hoş sohbetinizi bizimle paylaştığınız için tekrar teşekkürler çok keyifliydi...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
valla resimde görüldüğü üzere süper geçti. ekmekleri bana bana yedik ama senin canın da banmak isterse kesin bizi ban larsın. gurme ye yeni bir yemek daha kattık artık alo kızartma hattı olarak da bize hizmet edecek. gayet de güzeldi bol soslu yoğurtlu domatesli ya forrap. neyse canınızı çektirmeyeyim ben sabah sabah.
bu arada bugün tüm gün kemeraltındayım tüm dostları beklerim
Wallace
geleceğimi anlayınca hemencik kızartmayı bitirdin ya ne diyim ben sana aç kaldım oralarda
valla katalog çekimi gibi çekmişim ama adamlarda sanat eseri hazırlamış. hoş dün bizi resimlemeye gelen gazeteci arkadaş bu resmi görse mesleği bırakır ama neyse. bu arada dün de Gurme de Basın dık. Paparazziler geldi yine bir gazete yada dergiye kapak olacaz. zorla basın gelip çekti anlamadım sanırım biz meşhur olduk yaw
abicim gene yaptırırız sen iste yeterki. alo derim hemen yaparlar. abi sizi bekleseydik kazanla kızartma lazımdı ama yani el insaf. kaç kişi geldiniz düşünsene ne ekmek dayanır o kadar insana ne kızartma. ama senle yengeme özel bir akşam yaparız
bende ıstıyom murat abı ama sağdece patlıcan
olur kardeşim yaparız en bol patlıcanlısından
rots forrap bu gizli buluşmaları çekememiş topiği kilitlemiş. neyse burdan devam ederiz. bu senin kuzenin ismi neydi ömerağa nın yan tarafında restorantı vardı hani. yaprak ciğeri çok iyi diye duymuştum olmadı sen bi alo de hazırlasın bize
Reklam: Alo yemekçi Murat "her nev'i kızartma yemekleri et çeşitleri kebap ve künefe servisimiz vardır"
Alican hemen yaptıralım abicim duble porsiyon ustası naci ustadır bilenler bilir...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Yazma,wallace yazma yazmaaaa
Yapma etme
Yapma bak
hehehehehe forrap bittiğin an bu andır.
açıklayayım mı haa. banlarım diyodun demin.
arkadaşlar forrapla ilgili acaip bir gelişme var duyunca inanamayacaksınız.
LODOS bu işe en çok sen sevineceksin bak kuruluyordun kaç zamandır sıra sende vur abalı forrap a
Nasıl olsa anlaşılacak abi...Gizlenecek bir şey değil ki
Açıkla,celladım sen ol ne diyeyim.
Kamuoyundan gizlemeyin abicim forrap aquadan sonra artık halka mal olmuş bir isimdir.Herşeyini bilmek hakkımııııızzzzzzz..
beklıyoruz murat abı...
kardeşim ben söylerim de bilmiyorum ne olur sonum.
ahhh forrapım ahhh bi de şöyle düşün sampuan saç kremi ne bileyim vs masrafların azalacak.
saç diyeyim makas diyeyim kırt kırt diyeyim anladınız siz onu...
Forrap motosiklet üzerindeyken en az 10 km artar hızın yeni imajınla
açıkladım ama allah sonumu hayır etsin. herkese hakkımı helal ettim sizde edin. artık özelde görüşürüz.
ee adam admin nede olsa. kısacık kalınca saçları sinirini benden alır banlar falan
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)