arkadaşlar bosk başlıyor ben çıktım herkeze iyi geceler
arkadaşlar bosk başlıyor ben çıktım herkeze iyi geceler
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
çakma istanbullu diyomda ahada ispatı işte, izmir virüsü kapmışsın sen çaren yok.
orda kaval diilde helanın kapısımı gıcırdıyodu, yoksa içerde biri zurna yada borazanmı çalıyodu ne ondan oynadık galiba
hangi video nerde hani ) nasıl izlediniz arkadaş bende izlemek istiyorum
Bacoman
Elimde daha çok koz var, "saymak"la bitmez
[QUOTE=Wallace;1313864]xxexx, stonefree öncelikle hoşgeldiniz. bu hafta sanırım toplantı olmayacak. ama yakın zamanda olur. duyurular bölümünden takip edebilirsiniz. sevgilerle
Önemli duyuru (izmirde yaşayan motosiklet sevdalıları olarak anlamlı işlere imza atmaya devam ediyoruz)
Hayatın kime ne getireceği bilinmez...
Hergün yanımızdan kendi dünyaları ile geçerlerken, gerçek dünyanın sahte sevgileriyle ilgilenmekten farketmiyoruz çoğu zaman onları. Belki de ancak bir motorsikletin trafikte farkedildiği kadar farkındayız onlardan.
Kimler mi?
Zihinsel engelli kardeşlerimizden bahsediyoruz. Kirlenmiş dünyanın kirlenmemiş çok özel çocuklarından...
2 Kasım pazar günü saat 11,00'de Alancak Gündoğdu Meydanında çok özel bir organizasyonda çok özel yolcularımızla toplanıyoruz. İzmir Özel Işık Özel Eğitim Okulunun öğrencilerinden oluşan misafirlerimizi motorsikletlerimize bindirip Alsancak'tan İnciraltı'na kadar götüreceğiz. Hem "özel yolcularımız" için hayatlarında özel bir gün oluşturmak hem de toplumda bu konuya dikkat çekmek için sizleri de konvoyumuza bekliyoruz.
Unutma sensiz bir kişi eksiğiz...
Etkinlik Programı:
Tarih: 2 KASIM 2008 (Pazar)
Yer: Alsancak Gündoğdu Meydanı (Kordon)
Saat: 11:00
İçerik: Zihinsel engelli çocuklar motosikletlerin arkasına alınacak ve ambulans,polis kortejiyle birlikte sahilden Levend Marina'ya kadar düşük hızda gidilecek.
Bu etkiniğe katılacak arkadaşlarımız lütfen "KATILIYORUM" diye bu topicde belirtsinler..Çünkü her katılımcı artçı olarak arkasında bir çocuk taşıyacak..Ve bunun için yanınızda o gün bir artçı KASKI getirmek zorunda değilsiniz. SEMBOLiK ÇOK GÜZEL KASKLAR ALINMIŞ KORTEJ SONRASI ÇOCUKLARA HEDİYE EDİLECEK.
NOT: Bu etkinliğe MD spor klübünün davetlisi olarak katılım göstereceğiz. MD ikinci başkanı Mehmet TAN ın özellikle bizi araması ve izmirli bu gençler için bizlerden de katılımımızı rica etmesi çok hoş ve kibar bir davranıştı. Ben orda olacağım
Bu etkinlikle ilgili duyurulara da topic açılmıştır ama şu anda onay beklemektedir. etkili ve hızlı bilgilendirme için buraya yazdım ama gerisini topicden konuabilliriz.[/QUOTE
sosyal sorunlara duyarlılığın için tebrikler murat hocam.
Olcan,cebren ve hile ile 400.mesajın başına geçsem mi 401 i de sana yaparız,nasıl fikir Kıroyuz ama yetki bizde..
İyi haftasonları herkese
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler
Modlar eğlence bulamadılar, bizim mesajlar üzerinde oynama mı yapıyorlar yahu
Hadi canım, kış kış !!
...Sergerdan...
yarın için tüm arkadaşlara iyi eglenceler.hayırlı akşamlar
İyi pazarlar İzmir... Şafak :1
...Sergerdan...
Hayırlı akşamlar İzmir MT
Bu gün çok, ama çok eğlendiğimi söyleyebileceğim en güzel günlerden biri olarak anılarım arasında en ön sıralardan bir yer kaptı
Tanışmamızın 5'inci dakikasında motosikletimizin plakasını hafızasına kazımış! Emir kardeşimi çok sevdim harika bir tecrübe daha edindik MD deki dostlarımızla birlikte
Onlarla daha yakından tanışmak ve birlikte olmaktan çok memnun oldum
Teşekkürler.....
Haydi bakalım...memlekete geliyorsun demekki
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Bugün Davutlar gezisine katılan Tüm Motorcu arkadaşlara Teşekkür edrim. Umarım iyi vakit geçirmişinizdir, gerçi Cesur az Balık yakaladı ) ama Teknedeki Bayanların mideleri bulanmasaydı daha çok yakalardı neyse bir dahaki sefere direk Balık turuna bekliyorum, Ben kendi payıma çok memnun kaldım, Siz değerli motorcu arkadaşları tanımak benim için bulunmaz Nimet herkese selam ediyorum ALLAH Yolunuzu açık etsin. Barbaros Tekneden Herkese Selam olsun.
dostlar bugün KUŞADASI davutlar gezimiz ğüzel geçti 63 metreden denize sorti yaptık deniz harikaydı resimler de geliyor yakında
BİR İKİ RESİM ATAYIM
YENİ DOSTLARIMIZ
BALIKLAR SUYUN ÜSTÜNDE OYNAŞIYORLAR
SAGOL CAN DOSTUM HEM BİZİ TEKNENLE GEZDİRDİN HEM YEDİRDİN EEEDAHA NE DİYELİM ALLAH RAZI ALSUN SENDEN
MİRALAY ASKERİ SELAMLIYOR
ÇILGIN ÇOCUK M.R.T
ARKADAŞLAR DİĞER RESİMLER GEZİ TOPİĞİNE ATACAGIM (YARIN)
EVET haklısın cesur kardeş bidahaki sefere sadece balıkçılar geliyor O KADAAARRR grubu sen kur tekne herzaman hazır cumartesi akşamından agaçların altında büyük bir ÇOBAN ateşi yakacagız sabaha kadar muhabbet varsa böyle avcılar buyursun gelsin ORGANİZE sana ait mangal falan yaparız çadırda kurarız anasını satayım
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)