hayırlı haftalar İZMİR MT
hayırlı haftalar İZMİR MT
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
aralığın ilk haftası bi 9 gün daha geliyor aykut merak etme
iyi günler Mt izmir
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bugun Gulsen in motoru alip servise bakima goturmustuk, beklerken bize honda 1000 fireblade verdiler... ne guzel makinaymis oyle yawwww... Gulsen in dili tutuldu, hala daha konusamiyor korkudan sonra ben rahat rahat gazliyayim diye inip arabayla takip etmeye basladi... guzelce bi gezdik daha sonra fotograflari ekliyecegim....
burda yol var yaaawwwwwwwwww............
siparisleri hazirla o zaman, hafta sonu Köln deki buyuk fuara gidiyorum... herhalde bugune kadar gidecegim en büyük fuar olacak
takilalim kardesim de bizi Bodrum dan asagisi kesmez....
abi cok cok selam soyledim ablalara, seni bekliyorlar...
sagolasin Oguz abi... bu sefer araya Rusya girdi, donusum biraz gec olacak gibi...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
tüm arkadaşların gecesinin iyi geçmesi dilegiyle
Tuncerim forrapım nice mutlu yıllara kardeşim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
[QUOTE=oguz çatal;1284401]sanada hayırlı haftalar kardeşimmm.Sen ne zaman alıyorsun motorunu E hadi artık alda makinanı bir takım kuralım.HAYIRLISIYLA
abi elbet gönül ister en ii makinayı ama biraz sabırla en ii makinayı alacam inşallah. kendimi ve arkadaşlarımı sabır a davet ediyom bomba bir makinayla gelecem işallah yakında
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
slm millet bu cuma hem toplantı hem tekrar sizleri görme hemde yeni ortağı olduğum yerin açılışını hep birlikte kutlamak üzere tüm mt izmir ailesini GREEN BAR a davet ediyorum. gümrük otobüs duraklarının hemen arkası türk telekom bölge müdürlüğü karşısı 10 ekim cuma günü aynı zmanda doğumgünüm uzun bi aradan sonra bende uzunca bir dışarda kalacağım o gün umarım özlediğim arkadaşlarıda görme fırsatım olur hemde cuma toplantısını yapmış oluruz cuma görüşmek üzere...
Ne ile savaştığını bilmiyorsan, kaybetmeye MAHKUMSUN!!
MARCHO yeni mekan hayırlı ugurlu olsun bizimkiler birşeyler ayarlarsa mutlaka geliriz
hayırlı olsun muzocum aksilik olmazsa orda olurum ;)
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hayırlı olsun muzo kardeşim işim çıkmazsa ordayım
merhaba izmir mt ...
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)