ARKADAŞLAR uydu cihazlarınızın ayarını kendiniz yapın ŞİFRE:12731 V 3333 ŞEBEKE TARAMA yapın OKEY
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
slmlar arkadaşlarr.. kortej 12 de buluşacak;akşam saat kaça kadar birliktelik devam edicek..?
iş çıkışına anca gelebilirimm. malesef resmi bayram gününde çalışmak zorundayım :( saat 5 den (17den) sonra çıkıp gelebilirimm.. feneralayına katılabilirim gibi geliyor (tabi böyle bi aktivite olucak ise)
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
KARDEŞİM SENİN BİR GÜLÜŞÜN dünyaya deger borcun ödendi fazlasıyla .o gülüşünü bugün çok gördüm
ARKADAŞLAR ilk resimleri atayım ben sizde izleyin bakalım
.jpg[/IMG]
benden bu kadar arkadaşlar gerisi sizlerden
GEZİMİZE TÜM ARKADAŞLARI DAVET EDİYOROM
size yeni videolar sunarım
cumhurıyet bayramı vıdosu
Arkadaşlar vıdeoyu nero 7 ıle ızleyebılırsınız.
eyvallah oguz abi video süper boğaziçili hasan
slm herkese :D:D:d
resımlere baktımda benımkı bu cıhazlar yanında bısıklet kalıyo :D:D:D:D:d
resimler için saol oğuz abi...
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
izmirli_24, sanki motorun büyüklüğü değil de senin tutkunun büyüklüğü daha önemli gibi. En azından ben böyle düşünüyorum.
Motosklet tutkumuz hiç azalmasın...
oğuz abim emeyine ve yöreyine sağlık fotoraflar süper çekimler süper sen süpersin bundan sonra gurubumuzun yeni fotoraf ve kameramanı sensin eyer kabul edersen bu kutsal gürevi seni seviyorum abi bitanesin saygılar
büyüyünce seninkide kamyon olur.fark yapmaz kardeşim gönüller bir olsun
canım kardeşim sana birazcık katkım olduysa ne mutlu bana.senin gibi arkadaşlara şu sıralar şiddetle ihtiyaç var.saglıcakla kalHA gezimize geliyorsun degilmi
CANIM KARDEŞİM sizin gibi dosların oldugu her yerde ve her zaman olurum lafı bile olmaz.yeterki siz isteyin.dostun dostumdur
KARDEŞİM bilmiyorum ama bu cümleler benim içinmi eger öyleyse motorun büyüklügü degil yüreginin büyüklügü herkezi birden kucaklayabiliyorsan.kimsenin arkasından konuşmuyorsan EN BÜYÜK SENSİN motorun ha 125 lik olmuş ha 1000cc lik ne farkeder (BENCE)
ya arkadaş hangi programı denediysem açamadım ifo uzantılı videoyu...
nero mu indiicez şimdi:(
Bacoman
oğuz abi, resimler için çok sağol.
videoyu ben indiremiyorum bile. indiriyor ama 501 bayt. Bir problem olduğu kesin.
[İzmir-MT] 400. sayfamız hayırlı olsun
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)