mıstıfa abi nerledesin sen en son karaburunda gördük üzerinden 4 ay geçti nerdeyse
mıstıfa abi nerledesin sen en son karaburunda gördük üzerinden 4 ay geçti nerdeyse
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Daha önce de dediğim gibi çok sevindim Muzo,bu seninle ilgili gelmeyi çok isteyip gelemediğim ikinci olay oldu ..Gelince acısını çıkartıcaz
Daha önce de bar konusunda konuşmuştuk seninle,bu hayalinde gerçek olduGerçi işin içinde ben yokum ama
Diğer düşüncelerinde iyi sonuçlar doğuracak şekilde gerçekleşir umarım..
Hayırlı uğurlu olsun tekrar,bol kazançlar
[QUOTE=tr.davutak;1284848]ben de ya nasip diyorum takriben üç ay sonra belki makinayı degiştirecegim mesela XT660 R yamaha nasıl olur.yada FZ 6 FAZER bakalım niyetlendik ama hayırlısı diyelim
yeni işin hayırlı olsun kardeşim.gelmeye çalışacagım
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
iyi akşamlar izmir M.T kazasız sürüşler
[QUOTE=oguz çatal;1286801][QUOTE=tr.davutak;1284848]
ben de ya nasip diyorum takriben üç ay sonra belki makinayı degiştirecegim mesela XT660 R yamaha nasıl olur.yada FZ 6 FAZER bakalım niyetlendik ama hayırlısı diyelim
tek kelime olur YAKIŞIR ABİME
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Selamlar İZMİR:D
Şu an da bir Angaralı olarak sizlere sesleniyorum, buralar soğumaya başladı, geceleri artık endense üşüyerek uyumak istemiyorum :D ceketlerle gezmeye başladık. Onun dışında motorumuz yok ve koyuyor ciddi ciddi yaaa :( herkese kolay gelsin. kendinize iyi bakın
Bordo bereliler 4 ay Ankarada 4 ay cephedeymiş aga, onlar gibi olmak istermisin hehehee
Foto makinesi, yazıcı, kart okuyucu, brosit koltuk, 3lü 2 tane koltuk,bi tane berjer koltuk,2 tane yatak içi, bi tane baza, demir ayakkabılık, koltuk minderleri ... motosiklet malzemelerini saymıyorum.
Ha bunlar içinde don yok aga hehehheee. HEY BARMEN BANA HERZAMANKİNDEN....... SOĞUK OLSUN (süt)...Püsküüüğüüüt var mı :D
:pr::pr::pr:
Mrb İzmir Karşıyaka Bahçelievler de oturuyorum. Motor almak istiyorum. Ama bir türlü bırakacak yeri bulamıyorum. Bahçelievler de bir otopark var üzeri açık vede aylık 40 ytl istiyor. Üzeri açık bir otopark için bana biraz pahalı geliyor. Bana yol gösterecek arkadaşlar olursa çok sevinirim. Özellikle karşıyaka da oturan arkadaşlar nereye bıraktıklarını yazarsa çok iyi olur. Oturduğum ev kira olduğu için kulübe tarzı bir şey yapamıyorum. 4. kat olduğu içinde apartman önüne koyamıyorum. Bizim burda komşulukta olmadığından işim biraz zor. Eğer garajlarında yer olan arkadaşım varsa bırakabileceğim çok sevinirim. En kısa zamanda motorumu alıp aranıza katılmayı hedefliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
MUZOM kardeşim doğum gününüde en içten dileklerimle yanında olmak isterdim lakin olmadı o gün benim için çok yogun geçen bir gün oldu affet bunu telafi ederim merak etme
yeni mekanın hayırlı. doğum günün kutlu olsun.
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
MARCHOCIAS HER NEKADAR ŞAHSEN TANIŞMASAKTA DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAR NİCE MUTLU SENELER DİLERİM.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
slm arkadaslar urladan didime en kısa yoldan nasıl giderim yardımcı olursanız çok sewinirim askım....
MARCHOCIAS ım Muzafferim,doğum günün tekrar kutlu olsun..Benden önce sen mesaj attın gece kusura bakma,görüyorsun işte,gece 2 de işim ancak bitiyor..(Dün 11:30 da barı kapattım,gecikmeli olarak da nöbete gittim 11:00 dan 01:00 a kadar da koğuş nöbeti tuttum)
Bu sene yanında olamadım,seneye arada 5 gün bulunan doğum günlerimizi birlikte kutlarız,ortalığı inletiriz(gerçi pek sevmem kendi doğumgünlerimi ama seni severim )
muzafferim malum senle de konuşmuştuk yoğun bir tempodayım bu ara. dün akşamda bir yemekteydim katılamadım. nice yıllara kardeşim
Muzom doğum günün kutlu olsun yeni mekanın hayırlı olsun
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
iyi akşamlar arkadaşlar yarın için herkeze iyi gezmeler
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)