hahahahahhahaha
hahahahahhahaha
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
eRRhanım noluyor biri senimi yencek yoksa
Her akşam yatmadan önce Tanri' ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanri'nin çalişma tarzinin bu olmadiğini anladim. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldim ve her akşam yatmadan önce Tanri'ya günahlarimi affetmesi için dua ettim...
oynamıyorum küstüm
hadi canım yapmaz öyle şey eRRhanım (yapmazsın demi)
Her akşam yatmadan önce Tanri' ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanri'nin çalişma tarzinin bu olmadiğini anladim. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldim ve her akşam yatmadan önce Tanri'ya günahlarimi affetmesi için dua ettim...
ne olmuş site ya geyik olmuş iki günde yanlış anlaşılmasın ama bunları özel msn den de yazabilirsiniz aranızda geçen leri herkesin bilmesine gerek yok.biraz daha ciddi şeyler yazarsanız diğer arkadaşlarda kaale alır
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
tüm tost ve arkadaşlarımın gecesi hayırlı olsun.DİKKAT DİKKAT arkadaşlar havalar yagışlı aman dikkat bil hassa otomobillere dikkat etmenizi ve mesafalere çok dikkat edin normalden biraz daha araya mesafe koyun havalar yagışlı oldugu için yerler kaygan şöförün yapacagı bir hatayı sizin düzeltmeniz gerekebilir.durma mesafelerini iyi ayarlamanızı çok rica ediyorum hiç bir arkadaşımdan kaydım düştüm yada yer kaygandı duramadım çarptım,vurdum gibi şeyleri hiç birimiz duymak istemeyiz (SİZLERİ SEVİYORUM)
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
abi o don neymiş ya harbi feci bari boxer olsaydı
Bacoman
Eeee....bak arapım dona senide yapıştırmış kardeşimiz.
Artık giy şu donuda bizde hayırlı olsun gıçında paralansın diyelim yauu....
[QUOTE=lodos;1332995]Lodos'um kardşim bizlerde sizleri çok özledik inan
Ne oldu da bu kadar sürüklendik biri birimizden yahu...
Tüm kardeşlerimize selamlarımızı ilet hepinizi de çok özledik
En kısa zamanda yine bir araya gelelim....Çay mı içeriz,yemek mi yeriz, pastamı hiç önemli değil hepsi bahane.. Gönül kardeşlerimizi görmek ister gerisi bahane
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
günaydım İZMİR MT ahalisi
karmacoma bacannam sen ne ettin öle yaw
ahaliyi alışırmadan yeni DONumu deşifre ettin
Özer abim
bak bacanaam acı gerçekleri yazmış şu an 5, sanayideyim yılların getirdiği alışkanlık yüzünden eski DONumdan ayrılmak öle kolay deel naparsın
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)