aarkadaşlar aranızda olmaktan mutlulukk duyuyorumm umarım yaralı paylaşımlar keyifli geziler hoş ve samimi dostluklarla hep beraber oluruzz
aarkadaşlar aranızda olmaktan mutlulukk duyuyorumm umarım yaralı paylaşımlar keyifli geziler hoş ve samimi dostluklarla hep beraber oluruzz
Forrap evet açalım bir MT İZMİR spor etkinliği yaw. habire yedik içtik. valla eski fotolar bakıyorum da millet çakı gibi delikanlıymış. şimdi hala delikanlılar ama biraz ağır abi olmuşlar. Mt izmir kilo aldırır diye slogan olacaz dillere valla
Bu akşam 18.oo - 19.oo gibi incir altına gelen olursa görüşelim gurme restorantın orda falan oluruz TrTarıkla
millet bu pazar izmire gelmeyi dusunuyorum. ben pek bilmem izmiri pazar icin plani olan varsa bana yer tarif etsin
GT650R
Beyler bayanlar,5 Ağustos ta gideceğimiz aqua center için başlığı açtım,linki aşağıda ;
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/34225-%5Bizmir-mt-manisa-mt%5D-aqua-center-a-gidiyoruz-5-agustos-pazar.html
Güzel organizasyon...Teşekkürler...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ozaman ben bu gelisi 5 agustosa birakayim
GT650R
evet hakikaten güzel organizasyon...izmir mt olarak yine yaptık yapıcağımızı...;)
As The Years Go Passing By...
Dur yav daha yapmadık,yapıcaz Daha ne organizasyonlara gebeyiz..Bakalım zaman neler gösterecek...
merhaba arkadaslar,
oncelikle sizleri cok cok ozledigimi belirteyim, bu sabah 5 te Bodrumdan bi arkadasla iki motor İzmir e geldik, bi kac gun buralardayim... gorusmek isteyen olursa ya da hafta sonu bulusmak isteyen, telefondan ulasabilir...
Marko abi, eldivenleri rise a birakiyorum ....
gorusmek uzere...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
bu ne hal leeeennnn !!!
forrap !!! abi uçur bu resmi topikten ,
yoksa evli bekar millet bozacak kafayı basacak bodrumu
sercan kasksız motora binilmez olm
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
upssssssssss bodruma geliyorum
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
kolay gelsin. o aksesuarlar airbag ve rüzgar perdesimi .
May The Force Be With You
Ben Sercan'ın bi haltlar çevirdiği için katılmadını tahmin ediyordum fakaaat... BU NE LEEEEEN utanmaz arlanmaz multi memleketli adam
Seni çok özledim/dik Sercaaaan....
Ben bişey yazamıyorum abi...
YEDİĞİN,içtiğin senin olsun bize gördüklerini anlat derler,fotoğrafla demezler ki be Sercanım Hoşgeldin dedim diğer topicte,ama tekrar hoşgeldin,ayın 5 inde burada olursan bekliyoruz aqua olayına
ah be abi bu tazrz motorlarin gozunu seveyim cruiserda 1 kisiden fazlasini alamiyon
GT650R
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)