sanatizim,i kim satanist diyor ya bak kızarım zaten çagrışım bile yapmıyor be kardeşim adı üstünde (SANAT)izim.okuma da hata yapan arkadaşlar varsa anlayarak yada heceleyerek okusun..........
tesekkur ederim Oguz abi!
Herkese iyi aksamlar, iyi pazarlar...
::ressam::
Cuma akşamı özel bir işimiz nedeniyle Manisaya gitmemiz gerekti.Gece 23.30 da manisadan izmire hareket ettik bilenler bilir İzmir-Manisa yolundaki çalışmalar nedeniyle yolun yaklaşık 10 km sinde yol 2 şeritten tek şerite aktarılıyor karşılıklı gidiş geliş şeklinde seyir etmeniz gerekiyor.olay tamda tek şerite aktarılırken meydana geldi...
Sezi önümde arabayla gidiyordu sagda kamyon vardı
adam ne sinyal verdi ne fren yaptı aniden direksiyonu önüme kırdı ;
böyle bir şey olacakmış gibi önceden sezdim sanırım adam sola kırmadan 5saniye önce gaz kesmiştim korna çaldım uzunları yaktım
adam elini camdan cıkartıp ne var der gibi işaret yaptı...
karşıdan gelenin yokken çıkıp geçtim orda yawaşlamadıysan yada sinyal verip önüme girmediysen şimdi yawaşlayacaksın der gibi yawaşladım aradaki mesafe azalınca gaz verip resmen adamla oynadım
sonucta yaklaşık 5-10 ton yük olan kamyonun ivmelenmesi ve hızlanması 110kiloluk motorsikletin 10da biridir herhalde
o anki hızımız 35ti ki adam muhtemelen 2 vites küçültmüştür o kadar yük varken...sıkılana kadar yawaş gittim 10km leyle gidiyordum e artık yeter dedim bastım gittim
haa iyi mi yaptım,yakıştı mı,etiikmiydi diyecek olursak . habii ki hayır!!!(lütfen gereksiz mesajlara ve yanlış anlaşılmalara yol açmasın)
bu olayı sizinle paylaşmamın nedeni her zaman konuştugumuz tartıştıgımız
kamyon-otobus-tır sıkıştırmalarına karşı bir kez daha dikkatli olmanızı hatırlatmaktır.Hele hele şehirler arası yollardaysak daha da fazla dikkat gerektigini unutmayalım
Allah hepimizi kazalardan korusun,sizleri seviyorum
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Her akşam yatmadan önce Tanri' ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanri'nin çalişma tarzinin bu olmadiğini anladim. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldim ve her akşam yatmadan önce Tanri'ya günahlarimi affetmesi için dua ettim...
Gökalp'im geçmiş olsun... Kamyoncular aynasız kullanır. bunu kamyoncu bir abimde söyledi. söylediği tek lafta biz büyük araç oldugumuz için zaten arabalar yaklaşmaya korkuyor
bu mantıkla hareket ederlerse... vay halimize... Allah korumuş kardeşim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Gökalp kardeşim geçmiş olsun iyi bilirim o yolları her gün gidip geliyorum dikkatli olmak lazım dengesiz çok..
Bacoman
Bende gözümü aynaya diktim bakıyorum gökalp neden gelmiyor diye...merak içinde bişey mi oldu diye düşündüm ve korktum açıkçası....Muhtemelen benim şimdi öğrenmemin sebebi bu olayı ben korkmıyım diyedir ama çok geç seni göremeyince korkmuştum bile...geçmiş olsunn gökalpcim...
geçmiş olsun GÖKALP
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Asla kamyon ve otobüslerle sıkıştırmacaya girmeyin..Önüne geçip yavaşlamayın.... Ya o kadar ağır yükle yavaşlayamasaydı? Allah korusun ya sana bişey olsa... Ya senden kaçmak için karşı şeride falan geçse?..... Kesin ya uykusuzdur ya da eve veya ambara yetişmeye çalışan bir canavar....İşlerine akıl sır ermez.... Hele birde uzun yol üstüne bira falan götürdüyse.... Yolların kralı zannederler kendilerini.... Çekilip kenara yol vereceksin...O rahat bir şekilde gidecek.... Çünkü babasının malı o yol.....
Aslında çok tehlikeli bir araç kullandıklarının farkında değiller..... Daha şimdi yoldan geldik gurup olarak nelerle karşılaştık.. 1 değil 2 değil.... Sayamam bile...
Araçtan sayılmıyor motosikletler...Ya bunu kabullenip ona göre sürmemiz lazım ya da bu sevdaya bir nokta koymak......
Sana da yaşadığın olay için çok çok geçmiş olsun...Bidahakine boş ver gitsin nereye gidecekse.... Acele gidenin gideceği yer bellidir....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
DOSTLARIMA bugün için konser bileti vermeyi teklip etmiştim ama kimse istemedi .sizlerin koca CİĞERLERİNİZ sağ olsun.ama size bir iki resim göstereyim BARİİİİ
TAYFUN TALİBOGLU
YUDUM
YAVUZ BİNGÖL
DAHA çok foto var ama bu kadar yeter
bak işte gözünün önünden ayırma beni dememi dikkate almazsan böyle oluyor
5dk kayboldum ortalıktan neler geldi başıma
Erhanım cok sagol kardeşim
bi abiden bahsetmişsin tanımadıgın adam yok be dostum
cok sağol kardeşim
dedigin gibi dengesiz o kdr cok ki saymak imkansız
Teşekkür ederim Oğuz Abi
senden bilet isteyecektim ama bütün gün gezmekten vakit buup ders çalışmadım
Allahtan akşam giderim deyip seni rahatsız etmemişim
ben hep saga cekilip yol verirdim ancak bu sefer pislik yapmaktan alıkoyamadım kendimi
dileklerin için cok sağol
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
oğuz abi bakıyorumda modayı takip ediyorsun poşu yakışmış
bendede var bi tane yazın arazilerde takıyordum şimdi moda olldu ya bi gün takıp alsancakta gezineyim
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Geçmiş olsun Gökalp
Ağır vasıta sürücüleri her an hata yapmaya meğilli olduğunu asla göz ardı etmeyelim arkadaşlar...hafife asla almayalım çünkü aralarında sağlıklı düşünemeyen çok insan var malesef.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)