tamam tamam mesaj alındı yani cess 2 ye bakacagız ha sen de olmasan bizi kim toparlayacak be abim. iyiki annen seni dogurmuş. iyiki varsın. iyiki m.t izmir desin ne mutlu bize
bulman zor gibi gözüküyor.allah büyük sen yinede umudunu kesme belki birgün bir yerde bulursun umarım aşkını
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
[QUOTE=oguz çatal;1350438]tamam tamam mesaj alındı yani cess 2 ye bakacagız ha sen de olmasan bizi kim toparlayacak be abim. iyiki annen seni dogurmuş. iyiki varsın. iyiki m.t izmir desin ne mutlu bize
estafğurllah gürevimizdir oğuz abim yarın dükana bırakırım beliyini bidaha unutursan vermem bak .
[QUOTE=hızlıcesi2;1350571]okey kardeşim sagolasın.nasıl gitti piknik çok istiyordum gelmeyi ama önce agbime yardımcı olmam lazımdı hatta buğün çalışıyorduk.tüm personel boykot yaptık gitmedik işe bakalım yarın ne olacak.yoksa işsizler ordusuna bir kaç kişi dahamı eklenecekyarın ola hayır ola
kardeşim BORBOROS SEGELLMAN YANİ KUŞ ADASINDAKİ KARDEŞİMDE MOTOR ALMIŞ.SADECE CESURDAN İLHAM ALDIM DİYOR.BENİDE MOTORCU YAPTINIZ DİYOR AMA henüz ne aldıgını bilmiyorum.HANİ benden duymuş olmayasın sakın kismeye süleme abe çokçada balık çıkarmış bu sıralar be.ne zaman çıkacaz be sefere sizcazz tutarsınız ben cazz hem pişirür hemide yerüm
[QUOTE=oguz çatal;1350665]oğuz abim bu bayram tatilinde gideriz hem kalıcı gider hemde abimizin motoruna hayırlı olsuna gideriz balıklarda bekler bizi her halde o göne kadar .
tişürtlerde gelmiş unuda gütürürüz inşalah havalarda güzel olur o zamana kadar .oturup konuşur karar veririz .
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
günaydın cici haftalar MT İZMİR ahalisi
genelde günaydın diyemiyorum.Ama iyi akşamlar diyebilirim.İYİİ AKŞAMLARRR
Merhaba arkadaşlar 50 cc lik scooterıma yeni motor yaptım rodaj yapacağım bornova tarafından urla yönüne doğru bi rodaj güzergahı düşünüyorum katılmak isteyen olursa sevinirim
sabah sabah başıma gelenleri bir bilseniz...
http://www.motosiklet.net/forum/konu...ml#post1351805
http://www.motosiklet.net/forum/moto...a-1-yarik.html
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
elimde 2 adet sıfır suomy trek kask var s ve xl size olmak üzere ikisi de kutusunda ve sıfır üzerinde antifog (buhu önleyici ) camı standart daha 1 kere bile giyilmedi bayilerdeki fiyatı 220 avro bende 300 ytl ye veriyorum para hesabıma yatırıldıığı gün kargo ile 1 gün sonra elinizde
506 959 13 83 numaradan ulaşabilirsiniz
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
gözüm; fotoğraf fevkalade güzellikte bir kompozisyon, da
günün en güzel karesi derken, bu gün bol bol resim çektin ve yakaladığın en iyi resim bumu diyosun,
senmi çektin yani, öyleyse ilk gördüğümde kel kafanı öperim.
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
bişi daha öğrenmiş oldum.
peki ;
-"düşün düşün çoktur işin"... ,
-"ne düşünüyorsun hayatım",
gibi söylemler de iktisadi düşünce tarihindenmi türemiş peki... bunlarıda öğretiyolarmı size okulda.
bu arada keşke o görüntüyü izleyebilseydim , bende kaçırdığıma üzüldüm.
günaydın İZMİR MT ahalisi
işlerinizde başarılar bol kazançlar dilerim
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)