(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Kardeşim Biletleri sen dağıtıyormuşun, Fatih Üreğin Konserine Bana Locadan 2 yer ayırırmısın Kuşadasından özel geleceğim.
Arkadaşlar cuma toplantı topiği ve pazar gezi topiğine duyurular bölümünden ulaşabilirsiniz...link ekleyemicem şimdi çok uykum var
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
GÖKALP canım kardeşim geçmiş olsun. Sana bişey olmamış ya gerisini boşver diyemeyeceğim. bu adamlar neden böyle yapar anlamışda değilim. neyse tekrar geçmiş olsun.
tamamdır kardeşim ne demek sen iste yeter ki
İzmir MT cuma-cumartesi-pazar 3 gün tepekule sergi ve kongre merkezinde kongredeyim. cumartesi akşamı için bir tekne gezisi düzenledik. körfezde dolanacağız. gelmek isteyen olursa beklerim.
Cuma Toplantı linki
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...rpuc-cafe.html
Pazar mangal linki
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...rli-olsun.html
olur kardeşim locanın rengi SARI LACİVERT,mi yoksa LACİVERT SARI,mı olsun
şu an topige bakmadım uykum birqazdan bakarım
aynen katılıyorum
ARKADAŞLARLAR CUMA TOPLANTISI YİNE GÜZEL MEKAN MARPUÇ KAFEDE yer hisaönünde yani eski belediye sokagı
TOPİK MARPUÇ
Senin Yerine Ben Bir Yardımla Link Attım
dogru seçim güzel mekan işallah ali de gelirde kulagımızın pasını atarız
bir işi olmazsa gelir büyük bir ihtimalle
yaw arkadaşlar ne olacak bu fenerin hali
şimdiden 0-2 oldu
Bacoman
günaydın İZMİR MT ahalisi
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Tünaydın İzmir MT ahalisi
...Sergerdan...
Lojistik yönetimi okuyup kamyoncuları dizginleyecem gibi bi çalışma içine girmek yerine işime mi baksam diye bi düşündüm 5 saniye kadar sonra dedim ki EĞİTİM ŞART. Söförlerin eğitimleri cidden de önemli. Ehliyet almak işi kimilerine göre bitiriyor ama aslında yeni başlıyor. Hele ki ülkemizde. Çobanlıktan söförlüğe terfi eden bazı ağır vasıta kullanıcıları var. Park edebiliyorsam sorun değil diye düşünen tayfa. Gerisine karışmazlar
Bu işin eğitimi olmazsa olmaz. Bizim yaptıklarımız da onları eğitmek için hiç bir işe yaramayacağından LÜTFEN DALAŞMAYALIM. Tek parça olmanın en güzel yolu bulaşmamaktır.
İTE DALAŞMAKTANSA ÇALIYI DOLAN. Trafikte bile manyaklara öncelik verin. Ne kadar uzak o kadar iyidir.
GÖKALp sana da geçmiş olsun. Fevri hareketlerden kaçınalım cigerim:D
Yaa Polatlı'da havalar soğuk. Motor kullanmaya zaman yok.Geziler yapıp burada çatlama emarelerim oluyor. Daha da bişey demiyorum size :D
Hadi baalım kazasız belasız sürüşler hepinize. Tekerinize taş değmesin
:pr::pr::pr:
baco hatırlatma feneri zaten bu sezon maçlarını da izlemiyorum.taa ki düzelene kadar evde 6 yada 7 forma var ama hepsi dolapta bir cim bom u yenince çıkarıyoruz artık ne yapalım cim bom da olmasa güveler yiyecek formalarımızı
çok doğru söz. allahtan benim motor suyla çalışmaya alıştı gariban motoru
şşşt deli emin nasılda buldum seni ankarada?
Arkadaşlar bi göz atın bakalım.
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...u-yillara.html
Herkese selam..
Acayip bir hal aldı bu özlem.Sürekli aklıma gelmeye başladı son bir iki haftadır.İzmir im,sizler.
Ne işim var burada diyip duruyorum sürekli.İnsanın belkide en büyük sınanması askerlik(ölüm dışında).
Çok şükür gerçekten rahat ötesi bir askerlik yapıyorum,ama istediğim anda istediğim yerde istediğim şekilde olamadıktan sonra bir anlamı yok.
Herkese iyi geceler..
Kendinize çok iyi bakın.
Tünaydınlar olsun herkeşe...
...Sergerdan...
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)