Ni dimeh cnmmm Fotoğraf makinasını unutmayın güzel kareler çıkacak
bende kaskta var yerde ama söz vermiyim, Teyze oğlu bende gelim diyip duruyordu dükkan açmazsak dedi gene yazarım buraya
Murat abi geçmiş olsun bu arada
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
29 Ekim Teröre Lanet Korteji için tıklayabilirsiniz...
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
[COLOR="Purple"][I][B]Sonuna Dek Çaba
Gösterin ve Kuşkuya DÜşmeyin ; Hiçbirşey o Kadar Zor Değildir, İnanın Yeter..:cat:[/B][/I][/COLOR]
aranan kan bulunmuştur
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
extreme1925, TrTarık
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
özledim haaaaa
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
yok be çok da açkalmadım ama açıkta kaldım galiba
mantıklı olurda çay nerde içeceğiz yaw. neyse seyyar çaycılar da gelir inşallah. bisikletle falan satanlar var kordonda. olmadı termosumu alır gelirim
eywallah kardeşim teşekkür ederim.
sağol olcan138
eywallah erhan teşekkürler
sağol acilen iyileştim sayende
redmagic teşekkür ederim. az kaldı seninde süper bir motosikletin olacak. o zaman hep beraber gezeceğiz inşallah
daha önce tanışmadık ama bu anlamlı korteje katılmak istiyorum. bir aksilik olmazsa gündoğduda görüşmek üzere!
The World is yours...
diğer topic de yazmıştım ama bende gelmeyi düşünüyorum arkadaşlar fakat kimseyi tanımıyorum hem tanışmış oluruz...
Gelin gelin millet tanışır kaynaşırız hemen,sanarsınız 40 yıldan beri tanışığız
HERşeyin bir ilki vardır kardeşim biz herkeze kucak açarız gel tanışırız.zaman olursa iki laflarız
görüşmek dileğiyle kardeşim
mert canım kardeşim biliyorum kanın kaynıyor.hepimizin aynı yarın bayraklarımızı alıp bir an önce yerimizi almak istiyoruz ama acele etme herşey sırayla
mert kardeşim sende kortejde yerini alıyorsun degilmi hem tanışmış oluruz
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)