bahtiyar pazar günü için plan netleşti değilmi ?
bahtiyar pazar günü için plan netleşti değilmi ?
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
Saat 15 te gaziemir migrosta buluşup ÇOBAN ET yapmaya karar verdik..... Vakti müsait olanları bekleriz.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
pier sen direk çobana git oranın güvenliğini sağla buraya gelmene gerek yok DANAYI yatırsınlar beklesinler
CENGOMOTO
Yine efsanevi bir çobanet gezisi daha..Hadi iyi eğlenceler
Bu arada ne kadar burada yemek yersem yiyeyim,inanın MT İzmir le gezi yapamamaktan 6-7 kilo verdim Her ne kadar burada da ızgara vs. yesek de sık sık,sizlerle yaptığımız mangalların yerini hiç tutamaz.. Askerliğim bitince 2 ayda arayı kapatırım gibi ama
sensiz ne ADANA kebabın ne bol yağlı SUCUĞUN tadı yok semaverde çay bile eski tadını vermiyor SOHBET olmayınca
CENGOMOTO
Çok duygulandım abi,inan boğazımda kaldı zaten sizsiz boğazımdan zor geçen kuzu şişim..Sanırım devam edemeyeceğim,neyse ki beyaz peynir ve beyaz şarap almıştım başlangıç olarak önce..
Geyik bir yana,benim yerime de yiyin
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Ohoo neler neler yaptık Videoyu yüklediklerinde görürsünüz bizimkilerde yoldadır şimdi.Süperdi herkese çook teşekkür Vasco senin canavarda iyi kaçıyomuşş
VASKO cum eglendiğine sevindim.evet zincir temizlemeyi ben mazotla yapıyorum gazda aynı işi görüyormu
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
iyi akşamlar tüm m.t dostlarına
okey PIERzig anlaşılmıştır =) iyi akşamlar
İyi Haftalar arkadaşlar... bu cuma hep beraber biryerlerde toplansak? geliyorum artık...
...Sergerdan...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)