İzmir neden yeni bir başlangıç yapma gereği duydu sorabilir miyim? yeni olduğum için durumları bilmiyorum
evet bunlar farklı görüntü yani videolar viraj lar falan var
kardeşim bazan hayat sil baştan degilmidir.SEN bile geçmişindeki bazı şeyleri elinde olsa silmek istemezmisin.iyisiyle kötüsüyle yeni bir sayfa açılmış bizim bu yeni sayfaları kirletmeden kullanmamız ve birbirimize daha saglam baglarla baglanmamız gerekmezmi.sadece PC başında oturup yazmakla olmaz katılımda önemli oradan,buradaki insanları tanıyamazsın gelip konuşman tanışman lazım kendini tanıtman lazım en kısa zamanda tanışmak dilegiyle
EEEE BEN İKİSİNİDE YAPAMIYORUMM yaaaahuuuuu
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
İyi akşamlar ahaliiiii
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
ii akşamlar gökalp ,ii akşamlar izmir
Bacoman
ii akşamlar gerçek İZMİR'li dostlarım...
izmir şaheserlerini görmek isterseniz izmir hakkında güzel fotoğraflara aşina olamk isterseniz facebookumun İzmir albümüne göz atabilirsiniz
-----> http://www.facebook.com/photos.php?id=1480624447
Her akşam yatmadan önce Tanri' ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanri'nin çalişma tarzinin bu olmadiğini anladim. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldim ve her akşam yatmadan önce Tanri'ya günahlarimi affetmesi için dua ettim...
iyi akşamlar arkadaşlar....
Bizi Bilen Bilir Biz 3 Kişiyiz BEN-KEYFİM VE KAHYASI..
gaünaydın MT ahalisiiii
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
günaydın izmirrrrrrrrr
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
günaydınlar...
Bizi Bilen Bilir Biz 3 Kişiyiz BEN-KEYFİM VE KAHYASI..
arkadaşlar cuma günü bir mekan bulmuş arkadaşlar orda olcam büyük ihtimale topiyi bekliyoz
Cesi, beni gece oradan garaja atarsan gelirim
...Sergerdan...
Gittardandom;alim; cuma gecesi ankaraya uçacağım. istersen seni havaalanına atabilirim
iyi akşamlar izmir
Napıyoruz cuma toplaşmasını...
Bacoman
oğuz abi şu balık mevzusunuda bi belirleyelim bende gelmek istiyorum bu aralar acayip balık tutasım var
Bacoman
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)