Bir merhaba dedik, hiçkimse cevap yazmadı! Herneyse size iyi muhabbetler...
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
hayırlı ramazanlar dostlarım abilerim ablalarım kardeşlerim ... iyi geceler, uyku tutmadı
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
slm herkeze ben bişey sorucam mt izmire üye olunuomu ben yeniyimde
ne o davulcu mu uyutmadı yoksa. Sen uyumaya devam et bir gün ben uyandıracağım seni bilesin
Üye olunmuyor, katılımcı olunuyor. Bir tanışma topiği (açtınmı bilmiyorum) ve yakın zamanlarda bir toplantıya gelerek işe başlayabilirsin.
GİTTARDANDO artık gece sahur vaktinde de girmiyorsun topiclere. Mesaj falanda atmıyorsun. hayırdır harbiden davula mı geçtin bakayım sen?
Herkese hayırlı ramazanlar. görüşmiyeli uzun zaman oldu.neler yapıyosunuz millet. 1 eylül p.tesi akşamı gündoğduda leman sam konseri vardı. Bende tesadüfen gittim. İzmir Belediyesi veya organizasyonu üstlenen firma mı tanıtımı broşürleri unuttu bilmiyorum bu tür etkinliklerin tanıtımında izmir biraz eksik kalıyor galiba.
Oğuz Çatal abimin babası vefat etmiş Allah tahsiratını affetsin Başınız Başımız Sağolsun
Hoşbulduk arkadaşlar, kırmızı halıyı daha göremedik ama ne yapalım idare edeceğiz artık! Ya celallenme değil de, herhalde arkadaşlar mesaj yazarken bir üstte ne yazıyor, kim yazıyor bakmıyorlar,benim mesajdan itibaren 1 sayfa geçmiş, 1gün geçmiş bende karşılık böyle birşey yazdım...
Bende 2 zamanlı motorlar hastalık,tabi 2 zamanda da İtalyanlardan başka motor bilmem, kendime ait ilk motorum aprilia sonic 50 2001 model 12binde hala saat gibi çalışıyor, sonra içim el vermesede bunu satmaya kalktım,tabi çinlilerin yeni istilaya başladığı dönemde 2 çinli fiyatını bu motora layık görmediler,bende satmadım hala duruyor, daha sonra hayalimdeki motor olan gilera runner 180 aramaya başladım ve çok temiz 99 model bir tane buldum hemen aldım, performansı süperdi! Ama bende bir huy vardır,orjinal binemem(motor modifiyesi),buna yurtdışından malossi reed valve,egzos,debriyaj,silindir,vites kutusu vs vs. birsürü parça getirdim,motor 2 kat hızlandı,ibrede 160'ı çok rahat görüyordum,0-100 yaklaşık 7 sn idi,motorda 26-27hp civarıydı!Daha sonra tarz değişikliğine karar verdim, 2. rüyalarımın motoru olan aprilia RS 125 aramaya başladım, bir tane buldum fiyatta tam anlaşamadık ama almaya niyetliydim! Runner'ı istemeyerekde olsa sattım ama güzel paraya gitti o da ayrı mesele Tam bu olaylar arasında Ferco motor İstanbul bayisinde tanıdığım vasıtasıyla GPR buldum, performansı RS kadar olmasada yeni olmasından dolayı bunu seçtim ve aldım,gerçektende her bindiğimde,heryerime ağrı girsede inmek istemiyorum, öyle bağımlılık yaptı bende! Ama haka daha üzülürüm o kadar emek harcadığım,bütün parçarını günlerce uğraşıp taktığım runner keşke dursaydı diye ama ne yapalım böyle oldu....Aşağıdaki fotoda benim motora ait
Bu hikayeden sonra, herkese tekrar hoşbulduk diyorum, buluşmalarda görüşmek üzere...
http://image1.sahibinden.com/photos/...74_jjij372.jpg
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
evet arkadaslar benım... ıyı takıp etmışsınız ben ıstemesem bulamazdınız ya neyse
herhangı bı amacım yok sadece yazılanlar ıle yapılanların tutmadığını goruyorum mısal o sabah İZMİR MT nın moderatoru odasında uyurken arkadasımızın bırısı erken kalkıp ben bu grubun lıderıyım dıyıpte kahvaltısında extra seyler ıstemıs kım bu ısımsız lıder acaba
yasananlar bunlar ama yazılanlar????????? dusundurucu ve bır okadarda aksı amacım tekrar İZMİR MT ıle olmak değıl haksız yere banlanmak bana koyan ıstesenızde gelmem oda ayrı bısey zaten ben gorusmek ıstedığımle yıne gorusuyorum kaynasıyorum...
sevdığım 3-5 kısı ıcın sevmedığım kısılere katlanırım gerekırse....arada olan bağzı seylere katılırım...
3. yıldonumu topığıne yazmadım kırlılık olmasın dıye umarım anlayısla karsılarsınız...
keske herkes en az benım akdar dusunebılseydı....
bunun yeri burası değil arkadaşlar grup kararını unutmayın, toplantı yapılır konuşulur bu grubun bir yönetim şekli ve adabı vardır. ileri gelenler toplanır kararı açıklar
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)