Cumhuriyetin beşiği İzmir de, İstanbul MT gibi 29 ekim iin bir organizasyon yokmu acaba ?
Cumhuriyetin beşiği İzmir de, İstanbul MT gibi 29 ekim iin bir organizasyon yokmu acaba ?
ARKADAŞIM geçen yıl yapılan organizasyona bir göz atarsan İZMİR in bu konuda duyarsız olmadığını göreceksin bu yılda çalışmalar devam ediyor emin ol BİZ yine orada olacağız
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...m-izmir-6.html
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
İzmir MT yapar yine birşeyler...
Ben yokum bu sene,ama kalbim gönlüm ruhum sizlerle..
O günün büyüklüğüne yakışır şekilde büyüklüğümüzü mutlaka sergileyecektir oradaki arkadaşlar
tuncerim senin orada organizasyon için bulunman çok iyi oldu anladılar demekki en iyisini senin yapabileceğini şimdi burada biz ÖKSÜZ kaldık ama TÜRKİYE nin sana bizden fazla ihtiyacı vardı sen bu konuda 1 ( bir ) numara olduğunu gösterdin şimdi sanatının ZİRVE sini askeriyeye destek vererek kutluyorsun burada bıraktıkların olarak senin kadar olmasada EMANETİNE göz kulak olacağız ve bu organizasyonu senin adına yapacağız
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Estağfurullah abi,ben değil hep beraber yapmıştık,o zaman çok güzel bir iş başarmıştıkKeşke sadece güzel haberler için yapsaydık bunu,kısa süre önce verdiğimiz şehitlerimize tepki olarak yaptık,ve ne acıdır ki tarihler yaklaştığında Cumhuriyet Bayramını kutlayacağımız zaman tekrar aynı acıyı yaşadık..Umuyorum ki seneye bu organizasyonu sadece kutlama amaçlı yaparız.Şehitlerimiz olmadan..Her ne kadar verdiğimiz şehitleri unutmayacak olsak da,yenilerinin acılarını yaşamamak temennimiz.
Geçen Sene 29 Ekimdeki teröre lanet kortejine ait bir cd çekimi videom var. Artçım tüm gün boyunca kayıt yapmıştı. Aklıma gelmişken isteyenlere çoğaltabiliriz
Bende de geçen senenin kortej videosu var. Ama ben sana günahımı bile vermem Arap
Muzaffer, doğumgünün kutlu olsun. Sağlıklı mutlu bir sene geçirmen dileğiyle Kolay gelsin sana
:pr::pr::pr:
arkadaşlar şu makineye bakarmısınız. sizce alınırmı 3500 e bırakıyor. iki tanede kask veriyor. biri nazi kaskı.
ilk motorum olacağı için hiç bi şeyinden anlamıyom. yarın akşam motoru gidip görme şansım var.
acil yorumlarınızı bekliyorum
http://www.sahibinden.com/regal_rapt...XQQdisplayitem
Motor güzel...250 cc ler içindeki en uygun ve sağlam marka... Temize benziyor...Ama fiyatı biraz pahalı mı ne?...Anlaşabilirseniz alınabilir bir makina....
Birde bunu incele bakalım....
http://www.motosiklet.net/forum/satm...e-cruiser.html
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Alp_tunay bu linkteki 125 cc lik regal raptordur. 125 cc için onun da fiyatı pahalı bence
pazarlık et peşin paraya biraz daha indirim yapar. eğer kazası belası yoksa iyi gibi. lastikler yeni kilometresi az bakımlı. ama önce bir gör ve mutlaka pazarlığını yap
arkadaşlar pazar günü bir kaç arkadaşımla önce kahvaltıya kemalpaşaya gittik sonra da oradan sipile çıkacaktık AMAA vaz caydık KUŞADASI davutlar yaptık bir kaç foto atayım
BÜLENT kardeşime bizi misafir ettiği için çok teşekkür ederiz
[IMG]http://i35.tinypic.com/10yna00.jpg[/IMG
[IMG]http://i35.tinypic.com/2wfphqs.jpg[/IMG
şimdilik bu kadar yeter
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
resim atıyon abi ama ben goremıyorum, benım dukkanda bu tinypic sitesi yasaklı sunları nedendir bilmiom neden imageshacks yada baska bi siteye eklemıyon bılmıom valla :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
kardeşim bende regal almayı düşünüyordum.ama parça sorunu oluyormuş ve senin alacagın m.t maşa biraz daha uzun onun için şehir içi kıvraklıgı unut ama ğörünüş olarak güzel bir ara bu makinayı denizlide bir firma getiriyordu iyi araştır ama sana bir tavsiye JAPON dan şaşma bırak bu çin işlerini sen japona bak çünki iki kişi yapıyor
şuan fotolar gözükmüyormu
abisi sende bir hata var yoksa resimler gösteriyor yani. idare eder işte
oğuz abim ellerin dert görmesin süper olmuş fotolar harika uzun zamandır böyle gözel bir yol yapmamıştım arkadaşlarımızda çok iyi insanlar ve en yakın zamanda öye olcaklar ve dahada gözel geziler yapaçaz hep beraber izmir mt nin kaliteli ve güzel arkadaşlarımızla saygılar
olur kardeşim bakarız yabancıya gitmesin makina
evet cesur kardeşim gerçekten gezi (GÖZEL) olduişallah yeni gezilere diyelim yer güzeldi birdahaki sefere mangal da yaptırırız ama bu sefer hatunlarıda götürelim yoksa dayak mayak yeriz mazallahbelediye başkanı bizi görmüş bizden bahsetmiş barınakta bülent,te onlar benim arkadaşlar demiş çok sevinmiş başkan ya süper reklam oluyor demiş her zaman bekliyorlar tabi müsait olursa yat geziside yaparız bülentin trasantlantiğiyle
neşeniz daim nasibiniz bol olsun
hala resimleri göremedinmi be abim
abi benım dukkanda koruma programı var bu sıte yasaklı kaldıramıyorum korumayı evde bakabılırsem bakarım
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)