Millet iyi akşamlar... Yarın için buluşma başlığını bulamadım da... Nire getti acep?
Millet iyi akşamlar... Yarın için buluşma başlığını bulamadım da... Nire getti acep?
...Sergerdan...
iyi akşamlar izmir ahalisi. Nerdesin diye soran tüm dostlara;
hergün 22:30 a kadar buca eğitim kampüsündeyim buyrun beklerim çay kahve sınırsız.
Lodosum kardeşim dikkat et kendine; gel görüşelim ben kıpırdayamıyorum. sana bir beylerbeyi açayım
Şulem speedygirl; amerikalardan bile olsa senden haber almak güzel. dikkat et kendine. msnden bi şekilde görüşelim
Özer Abi arap donunu giydi don misyonunu tamamladı yenisi lazım
arap Kadrim Race e binerken ki resimlerini napayım. Kasksız 1000rr tepesinde 3. viteste ibreye bakarkenki halin var mesela ne dersin?
İzmir MT cumaya az kaldı hadi bakalım.
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
cuma toplantılarını eskiden olduğu gibi 2 haftada bir yapalım düşüncem var, bunu sizlerlede paylamıştım...bence 2 haftada bir cuma toplantısı yapalım toplantı olmayan haftalardada ayarlayabilirsek geziler yaparız...ben bu sistemin daha güzel olduğunu düşünüyorum, her hafta toplantı yapmak bazen kasıyor, 2 haftada 1 yapmanın avantajı insanlar birbirini daha çok özlüyor toplantıyı iple çeker hale geliyor bunlar benim görüşlerim tabiii, isterseniz her hafta yaparız...
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
uzun süre durgunluktan soora bencede böyle başlamak daha iyi,
yavaş pişen yemek lezzetli olur,
şimdilik 2 hafta bencede mantıklı çünkü ısınma toplantıları bunlar daha tam devrimizi alamadık,
havalar iyice soğusun yoklamada eksikler kalmadıkça daha çok ısınırız
oğuz abi , dün süpriz bir yol çıktı bana , yarın yola çıkıyorum, kısa bi süre yokum,@
oguz çatal;
((((((((((((((((((KARMACOMA))))))))))))))))))) KARDEŞİM ne yapıyoruz bu hafta kaptanla konuştunmu
garajda beni gönderme toplantısı yapalım diyecem de, kişiye özel başlık açmak yasak olduğundan hiç girmeyeyim dedim
aralık ayında görüşmek üzere
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
muz yetişen bi yere gidiyom ama şansınıza hiç mevsimi de diil
hafta sonu anlatyaya gezi yapalım, siz geri dönersiniz daha çok yol yapıp daha çok zevk alırsınız, akşama varışda da çoban etde akşam yemeği yersiniz
haftaya toplanırsanız resimlere bakar hasret gideririm
karmacoma sevgili bacanaam benim
hayırlı yolculuklar diler
İZMİRimize bir an önce sağ salim dönmeni dilerim
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
@Arapkadri;
bacanaaım, hemmen gelecem be ya,
hem daha senin yeni kreasyonun ile piyasa yapacaz,
bembeyaz karizmanın yanında bende nasiplenirim
@hızlıcesi;
yav cesim gözüm senin yazdıkların çok sakat,
ben sana muz getireyim diye beklersem yazı beklemem gerekir,
sen de balık tutmayı beklersen kıyamet kopar hiç görüşemeyiz
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Herkeze Günaydın.. Hayırlı Cumalar Diliyorum...
Bizi Bilen Bilir Biz 3 Kişiyiz BEN-KEYFİM VE KAHYASI..
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
oğuz abi , dün süpriz bir yol çıktı bana , yarın yola çıkıyorum, kısa bi süre yokum,
garajda beni gönderme toplantısı yapalım diyecem de, kişiye özel başlık açmak yasak olduğundan hiç girmeyeyim dedim
aralık ayında görüşmek üzere[/QUOTE]
İYİ YOLCULUKLAR...
::ressam::
iki haftada bir olması daha ii bende katılıyorum size
Sevgili chatkut a katılıyorum.. söyledikleri çok mantıklı...
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
bencede iki haftada bir olsun millet hasret kalsın birbirine. özlesin keratalar o sıcak muhabbetleri karmaçoma kardeşim yavaş git çabuk gel senin gibi dostlardan fazla uzak kalmayalım.degerini bilelim diye yapıyorsan.biz senin degerini zaten biliyoruz be abim altın her zaman altındır.senin gibi.mustafam sanatizim,i kim satanist diyor ya bak kızarım zaten çagrışım bile yapmıyor be kardeşim adı üstünde (SANAT)izim.okuma da hata yapan arkadaşlar varsa anlayarak yada heceleyerek okusun..........
ERMAN,ım sen nasılsın BEYEFENDİ kardeşim.İŞ durumunu işallah halletmişsindir....................
CESUR dostum o tarif ettiğin dükkanı bulamadık ama o işi hallettik be kardeşim insan bu kadarmı karizmatik olur. Vallaha motor kıyafetlerinin dışında ilk seni sivil ğördüm çok daha yakışıklıymışsın bee tabi benden sonra
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)