ulaşırım
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Eyvallah abi saol Şerefime yapacağınız gezi için şimdiden teşekkürler
Yarıyı geçtik gibi,inşallah sonunu da görürüm de birlikte yaparız en bolundan gezilerimizi yine..
Ayıp ayıp,bende sizin için iyi bir organizasyon olsun diye önceden geldim bekliyorum,ağaç ettiniz beni burada 6 aydan fazla oldu yahu,insan bi haber verir gelmiycez diye
Sen unutulurmusun
Face den eklemişsin,fotoları gördüm şaşırdım..Amerika işi birden olmuş anlaşılan,hayırlısı olsun ne diyim..
Nerede mutluluğu bulacaksan,orada ol.
Ve buralara geldiğinde seni unutmayan birilerinin olduğunu asla unutma
(Bu arada istersen öbür nickinin şifresini değiştir yeni şifreni sana veririm..)
yorucu bi akhisar drag yarışlarından sonra iyi akşamlar aman allahim dragcı olacam ne güzeldi
vasco bi topak açta resim video izleyek biraz
virajlarda kayboldunuz
Günün REsimleri
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
aykut,um eran anlamaz video atma işlerinden sadece seyrederben birkeresinde video götürmüştüm internetçi yaaanlar dedim NERDEEEEE yok abi çok uzun olmaz bu dedi elin oglu yani şimdi bizim oglumuz((BABA HASAN)) ÇATIR ÇATIR atıyor valla videoları....((VOSKO))om ERAN,ım aldınmı GAZI ..şimdi beşşş dakikada atarsın videoları..EEEEEEEEE DAHA ne bekliyor bu EN HIZLI CESİ den SONRA gelen hızlı ((((VASSKOOOOO))))
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
deme abi bana getirdin video 300 mb dı :D
bunlar 32 mb iş var bitsin yuklucem topak açmış aykut
tembel aykut resimleride ben upload yaptım :D
açtık ya konu oğuz abi anasayfada
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-akhisara.html
Lam seni biz götürdük daha ne istiyon...Aynı tarihte, aynı yere yola çıktık... Ama sen heyecandan uçtun gittin...
Biz yolda gelirsin diye mola verdik...Dedik ki biraz da balık tutalım diye oturağa oturduk....
Bekle bekle gelmedin....
Yakındır... Gene gidicez... O zaman oturağını al gel....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadaşlar kuş adası davutlar yeni video ları baba hasan tarafından gezi topiğine konmuştur.ilgilenen arkadaşlara duyurulur.daha sonra akhisar drag video ları gelecek hasan dan rica ederseniz sabaha kadar uyumaz yapar yarın işyerinde uyur bakalım patron baba hasan ı ne zaman işten atacak çocuk bizim yüzümüzden uykusuz kalıyor.kendisine buradan ÇOOOOKKKK teşekkür ediyorum
geldümm baktım, gördümmm.. haftasonu tatil i olanlar nekadar şanslı.. kafamı duvarlara vuruyorum haftasonları çalıştığım için
herkese slmlar....
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
Günaydın İzmir.. Herkeze Neşe ve mutluluk dolu bi Hafta diliyorum.... Umarım Herşey dilediğiniz gibi olur...
Bizi Bilen Bilir Biz 3 Kişiyiz BEN-KEYFİM VE KAHYASI..
iyi akşamlar arkadaşlarrr
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)