arkadaşlar yarın akşam gündoğdu meydanında kenan doğulu ve candan erçetin konseri varmış ben gidiyorum gerçi bi cafe de yer ayırtıp oturarak dinlicez gitmek isteyenlerin haberi olsun
arkadaşlar yarın akşam gündoğdu meydanında kenan doğulu ve candan erçetin konseri varmış ben gidiyorum gerçi bi cafe de yer ayırtıp oturarak dinlicez gitmek isteyenlerin haberi olsun
Bacoman
Amanın!!! iste izmir-mt ile tanısmak icin fırsat!!! Hangi cafe'de oturuyorsunuz?? ))
tüh ya şansa bak benimde yarın sabah yalovaya gitmem lazım keşke bende gelip sizinle tanışabilseydim
[B][COLOR="DeepSkyBlue"]KAPTANI BENİM BU GEMİNİ EN SON BEN ÇIKARIM[/COLOR][/B]
selamlar ben çağatay;
diğerlerinden belki konusma hakkım biraz fazla meslek gereği; şimdi motor kiralayıp kendim çalışacagım diyorsunuz fakat motor kiralama fiyatına teknik dersler alabilirsiniz üstelik kiralamak için bulamadıgınız bir chopper la bile alabilirsini(derslerinizi) ,250 cc için tamam başlangıç için fazla diye bir cümle kullanmak aslına pek dogru değil cc seciminde kişinin karakteri cok önemlidir kendi kişiliğinize sormalısınız ben bu motorla nerde gaz acacagımı bilebilir miyim diye,cevabınız evet ise 250 cc baslangıc için ideal olabilir ;bu yanıtlara göre cc değişebilir tabi neyse
yarın akşam 19:00'da teorik dersim var anlatacak oldugum; motosiklet tekniklerine giriş teori dersi sizi ücretsiz davet ediyorum...
beni arayın yer için sizi yonlendireyim
5059208811
çağatay
ilk toplantıya gelmeyi bende düşünüyorum özlediğim arkadaşlarım var,gelemzseniz orda yuzyuze de konusaibliriz
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
abi hayırlı olsun yazmayı öğrenmişsin.sen benim depoyu fulle ben seni gezdiririm
kardeşim aramıza hoş geldin hayırlısı olsun.herkez için tanışmak dilegiyle
ah be abim birde kafe nin ismini söyleseydin buluşurduk bir ihtimal bende orada olacagım.üsküdar çaycısında olabilirim belki dostum CESUR,uda orada görebilirim
iyi eglenceler
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir buluşma düşünülüyor mu?
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
saolasan dostum tanışalım kaynaşalımkardeşim aramıza hoş geldin hayırlısı olsun.herkez için tanışmak dilegiyle
Çağatay yarın arıcam seni. teklifin beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim. bi engel çıkmazsa gelicem.
cuma toplantısı için teklife açığız yoksa yine eski sistem karar verilecek GÜMMM diye mekana gidilecek
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
yaw alsancak mahşer yeri gibiydi baryumda oturduk ama bikaç arkadaşım önceden rezervasyon yapmışlardı onlara katıldım loca tadında bi konser oldu )
Yaw Alp Tunay sen ankara mt de değilmiydin) hatırlarsan benim gy 200 in grenajına takmıştın bak sonunda motoru değiştirdim... Görüşmek dileğiyle
Bacoman
coach la beraber bodrumdayız... gazladık takıldık, aleme aktık..votkasız redbullarımızı içtik,
yok mu bu tarafa gelen?
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
sevgiler saygılar izmir mt'm ,uzun zamandan bu yana iş dolayısıyla izmirde yoktum hernekadar eksikliğimiz hissedilmesede artık izmirde ve aranızdayım bilgilerinize...cuma görüşmek dileğiyle... hayırlı geceler herkese...:D:D
hayat okumasını bilene başlı başına bir kitaptır....
Merhaba Oğuz,
Ancak okudum ve yazabiliyorum kusuruma bakma biraderim.....
Başınız sağ olsun ve allah rahmet eylesin....mekanı cennet olur inşallah....
Vaaay Çağtay kaçağı sen nerelerdesin yahu
aylardır görünmüyorsun ortalıklarda....her halde işler bayağı yoğun
uğra arasıra gruba
Aferin sana sade iç öyle daha keyifli olur Vodkayalnız önce iç sonra sür yapmıyorsun umarım
Bayramda önce Köyceğiz daha sonra Bodruma gelmeyi düşünüyoruz ama Bodrum kısmı kesinleşmiş değil henüz
Merhaba ve hoşgeldin arkadaşım
Hoşgeldin sabırsız kardeşim
Herkes her an online olamayabilir değilmi? iş -ev -çoluk çocuk - özel hayat malüm şeyler yani.........
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
tüm arkadaşlarıma günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler
((((((((((SANATİZİM)))))))))) tanıştıgımıza memnun oldum toplantılarada bekleriz.umarım eglenmişinizdir
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
sana %17 sağ %18 sol diyeceğim ama anlamıyacaksın...;)sorarsın neyskafeye anlatır sana ne oldugunu ;)
yani sonuna kadar eminim...
özer abi işler yogun ,şu an bile pistteyim istanbulda bir firmadada başlıyorum yakında çalışmaya ADAC ve AIM destekli,güzel günler geliyor yanien kısa sürde görüşmek üzere...
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
Ben de artık aranızda olmak istiyorum bu Cuma günü toplanacak olursanız!
cok tesekkur ederim. Ben de sizinle tanıştıgımıza cok sevindim. Eglenmek yetmedi Kenan Dogulu cıkınca epey kudurduk. Ilk fırsatta bilgi alır almaz toplantılarınıza katılmak istyorum. Esinize de selamlar!
::ressam::
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)