Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[İzmir - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr
    Alıntı Arap Kadri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cici akşamlar İZMİR MT ahalisi

az önce wallace aradı
    gitardando ALİnin bir yakını için
    ACİL OLARAK

A-rh(+) kana ihtiyacı var

ilgilenen arkadaşlar ALİye cep telefonundan ulaşabilir
    ALİ şu anda YEŞİLYURT DEVLET HASTANESİ ACİLinde bekliyor

[B]ALİnin cep nosu : 0 555 432 58 98[/B]
    iyi akşamlar cümletten ..güncel

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YBR 125
    sanatizim,i kim satanist diyor ya bak kızarım zaten çagrışım bile yapmıyor be kardeşim adı üstünde (SANAT)izim.okuma da hata yapan arkadaşlar varsa anlayarak yada heceleyerek okusun..........

tesekkur ederim Oguz abi!
    Herkese iyi aksamlar, iyi pazarlar...
    ::ressam::

extreme1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X Max250 & Yamaha Cygnus X
    Cuma akşamı özel bir işimiz nedeniyle Manisaya gitmemiz gerekti.Gece 23.30 da manisadan izmire hareket ettik bilenler bilir İzmir-Manisa yolundaki çalışmalar nedeniyle yolun yaklaşık 10 km sinde yol 2 şeritten tek şerite aktarılıyor karşılıklı gidiş geliş şeklinde seyir etmeniz gerekiyor.olay tamda tek şerite aktarılırken meydana geldi...
    Sezi önümde arabayla gidiyordu sagda kamyon vardı
    adam ne sinyal verdi ne fren yaptı aniden direksiyonu önüme kırdı ;
    böyle bir şey olacakmış gibi önceden sezdim sanırım adam sola kırmadan 5saniye önce gaz kesmiştim korna çaldım uzunları yaktım
    adam elini camdan cıkartıp ne var der gibi işaret yaptı...
    karşıdan gelenin yokken çıkıp geçtim orda yawaşlamadıysan yada sinyal verip önüme girmediysen şimdi yawaşlayacaksın der gibi yawaşladım aradaki mesafe azalınca gaz verip resmen adamla oynadım
    sonucta yaklaşık 5-10 ton yük olan kamyonun ivmelenmesi ve hızlanması 110kiloluk motorsikletin 10da biridir herhalde
    o anki hızımız 35ti ki adam muhtemelen 2 vites küçültmüştür o kadar yük varken...sıkılana kadar yawaş gittim 10km leyle gidiyordum e artık yeter dedim bastım gittim

haa iyi mi yaptım,yakıştı mı,etiikmiydi diyecek olursak . habii ki hayır!!!(lütfen gereksiz mesajlara ve yanlış anlaşılmalara yol açmasın)

bu olayı sizinle paylaşmamın nedeni her zaman konuştugumuz tartıştıgımız
    kamyon-otobus-tır sıkıştırmalarına karşı bir kez daha dikkatli olmanızı hatırlatmaktır.Hele hele şehirler arası yollardaysak daha da fazla dikkat gerektigini unutmayalım

Allah hepimizi kazalardan korusun,sizleri seviyorum
    Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK

Cruiseratom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Coming Soon:::.. Meslek: Barmen
    Alıntı Arap Kadri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cici akşamlar İZMİR MT ahalisi

az önce wallace aradı
    gitardando ALİnin bir yakını için
    ACİL OLARAK

A-rh(+) kana ihtiyacı var

ilgilenen arkadaşlar ALİye cep telefonundan ulaşabilir
    ALİ şu anda YEŞİLYURT DEVLET HASTANESİ ACİLinde bekliyor

[B]ALİnin cep nosu : 0 555 432 58 98[/B]
    .:::GÜNCEL:::.
    Her akşam yatmadan önce Tanri' ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanri'nin çalişma tarzinin bu olmadiğini anladim. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldim ve her akşam yatmadan önce Tanri'ya günahlarimi affetmesi için dua ettim...

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gökalp'im geçmiş olsun... Kamyoncular aynasız kullanır. bunu kamyoncu bir abimde söyledi. söylediği tek lafta biz büyük araç oldugumuz için zaten arabalar yaklaşmaya korkuyor

bu mantıkla hareket ederlerse... vay halimize... Allah korumuş kardeşim
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

baco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Speedfight2
    Gökalp kardeşim geçmiş olsun iyi bilirim o yolları her gün gidip geliyorum dikkatli olmak lazım dengesiz çok..
    Bacoman

Alıntı extreme1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cuma akşamı özel bir işimiz nedeniyle Manisaya gitmemiz gerekti.Gece 23.30 da manisadan izmire hareket ettik bilenler bilir İzmir-Manisa yolundaki çalışmalar nedeniyle yolun yaklaşık 10 km sinde yol 2 şeritten tek şerite aktarılıyor karşılıklı gidiş geliş şeklinde seyir etmeniz gerekiyor.olay tamda tek şerite aktarılırken meydana geldi...
    böyle bir şey olacakmış gibi önceden sezdim sanırım adam sola kırmadan 5saniye önce gaz kesmiştim korna çaldım uzunları yaktım
    karşıdan gelenin yokken çıkıp geçtim orda yawaşlamadıysan yada sinyal verip önüme girmediysen şimdi yawaşlayacaksın der gibi yawaşladım aradaki mesafe azalınca gaz verip resmen adamla oynadım
    sonucta yaklaşık 5-10 ton yük olan kamyonun ivmelenmesi ve hızlanması 110kiloluk motorsikletin 10da biridir herhalde
    o anki hızımız 35ti ki adam muhtemelen 2 vites küçültmüştür o kadar yük varken...sıkılana kadar yawaş gittim 10km leyle gidiyordum e artık yeter dedim bastım gittim

haa iyi mi yaptım,yakıştı mı,etiikmiydi diyecek olursak . habii ki hayır!!!(lütfen gereksiz mesajlara ve yanlış anlaşılmalara yol açmasın)

kamyon-otobus-tır sıkıştırmalarına karşı bir kez daha dikkatli olmanızı hatırlatmaktır.Hele hele şehirler arası yollardaysak daha da fazla dikkat gerektigini unutmayalım

Bende gözümü aynaya diktim bakıyorum gökalp neden gelmiyor diye...merak içinde bişey mi oldu diye düşündüm ve korktum açıkçası....Muhtemelen benim şimdi öğrenmemin sebebi bu olayı ben korkmıyım diyedir ama çok geç seni göremeyince korkmuştum bile...geçmiş olsunn gökalpcim...

Motosikleti
    HONDA - Nx4 FALCON BLACK
    geçmiş olsun GÖKALP
    (ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus

Asla kamyon ve otobüslerle sıkıştırmacaya girmeyin..Önüne geçip yavaşlamayın.... Ya o kadar ağır yükle yavaşlayamasaydı? Allah korusun ya sana bişey olsa... Ya senden kaçmak için karşı şeride falan geçse?..... Kesin ya uykusuzdur ya da eve veya ambara yetişmeye çalışan bir canavar....İşlerine akıl sır ermez.... Hele birde uzun yol üstüne bira falan götürdüyse.... Yolların kralı zannederler kendilerini.... Çekilip kenara yol vereceksin...O rahat bir şekilde gidecek.... Çünkü babasının malı o yol.....

Aslında çok tehlikeli bir araç kullandıklarının farkında değiller..... Daha şimdi yoldan geldik gurup olarak nelerle karşılaştık.. 1 değil 2 değil.... Sayamam bile...

Araçtan sayılmıyor motosikletler...Ya bunu kabullenip ona göre sürmemiz lazım ya da bu sevdaya bir nokta koymak......

Sana da yaşadığın olay için çok çok geçmiş olsun...Bidahakine boş ver gitsin nereye gidecekse.... Acele gidenin gideceği yer bellidir....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    HONDA - Nx4 FALCON BLACK
    DOSTLARIMA bugün için konser bileti vermeyi teklip etmiştim ama kimse istemedi .sizlerin koca CİĞERLERİNİZ sağ olsun.ama size bir iki resim göstereyim BARİİİİ

TAYFUN TALİBOGLU

YUDUM

YAVUZ BİNGÖL

DAHA çok foto var ama bu kadar yeter

Motosikleti
    Alıntı sezy(gklp) adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende gözümü aynaya diktim bakıyorum gökalp neden gelmiyor diye...merak içinde bişey mi oldu diye düşündüm ve korktum açıkçası....Muhtemelen benim şimdi öğrenmemin sebebi bu olayı ben korkmıyım diyedir ama çok geç seni göremeyince korkmuştum bile...geçmiş olsunn Gökalpcim...
    bak işte gözünün önünden ayırma beni dememi dikkate almazsan böyle oluyor
    5dk kayboldum ortalıktan neler geldi başıma

Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gökalp'im geçmiş olsun... Kamyoncular aynasız kullanır. bunu kamyoncu bir abimde söyledi. söylediği tek lafta biz büyük araç oldugumuz için zaten arabalar yaklaşmaya korkuyor

bu mantıkla hareket ederlerse... vay halimize... Allah korumuş kardeşim
    Erhanım cok sagol kardeşim
    bi abiden bahsetmişsin tanımadıgın adam yok be dostum

Alıntı baco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gökalp kardeşim geçmiş olsun iyi bilirim o yolları her gün gidip geliyorum dikkatli olmak lazım dengesiz çok..
    cok sağol kardeşim
    dedigin gibi dengesiz o kdr cok ki saymak imkansız

Alıntı oguz çatal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun GÖKALP
    Teşekkür ederim Oğuz Abi

senden bilet isteyecektim ama bütün gün gezmekten vakit buup ders çalışmadım
    Allahtan akşam giderim deyip seni rahatsız etmemişim

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Asla kamyon ve otobüslerle sıkıştırmacaya girmeyin..Önüne geçip yavaşlamayın.... Ya o kadar ağır yükle yavaşlayamasaydı? Allah korusun ya sana bişey olsa... Ya senden kaçmak için karşı şeride falan geçse?..... Kesin ya uykusuzdur ya da eve veya ambara yetişmeye çalışan bir canavar....İşlerine akıl sır ermez.... Hele birde uzun yol üstüne bira falan götürdüyse.... Yolların kralı zannederler kendilerini.... Çekilip kenara yol vereceksin...O rahat bir şekilde gidecek.... Çünkü babasının malı o yol.....

Aslında çok tehlikeli bir araç kullandıklarının farkında değiller..... Daha şimdi yoldan geldik gurup olarak nelerle karşılaştık.. 1 değil 2 değil.... Sayamam bile...

Araçtan sayılmıyor motosikletler...Ya bunu kabullenip ona göre sürmemiz lazım ya da bu sevdaya bir nokta koymak......

Sana da yaşadığın olay için çok çok geçmiş olsun...Bidahakine boş ver gitsin nereye gidecekse.... Acele gidenin gideceği yer bellidir....

ben hep saga cekilip yol verirdim ancak bu sefer pislik yapmaktan alıkoyamadım kendimi

dileklerin için cok sağol

Motosikleti
    HONDA - Nx4 FALCON BLACK
    bak işte gözünün önünden ayırma beni dememi dikkate almazsan böyle oluyor
    5dk kayboldum ortalıktan neler geldi başıma

Erhanım cok sagol kardeşim
    bi abiden bahsetmişsin tanımadıgın adam yok be dostum

cok sağol kardeşim
    dedigin gibi dengesiz o kdr cok ki saymak imkansız

Teşekkür ederim Oğuz Abi

senden bilet isteyecektim ama bütün gün gezmekten vakit buup ders çalışmadım
    Allahtan akşam giderim deyip seni rahatsız etmemişim

ben hep saga cekilip yol verirdim ancak bu sefer pislik yapmaktan alıkoyamadım kendimi

dileklerin için cok sağol
    önemli degil canım kardeşim ben sana getirirdim biletlerilafımı olur.kars, ardagan,ığdır lıların çok hoş toplanma ve eglenme dayanışma konseriydi

Motosikleti
    Alıntı oguz çatal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    önemli degil canım kardeşim ben sana getirirdim biletlerilafımı olur.kars, ardagan,ığdır lıların çok hoş toplanma ve eglenme dayanışma konseriydi

ben ne kadar İzmirli olsam da en yukardan (bir Göztepeli olarak karşıyaka maçlarını izledigim yerde-en üst sırada-) sadece dinlerdim

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    oğuz abi bakıyorumda modayı takip ediyorsun poşu yakışmış
    bendede var bi tane yazın arazilerde takıyordum şimdi moda olldu ya bi gün takıp alsancakta gezineyim
    Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Geçmiş olsun Gökalp
    Ağır vasıta sürücüleri her an hata yapmaya meğilli olduğunu asla göz ardı etmeyelim arkadaşlar...hafife asla almayalım çünkü aralarında sağlıklı düşünemeyen çok insan var malesef.
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Motosikleti
    HONDA - Nx4 FALCON BLACK
    Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oğuz abi bakıyorumda modayı takip ediyorsun poşu yakışmış
    bendede var bi tane yazın arazilerde takıyordum şimdi moda olldu ya bi gün takıp alsancakta gezineyim
    BU poşu belki 15 senelik fazlası var eksiği yok.fuardan almıştım FKÖ standından nerden bileceksin moda olacagını taktım ama hemen sivil polis ler takibe almış beni sonra içlerinden biri benim cankuş çıkınca ğülüşmeye başladılar

Motosikleti
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Gökalp
    Ağır vasıta sürücüleri her an hata yapmaya meğilli olduğunu asla göz ardı etmeyelim arkadaşlar...hafife asla almayalım çünkü aralarında sağlıklı düşünemeyen çok insan var malesef.

Çok sağol Özer abicim
    aslında sağlıklı düşünmemelerinin nedeni de egitimsizlik
    Eğitim şarttt

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr

gükalp geçmiş olsun kardeşim allah korumuş

Motosikleti
    VFR-800
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Asla kamyon ve otobüslerle sıkıştırmacaya girmeyin..Önüne geçip yavaşlamayın....
    alpjimm sanırım biraz olsun gelişme var.. (Anladın sen onuu)

[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı BHTYR_VFR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alpjimm sanırım biraz olsun gelişme var.. (Anladın sen onuu)

Anladım ama sende göremedim onu.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)

Bu Konudaki Etiketler