iyi geceler mt..ya arkadaşlar sizden biraz yardım bekliyorum motoru alalı nerdeyse 1 yıl geçti ama hala kıyafetlerimi alamadım... biraz maddiyat da var işin içindeeee uyuşuklukta...şööle uygun fiyata nerden bulabilirim...?
iyi geceler mt..ya arkadaşlar sizden biraz yardım bekliyorum motoru alalı nerdeyse 1 yıl geçti ama hala kıyafetlerimi alamadım... biraz maddiyat da var işin içindeeee uyuşuklukta...şööle uygun fiyata nerden bulabilirim...?
YAĞMURRRRRRRRRR
ilk damlaları gördüm özlemişim yağmuru çevirdim özdereye içtim çayımı toprak kokusunu doldurdum içime buda bana yağmur gezilerinde yaptığımız ve yapacağımız gezileri hatırlattı bu motoru izmiri yağmuru çok seviyorum
motorum yıkanmayı montum ıslanmayı ben yağmuru özlemişim..
apar topar çıktığım için kimseyi aramadım kusura bakmayın artık
Buda son resim zevkten 78236500523645893645983274658köşe olmuşum sıfatıma bakıp bakıp gülüyorum
Akşam akşam ne işin vardı Özderede?.....
Haber verseydin.... Bende İnciraltında ıslandım durdum eskilerden 2 arkadaşla...
Yağmurlar başlamışken kaçırmamak lazım...En kısa sürede bol ıslanmalı gezi yapmak lazım..Özlemişim... Yaşasın yağmur...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
selamlar! uzun bir suredir herhangi bir gruba girmeden takip ettim mt'yi ama izmir askimin motor askimdan da yuksek oldugunu goz onune alarak sizlere katilmak istedigimi bildiririm. her ne kadar su anda kibrista olsamda yakin bir gelecekte izmirime kavusacaaaaam her an her konuda cekinmeden durtukleyip herhangi bir sorununuzu yada isteginizi belirtmenizden sadece keyif duyarim.. viva la izmir-mt!
Wildgoose Rider - Transalp 650
cici salılar MT ahalisi
nonsleep ıslanmak güzeldir
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
suya hasret izmirliler kendilerini atmış yağmurda.. bende evimin bahçesinde oturdumm... başka memleketlerden bakanlar delüüü zannetcek bizii
hayırlı işler, iiyi günler dostlar
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
Islanmak çok güzel bende dün akşam balçova menemen arasında oldukça ıslandım. yalnız motoru yolda tutmak çok zor. kayması zevkli gelsede hakimiyet yok.. motorun lastiklerini değiştirmek istiyorum. üstlerinde orjinal duro var. bana hangi lastikleri ve nerden tavsiye edersiniz. teşekkür ederim.
iyi günler MT...
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
iyi günler mt izmirli dostlarım =)
İşte yendiğimin belgesi =)
tuğbayı açık ara farkla mars ede ede yendim hahahahah ( 5- 1 )
geçmiş olsun tuğbacım
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
yalan söleme şimdi kahkaha.com mynet. play65 facebook tavlası neresini denediysek oynayamadık benn mynetı bılmıodum sonradan alıstım yanlıs oynadım hep
haticeyi bırak neticeye gel
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
aaaaa tmm bu cuma toplaşmanın gündeminde erhan ve tuğba tavla turnuvası var demek ki
gülüşünden bellii yaparsın sen..
yenerim demedim şans bu zara bakar biri yenilcek sonucta önce sen onrada sen yenildin.. ama ben hiç bunu belgeleme gereksinimi duymadım.. Havaya gerek yok.
şimdide çirkef oldum ya.. aman aman senle oyun mu oynamak yok artık......
Bizi Bilen Bilir Biz 3 Kişiyiz BEN-KEYFİM VE KAHYASI..
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)