iyi akşamlar dostlarım F.B ye de başarılar dilerim bu akşam
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
arkadaşlar buluşma yerini bi google earthden alabilirmiyim cuma günü gelmek için plan yapıyorum işlerimi düzene sokarsam...
Gittardando elimden tutsana
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
günaydın MT ahalisi
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
sevgili segelman yani bülent kardeşimize göstermiş olduğu ilgi ve alakası bizi teknesinde hoş bir hafta sonu yaşattığı için ve bunları hiçbir karşılık beklemeden ki ( tüm ısrarlarımıza rağmen kabul etmeyip)o güler yüzlü nazik ve centilmen adama ve çok değerli eşine arkadaşlarım(buraya yazamıyanlar adına) ve kendi adıma çok teşekkür ediyorum iyiki tanımışız seni
oooh alimle şahinimkoalisyon kuruyorsa vardır bişeyler. bana da yer var mı?
Biz zaten koalisyonu senin evde kurmayı düşünüyoruz abi
Hatta Cumartesi bu koailsyona Umutus'un da katılması olası
E sen de ev sahibi olarak orada olacaksın tabii
...Sergerdan...
aykut ziraatçiyim yaaa benziyor sayılır gelecek sezon damlama ve yağmurlama sistemi kurulacak arazilere gidip projelerini hazırlıyorum malzemeler sipariş edilecek.gübreleme ve ilaçlama sezonuda açıldı inceden
koalisyon sağlam da bir gelebilsem şu işleri yoluna oyup
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
iyi geceler arkadaşlar
ben de gelmek istiyorum toplantıya ilk olacak sonuçta ama gelip gelemeyeceğim yarın akşam belli olacak umarım yarın yanınızda olurum. görüşmek üzere...
Herkese Günaydınlaaaaarr....
Bizi Bilen Bilir Biz 3 Kişiyiz BEN-KEYFİM VE KAHYASI..
Günaydınlar hayırlı Cumalar..
tüm GALATASARAY taraftarlarını tebrik ediyorum.. akşam seyir zevki güzel ve skor olarakta tatmin edici bir maç izledik dorusu. Kesşe fb de bişeyler yapabilseydi.. :(
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
Degerli abim yazdığın yazı beni fazlasıyla ödüllendirdi zaten güzel sözlerinden dolayı teşekkür ederim. Kardeşim can Dostum Oğuz sayesinde Sizleri tanıdım Sizler artık Benim Dostlarımsınız Benim Teknem Hepinizin artık Sizleri her fırsatta burada ağırlamak bana onur verir, daha çok maceralarımız olacak buralarda, Ben Sizleri çok sevdim Allah aranızdaki Dostluğu hiç bozmasın Hepinize kazasız Belasız yollar...
Kardeşim Oğuz, Sizin amlemli siyah kazaklardan Cesur'dakinden 2 sipariş verirsen sevinirim, Bende artık Sizin Grubun Davutlar şubesiyim nede olsa )
selam arkadaslar
oguz abı napıyon
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)