wallace hangi bölüm diye sormuşsun
ENDÜSTRİYEL OTOMASYON
Yamahaşk 😍
Öncelikle İzmir'e tayini çıkan kardeşime kocaman bir hoşgeldi
Wallace'ım az uz doymazım,bir oturuşta 1,5kg pirzola,5 iri köfta ve masada bulunan diğer 5 kişinin miğdeye indiremediklerini de silip süpüren organik süpürge
Sen nasıl bir rejim içindesin merak ediyorum ve ablan aynen şööle dedi:
Bu insan asla incelmez ancak yontulur
Dipnot: 2 hekto litre demli çay,yarım şişe rakı ( yeşil üzüm elbette ) 5 şişe bira ve bir miktar saf su'ya da unutmayalım!! göbek ondandır
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
herkese merhabalar maalesef ben de izmir den ayrılıyorum istanbul a marmara üniversitesi TEF otomotiv öğretmenliğine gidiyorum .. bu güzel şehirden ve sizlerden ayrılmak zor olcak
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
Herkeze merhaba bende yeniyim umarım en kısa zamanda tanışma fırsatı buluruz. Kazasız güzel günler dilerim...
murat abi JTİ da işe başladım 2 aydır çalışıyorum gecem gündüzüm bir birine geçti vardiyalı çalışmak öyle lanet bişi ki anlatılmaz yaşanır.. ondan ne toplantılara denk geliyor ne de gezilere.. yarın istifa mektubumu vercem sonra ayrılcam öğrencilik gibisi yok sefil mefil ama 10 numara öğrenci hayatı neyse gelirken sana da CAMEL getiririm şirketten hesabı
stunt_rider_35 ayrıca teşekkür ederim en kısa zamanda görüşmek üzere
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefa getirmişler
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Günaydın .. pardon pardon TÜnaydın:D
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
Demirata hoşgeldin
hayırlısı burakcım inşallah herşey gönlünce olur. bizi bilgilendirmeye devam et. irtibatı kesme
ooh afferin kardeşime benim. İnci3 sanırım garaj yolundaki orda Cemil, Erkan ya da hayri abi var. İzmirden Murat Hoca istedi dersen bol soslu yaparlar
İzmirle okulla ilgili bi sorun falan olursa çekinmeden bana özel mesaj atabilirsin
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)