Abi zaten kalmış yaklaşık 40 gün.
sıkayım dişimi, çalışayım biraz daha, borçları kapatayım ki yeni bi motosiklet alabileyim... Girme kanıma...
Abi zaten kalmış yaklaşık 40 gün.
sıkayım dişimi, çalışayım biraz daha, borçları kapatayım ki yeni bi motosiklet alabileyim... Girme kanıma...
...Sergerdan...
ben de geldim izmir'e.! sonunda kavustum memleketime hem de motorumla.. beni de aranıza kabul edin ey MT izmir..!!
Abi artı 2 motosiklet olacak, kışın aramıza iki arkadaş daha katılacak benimle, bu da her haftasonu kesintisiz yol demek her hafta en az üçünüzden biri dürter beni :
E hoşgeldin o zaman Sen nerdeydin ki bu zamana kadar, biz o konuyu kaçırmışız hocam?
Abi eyvallah, sağolasın, ben de bir önceki motorda ne eksik diye düşünüyordum
...Sergerdan...
Nazar boncuğu Türkiye'de vazgeçilmez bir aksesuar evet, hatta motosikletin önüne bir maaşallah, deponun üzerine de Dostlar Sağolsun yazısı alırsan çok makbule geçer abi... Plakanın yanına yazılacak şiirimsi şeyi ben hallederim
...Sergerdan...
Abi tamam sen şiiri de yaz, olmadı ben beğenmezsem Tosun'dan birkaç mısra yazarım....
...Sergerdan...
beyler cuma terasta buluşalımmı bi topak açayım açmayalı uzun zaman oldu gezi ayrıntılarınıda konuşmaya başlarız cesi ve karmacomanında teşrifiyle ... (alternatif bi yer isteyen varsa yazsın...)
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
gerekli tüm boncuk ve yazılar özenle temin edilecektir kardeşim. çapır olursa püsküllerde benden
senin yazdığın şiirle vay o motorun haline.
Tosun mu? sakat mevzu girmeyeyim ben bu konuya
ona hiç şüphem yok işte
dedem sen mi özledin ben mi? onu sen birde bana sor. Gözlüğü bilerek unuttumn dediğin gibi gelmek için bahanem olsun.
Yeni motorlarla ilk sana geliriz el öpmeye destur almaya
Aykutum TERAS yaz aylarında hiç çekilmiyor. çok sıcak ve esinti olmuyor bahçesinde. Etrafı duvarlarla kapalı bir bahçesi var. Daha havadar bir yerler bulun toplaşmak için bence. Sıcakta bir de terlemekle cebelleşmeyelim
Bu cuma mümkünse açık hava ve eser bir yerlerde toplanma ayarlayın. Şu Kuşadası detayları bir netleşsin konuşulsun. Vakit daraldı iyice
çok iyi olur
aman ne demek efendim rica ederim, fizanda toplanalım de gelirim, bi kenardan süzülür kalabalık yaparız işte,
uzuuuun bi masanın diğer ucunu görmeyeceğimiz, oturduğumuz yerden kalkarken 5 kişiyi yerinden oynatmak zorunda kalacağımız bi yer olmasın da,
ferah bi mekan ve kolay bir adres olabilecek her yer uygun olur.
cuma toplantı topiği açıldı...görmeyeler için link aşağıda.
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...oplantisi.html
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)