Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[İzmir - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Fz6 satıldı
    Cumhuriyetin beşiği İzmir de, İstanbul MT gibi 29 ekim iin bir organizasyon yokmu acaba ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    ARKADAŞIM geçen yıl yapılan organizasyona bir göz atarsan İZMİR in bu konuda duyarsız olmadığını göreceksin bu yılda çalışmalar devam ediyor emin ol BİZ yine orada olacağız
    http://www.motosiklet.net/forum/duyu...m-izmir-6.html
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İzmir MT yapar yine birşeyler...
    Ben yokum bu sene,ama kalbim gönlüm ruhum sizlerle..
    O günün büyüklüğüne yakışır şekilde büyüklüğümüzü mutlaka sergileyecektir oradaki arkadaşlar

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    tuncerim senin orada organizasyon için bulunman çok iyi oldu anladılar demekki en iyisini senin yapabileceğini şimdi burada biz ÖKSÜZ kaldık ama TÜRKİYE nin sana bizden fazla ihtiyacı vardı sen bu konuda 1 ( bir ) numara olduğunu gösterdin şimdi sanatının ZİRVE sini askeriyeye destek vererek kutluyorsun burada bıraktıkların olarak senin kadar olmasada EMANETİNE göz kulak olacağız ve bu organizasyonu senin adına yapacağız
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Estağfurullah abi,ben değil hep beraber yapmıştık,o zaman çok güzel bir iş başarmıştıkKeşke sadece güzel haberler için yapsaydık bunu,kısa süre önce verdiğimiz şehitlerimize tepki olarak yaptık,ve ne acıdır ki tarihler yaklaştığında Cumhuriyet Bayramını kutlayacağımız zaman tekrar aynı acıyı yaşadık..Umuyorum ki seneye bu organizasyonu sadece kutlama amaçlı yaparız.Şehitlerimiz olmadan..Her ne kadar verdiğimiz şehitleri unutmayacak olsak da,yenilerinin acılarını yaşamamak temennimiz.

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Geçen Sene 29 Ekimdeki teröre lanet kortejine ait bir cd çekimi videom var. Artçım tüm gün boyunca kayıt yapmıştı. Aklıma gelmişken isteyenlere çoğaltabiliriz

Arap Kadri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X200
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen Sene 29 Ekimdeki teröre lanet kortejine ait bir cd çekimi videom var. Artçım tüm gün boyunca kayıt yapmıştı. Aklıma gelmişken isteyenlere çoğaltabiliriz
    alabilirim
    aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
    KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
    mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK

Motosikleti
    YBR 125 + er-5 Kawasaki
    Bende de geçen senenin kortej videosu var. Ama ben sana günahımı bile vermem Arap

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı MARCHOCIAS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm millet bu cuma hem toplantı hem tekrar sizleri görme hemde yeni ortağı olduğum yerin açılışını hep birlikte kutlamak üzere tüm mt izmir ailesini GREEN BAR a davet ediyorum. gümrük otobüs duraklarının hemen arkası türk telekom bölge müdürlüğü karşısı 10 ekim cuma günü aynı zmanda doğumgünüm uzun bi aradan sonra bende uzunca bir dışarda kalacağım o gün umarım özlediğim arkadaşlarıda görme fırsatım olur hemde cuma toplantısını yapmış oluruz cuma görüşmek üzere...
    Hayırlı olsun Muzaffer kardeşim iş seyahatinde olduğum için ancak okuma şansını buldum davetinin.... Allah işlerini rast getirsin
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Motosikleti
    CBF 250
    Muzaffer, doğumgünün kutlu olsun. Sağlıklı mutlu bir sene geçirmen dileğiyle Kolay gelsin sana
    :pr::pr::pr:

arkadaşlar şu makineye bakarmısınız. sizce alınırmı 3500 e bırakıyor. iki tanede kask veriyor. biri nazi kaskı.

ilk motorum olacağı için hiç bi şeyinden anlamıyom. yarın akşam motoru gidip görme şansım var.

acil yorumlarınızı bekliyorum

http://www.sahibinden.com/regal_rapt...XQQdisplayitem

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı neskayfe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar şu makineye bakarmısınız. sizce alınırmı 3500 e bırakıyor. iki tanede kask veriyor. biri nazi kaskı.

ilk motorum olacağı için hiç bi şeyinden anlamıyom. yarın akşam motoru gidip görme şansım var.

Motor güzel...250 cc ler içindeki en uygun ve sağlam marka... Temize benziyor...Ama fiyatı biraz pahalı mı ne?...Anlaşabilirseniz alınabilir bir makina....

Birde bunu incele bakalım....
    http://www.motosiklet.net/forum/satm...e-cruiser.html
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor güzel...250 cc ler içindeki en uygun ve sağlam marka... Temize benziyor...Ama fiyatı biraz pahalı mı ne?...Anlaşabilirseniz alınabilir bir makina....

Birde bunu incele bakalım....
    http://www.motosiklet.net/forum/satm...e-cruiser.html
    Alp_tunay bu linkteki 125 cc lik regal raptordur. 125 cc için onun da fiyatı pahalı bence

pazarlık et peşin paraya biraz daha indirim yapar. eğer kazası belası yoksa iyi gibi. lastikler yeni kilometresi az bakımlı. ama önce bir gör ve mutlaka pazarlığını yap

Motosikleti
    HONDA - Nx4 FALCON BLACK
    arkadaşlar pazar günü bir kaç arkadaşımla önce kahvaltıya kemalpaşaya gittik sonra da oradan sipile çıkacaktık AMAA vaz caydık KUŞADASI davutlar yaptık bir kaç foto atayım

BÜLENT kardeşime bizi misafir ettiği için çok teşekkür ederiz

[IMG]http://i35.tinypic.com/10yna00.jpg[/IMG
    [IMG]http://i35.tinypic.com/2wfphqs.jpg[/IMG

şimdilik bu kadar yeter
    (ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    resim atıyon abi ama ben goremıyorum, benım dukkanda bu tinypic sitesi yasaklı sunları nedendir bilmiom neden imageshacks yada baska bi siteye eklemıyon bılmıom valla :D
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    HONDA - Nx4 FALCON BLACK

kardeşim bende regal almayı düşünüyordum.ama parça sorunu oluyormuş ve senin alacagın m.t maşa biraz daha uzun onun için şehir içi kıvraklıgı unut ama ğörünüş olarak güzel bir ara bu makinayı denizlide bir firma getiriyordu iyi araştır ama sana bir tavsiye JAPON dan şaşma bırak bu çin işlerini sen japona bak çünki iki kişi yapıyor

Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    resim atıyon abi ama ben goremıyorum, benım dukkanda bu tinypic sitesi yasaklı sunları nedendir bilmiom neden imageshacks yada baska bi siteye eklemıyon bılmıom valla :D
    şuan fotolar gözükmüyormu

abisi sende bir hata var yoksa resimler gösteriyor yani. idare eder işte

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr
    oğuz abim ellerin dert görmesin süper olmuş fotolar harika uzun zamandır böyle gözel bir yol yapmamıştım arkadaşlarımızda çok iyi insanlar ve en yakın zamanda öye olcaklar ve dahada gözel geziler yapaçaz hep beraber izmir mt nin kaliteli ve güzel arkadaşlarımızla saygılar

gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    Alıntı oguz çatal adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ben de ya nasip diyorum takriben üç ay sonra belki makinayı degiştirecegim mesela XT660 R yamaha nasıl olur.yada FZ 6 FAZER bakalım niyetlendik ama hayırlısı diyelim
    Oğuz Abi makinayı satmayı düşündüğünde bir görüşelim
    ...Sergerdan...

Motosikleti
    HONDA - Nx4 FALCON BLACK
    Alıntı gittardando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oğuz Abi makinayı satmayı düşündüğünde bir görüşelim
    olur kardeşim bakarız yabancıya gitmesin makina

Alıntı hızlıcesi2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oğuz abim ellerin dert görmesin süper olmuş fotolar harika uzun zamandır böyle gözel bir yol yapmamıştım arkadaşlarımızda çok iyi insanlar ve en yakın zamanda öye olcaklar ve dahada gözel geziler yapaçaz hep beraber izmir mt nin kaliteli ve güzel arkadaşlarımızla saygılar
    evet cesur kardeşim gerçekten gezi (GÖZEL) olduişallah yeni gezilere diyelim yer güzeldi birdahaki sefere mangal da yaptırırız ama bu sefer hatunlarıda götürelim yoksa dayak mayak yeriz mazallahbelediye başkanı bizi görmüş bizden bahsetmiş barınakta bülent,te onlar benim arkadaşlar demiş çok sevinmiş başkan ya süper reklam oluyor demiş her zaman bekliyorlar tabi müsait olursa yat geziside yaparız bülentin trasantlantiğiyle
    neşeniz daim nasibiniz bol olsun

hala resimleri göremedinmi be abim

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi benım dukkanda koruma programı var bu sıte yasaklı kaldıramıyorum korumayı evde bakabılırsem bakarım
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler