aykut kardeş yeni üyeyim beni tanımıyorsun ama,hayırlısı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
aykut kardeş yeni üyeyim beni tanımıyorsun ama,hayırlısı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
[COLOR="blue"]ruhunu serbest bırak, o gideceği yeri bilir[/COLOR]
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Evet doğru dükkan, ben kahramanlarda çok giderdim,muhabbet filan güzel oluyordu ama yeni dükkanlarına daha 2 kere gittim, marka farketmez bir motorla ilgili bir derdi olan varsa bence izmirdeki tek adres,ölüyü bile diriltirler...
Eğer giderseniz Aslan ustaya runnerlı Anılın selamı var deyin bir güzellik herzaman yapar, sağolsun runner sayesinde kendisini tanıdım beni 2 haftada bir dükkana uğratıyordu, eski motorumu özlüyorum ama derbi ile kafam rahatladı, dükkanada uğramaz oldum nazar değmesin
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
Hayırlı uğurlu olsun Aykut kardeşim yakışır size
inşallah güzel günlerde binmek nasip olur.....
Eeee evet sıra sana geldi artık Erdem'im
Geçmiş olsun ve acil şifalar Muzaffer umarım önemli derecede bir şey sözkonusu değildir? sağlayabileceğim bir yardım varsa haber et lütfen...ev halkına da selamlar önce sağlık,sen kendine iyi bak
Sanada hayırlı olsun Vascooo....kazasız belasız günlerde kullanmanı temenni ederim yağın en iyisini kullanmaya özen göster!
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Saol Özer abi tşk ederim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
yeni bir oluşum duydum.içerigi ve yapısı nasıl şekilleniyor.biraz açarmısınız.
geldin gördün yeni yapılanma gibi birşey varmıydı bu yapı zaten eskiydi hatta TARİHİ ESER olarak koruma altına alındı
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
herkes iki tekerin üstüne cıkmaya cesaret edemez her ne kadar seytan işi deselerde ben seytanın bunu söyleyenler olduğunu düşünüyorum bende YBR125 var ve yaz olduğunda her hafta sonu ayvalığa gidiyorum denizi ve kumu mükemmel herkese tavsiye ederim
Grup sürüşlerinde kullanılan el işaretleri.Ve anlamları;
Motoru çalıştır.
Sola dön.
Sağa dön
Solda Tehlike !
Sağda Tehlike
Hızlan!
Yavaşla!
Dur.
Tek Sıra
Fermuar düzeni
Araları Sıkıştırın
güzel olmuş kardeş bunları öğrenmek gerekir
:thumright
herkese iyi akşamlar neşeniz daim rzgarınız bol olsun
Aykut, kardesim hayırlı olsun yeni makinan... gormustum bi kac sefere senin aleti, egzoslu megsozlu hazır bi makinaydı... kazasız belasız kardesim... gelince bi bakayım ne marifetleri varmış diye
bu arada İzmir bekleyin geliyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Saolasın Özer Abi'cim, işallah. Millet yavaş yavaş ikinci turlarına geçiyor. Geride kalmamak lazım değilmi ..
Nerlerdesiniz siz, çoz özledim diyeceğim ama sanırsam kaçak oynayan bendim bu aralar .. Ben çok yoğun çalışıyorum, İzmir Antalya Manisa Çiğli sanayi üçgenleride hırpalandım biraz son bi kaç aydır . Ama bşr faliyet de göremedim, neler yapılmış yapılıyor haberim de yok. Ama uzun lafın kısası özledim herkesi ne yalan diim. Yengeye çoook selam ...
KİM, neden,niçin geliormuş İzmir'e yaw?? Dur sen gelme gelme kal orlarda.. Sorna barlarda marlarda sarmaş dolaş dans mans olmuyor ..
Hoş geliosun kardeşim ..
Günaydın İzmir... İyi pazarlar...
...Sergerdan...
herkeze selam iyi pazarlar
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Sizede iyi pazarlar
[B]MOTOR[/B]
[B] 96[/B]
en cici pazar akşamları ahaliii
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
ohh be 3 aydır motosikletsizdim, bugun bi urla yaptım geldim, kendime geldim yahuuuu
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
herkese iyi akşamlar
::ressam::
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)