Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[İzmir - MT]

REKLAM ALANI
    karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Segelmann35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün Davutlar gezisine katılan Tüm Motorcu arkadaşlara Teşekkür edrim. Umarım iyi vakit geçirmişinizdir, gerçi Cesur az Balık yakaladı ) ama Teknedeki Bayanların mideleri bulanmasaydı daha çok yakalardı neyse bir dahaki sefere direk Balık turuna bekliyorum, Ben kendi payıma çok memnun kaldım, Siz değerli motorcu arkadaşları tanımak benim için bulunmaz Nimet herkese selam ediyorum ALLAH Yolunuzu açık etsin. Barbaros Tekneden Herkese Selam olsun.
    abi sen ne teşekkür edecen, biz sana büyük bir teşekkür borçluyuz,
    ya insan bi gık der, o kadar nazımızı çektin, bi sürü zahmet ettin halen güleryüzünden hiçbir şey eksilmedi, hakkını helal et, Allah razı olsun.

Alıntı oguz çatal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    EVET haklısın cesur kardeş bidahaki sefere sadece balıkçılar geliyor O KADAAARRR grubu sen kur tekne herzaman hazır cumartesi akşamından agaçların altında büyük bir ÇOBAN ateşi yakacagız sabaha kadar muhabbet varsa böyle avcılar buyursun gelsin ORGANİZE sana ait mangal falan yaparız çadırda kurarız anasını satayım

uleyyn çadırdan dönenin direği kırılsın beaa.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA - Nx4 FALCON BLACK
    birde gitar çalan olusa ZZZZZZZZZÜÜÜÜPPPEEEERRRRRRRRR OLUR.ARTIK DUYRULUR.müziksiz olmaz olmazların içinde belki aslan sütüde içeriz müziğin yanında iyi gider ama cesur ee ne yapacagız ya onada birşeyler ayarlarız
    (ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:

gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    birde gitar çalan olusa ZZZZZZZZZÜÜÜÜPPPEEEERRRRRRRRR OLUR.ARTIK DUYRULUR.müziksiz olmaz olmazların içinde belki aslan sütüde içeriz müziğin yanında iyi gider ama cesur ee ne yapacagız ya onada birşeyler ayarlarız
    Ben bi geleyim de bakarız....
    ...Sergerdan...

Motosikleti
    HONDA - Nx4 FALCON BLACK
    selam izmir hayırlı işler

Arap Kadri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X200
    cületen cici haftalar MT ahalisi
    aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
    KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
    mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr
    ali nin gitarıyla müziyi eşliyinde o balıklar mest olur be bizim onları yakalamamıza gerek kalmaz kendileri buyururlar masamıza beraber kafaları çekeriz.hele bi ali gelsin kolay gerisi

Alıntı Arap Kadri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanada hayırlı haftalar mustafa abi

Benim tarafımdan Helal olsun ne yaptık ki birlikte eglendik birlikte güldük bundan güzel ne olurki. Sizin gibi Dostlar olduğu sürece daha neler yapacaz, Oğuz Kardeşimin Dostları Benimde Dostumdur, iyiki Sizleri tanıştırdı Birdahaki maceraya buluşmak üzere,
    Hepinize Kazasız Belasız Yollar.

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    oğuz abi ya su resimleri ni imagesheckse yuklemeyı ogrenemedın su resımler benım dukkanda acılmıyor, devlet yasakladı anlamadım neden :S bakamıyorum gene :(
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

extreme1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X Max250 & Yamaha Cygnus X
    Alıntı Arap Kadri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana da iyi haftalar Mustafa abicim
    Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    Mondial 150kn
    izmir MT'ye iyi haftalar.

oğuz abi, deniz felan da baya bi iştah açıcıymış, insan gelemediğine baya üzülüyor. Segelmann35'e de teşekkürkler, misafirperverliğin de can çektirici. Başka gezilerde buluşmak dileklerimle

Motosikleti
    HONDA - Nx4 FALCON BLACK
    Alıntı gittardando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bi geleyim de bakarız....
    kardeşim sen gel bi hele çoban ateşinde ısınarak msenin şarkılarını dinleyecegiz bir yandan mangal ufaktan bir çilingir sofrası artık bir ayagımız davutlarda kardeşimin teknesi her daim hazır

Alıntı watari adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    izmir MT'ye iyi haftalar.

oğuz abi, deniz felan da baya bi iştah açıcıymış, insan gelemediğine baya üzülüyor. Segelmann35'e de teşekkürkler, misafirperverliğin de can çektirici. Başka gezilerde buluşmak dileklerimle
    biz çok iyi eğlendik hatta denize açılıp 63 metrede denize sorti yaptık o resimleride atacagım bugün su çok güzeldi hava öyle dostlarım daha süperdi iyiki varlar

Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oğuz abi ya su resimleri ni imagesheckse yuklemeyı ogrenemedın su resımler benım dukkanda acılmıyor, devlet yasakladı anlamadım neden :S bakamıyorum gene :(
    valla kardeşim bunu zor öğrendim senin dediğini hiç ögrenemem

Benim tarafımdan Helal olsun ne yaptık ki birlikte eglendik birlikte güldük bundan güzel ne olurki. Sizin gibi Dostlar olduğu sürece daha neler yapacaz, Oğuz Kardeşimin Dostları Benimde Dostumdur, iyiki Sizleri tanıştırdı Birdahaki maceraya buluşmak üzere,
    Hepinize Kazasız Belasız Yollar.
    can dostum 2 hafta sonra yine bir plan yapacagız çok gelmek isteyen var ama bu sefer seçici olacagız.sadece BALİNA AVCILARINI alacağız sen 1.CAPTAN CESUR 2.CAPTAN OLACAK BİZDE MİÇO olalım artık

Kardeşim Cesur'u biraz üzdük galiba ama inanki bunu telafi edicem inşallah ona öyle Bir Balık yakalatıcamki uzun süre Bu Macerasını anlatacak. Cesur kardeşim kusura bakmasın Bayanların geri dönmesi planları değiştirdi ama her işte bir hayır vardır diyelim nasıl olsa yine birlikte olucaz inşallah.

Motosikleti
    HONDA - Nx4 FALCON BLACK
    katılıyorum sana DOSTUM

DAvutlar gezi video ları yüklenmeye başladı baba hasan işallah hep beraber izleriz.ve daha sonra diger video lar gelecek

video lar FORUM DA oradan izleyebilirsiniz. KUŞADASI davutlar gezisi

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    pazar günü FARKINDA MISINIZ? etkinliğinin ardından biraz dolaşalım dedik. yolda aklımıza geldi motor yıkamasına otobanda kapışalım diye düşündük. Rozinante, titrek ve hıdır. kaybedenler tüm motorları yıkayacaktı. bakın sonuç ne oldu? tavşan kaplumbağa misali. Tüm gün Arap Kadri ve bendeniz motosiklet yıkamak zorunda kaldık

Gittardando gel ki şafaklar tutuşsun kardeşim

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr
    Kardeşim Cesur'u biraz üzdük galiba ama inanki bunu telafi edicem inşallah ona öyle Bir Balık yakalatıcamki uzun süre Bu Macerasını anlatacak. Cesur kardeşim kusura bakmasın Bayanların geri dönmesi planları değiştirdi ama her işte bir hayır vardır diyelim nasıl olsa yine birlikte olucaz inşallah.
    abicim hiç özmediniz özülürmüyüm hiç tabiki gene ve gene ve gene gelcez misafir perverliyin den ve ilginden dolayıda ayrıyeten çok teşekür edrim uğuz abiyede senin gibi güzel bir dostla tanıştırdığı içinde ayrıyeten teşekür ederim en kısa zamanda nasipse ordayız sellamlar saygılar efedim .

Motosikleti
    HONDA - Nx4 FALCON BLACK
    GÜNAYDIN sevgili dostlarım işlerinizde başarılar diler gününüzün güzel geçmesini dilerim.saglıcakla kalın

Tüm Motorcu Dostlara selamlar Cesur üzülmediğine sevindim, aranızdaki Dostluk mükemmel Allah Dostluğunuzu daim etsin, Herkese kazasız Belasız Yollar.

sandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Er 5,00
    Uzun zamandır görüşemedik İzmir Mt. Bende yeni aranıza katıldım .. Özledim sizleri. Yoğun şeyleri bırakır da görüşebiliriz işallah. herkese ii geceler..

Motosikleti
    HONDA - Nx4 FALCON BLACK
    iyi akşamlar arkadaşlar ADA FOTO VE VİDEO ları yüklendi merak edenler bakabilir.düşüncelerinizi de yazın ki eksiklerimizi görelim varsa her yoruma açıgız

Motosikleti
    kt125
    selam arkadaslar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler