Arkadaşlar Mt Grubumla Tanışmak Nasip Olması Ben İzmir Menemenden 17 Yaşındayım ( A2 Ehliyetim Var ) Başka Menemenden Katılan Varmı Acaba
Arkadaşlar Mt Grubumla Tanışmak Nasip Olması Ben İzmir Menemenden 17 Yaşındayım ( A2 Ehliyetim Var ) Başka Menemenden Katılan Varmı Acaba
♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥
viper demek akdenız turuna cıkıyorsun cok guzel dun gelmıs olmasaydım oradan tabıkı belkı karsılasırdık sana sımdıden hayırlı yolculuklar . bu aksam demek uskudar caycısında bulusuyorsunuz izmir md gelmeye calısacagım umarım gelebılırım herkeze hayırlı akşamlar
[QUOTE=ViPeR75;1199696]
Siteye şimdi bakabiliyorum güzel babam, Wallace yazmış, kulaklarınızı tahmininizden daha fazla çınlatıyor ve gelmeye niyetleniyoruz ama başınız kalabalıktı dinlenin istedik. Hem hal hatır da sorduk ama unutulmuş
Yarın itibariyle yıllık izne çıkıyorum ve allah nasip ederse Akdeniz'e doğru yola çıkacağım. Gitmeden önce size uğramak niyetindeyim ayrıca. Ve bundan sonra tepenizdeyim bilesiniz. 1 kilo Jumbo, 10 tane puzzle hazırlayın bana, kaptan mağara adamı gibi "Geliyoruuum anacııııııımm" naraları atmaktayım Hatta aldığınız yeri söyleyin jumboları biz getirelim
Buyur gel , her zaman sana puzzle buluruz . Jumbolara gelince ona garanti veremem, deniz bu insana her istediğini her zaman veremeyebiliyor. Ama geleceğin zaman spariş geçeriz şansına ne çıkar bilinmez. Yerin her zaman hazır canım benim, olmadı bir yedek anahtar yaptırırım senin için
Bi Üsküdar yapayım,
Geçerli nedenlerim var.
En başta wireless
Arkasından kendimi İstanbul'da hissediyorummm...
Ah İstanbulll burnumda tüterrr...
Ya boşverin Üsküdar çaycısını filan. Atladıkmı makinelere birkaç saat sonra harbiden de Üsküdar...
Toplanmakta fayda var.
Hem şu ada konusunda bilgimizi arttıralım....
Bakarsın ulema oluruz ))
A blessing with the hands
Selamınaleyküm canlarım,
Biz bir düğünde şööyle bir boy gösterecek ve bilahare Üsküdar da olacağız yerimiz baki kalsın OK mi
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
üsküdarda toplanmaya devammı özer abi.tüm arkadaşlara iyi akşamlar
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Teşekkür ederim güzel dileklerin için, ayrıca şöförlere de dikkat edeceğim, aklımda
Tamam canım babam, zaten jumbo, puzzle bahane, gönülden muhabbet şahane
Babamın gözünde senin yerin ayrıdır Benim yerime göz koyma, Allah gısgançları brrrrr yapar.
Günaydın millet, keyifli bir hafta sonu diliyorum....
...Sergerdan...
ii tatiller.... havalar güzel iken tekerler dönsün demi ama :D
CİCİ TATİLLER AHALİİİİ
benim içinde öle olcak
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
herkese selam...
insallah 23 agustosta gorusmek üzere....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
yaa bırakın yaw ne işiniz olur bu kolpa adamla ((((((((((((: resmen çakma antenyo banderas o ((((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
jesseee ayıp oluyor brotherr... antonyo benim kankama benziyorsa nediyelim yani...
sergioo bodruma gelme niyetim var, gelemesemde zaten 3. yıl dönümü kutlamasında inş bi arada olucazz...
DEDEMMM sayende çok keyifli bir pazar geçirdik. üstüne özer abilerin süprizi de çok iyi geldi. mutlulukl ayrılırken benim güneş gözlüğünü sende unutmuşum. bir ara gelip alırım artık.
öpüyorum hepinizi tekrardan
Günaydın İnsanlar... Pazartesi sendromundan uzak, bol kazançlı, keyifli, özel bir hafta diliyorum herkese...
Ben hergün çalıştığım için pazartesi sendromunu atlattım
Ama 25 Ağustos Pazartesi günü işbaşı yapmak gerçekten zor gelecek...
Dipnot: Defalarca mesajların silinmesine, temizlenmesine, üstüne üstlük sil baştan yeni bir İZMİR başlığı açılmasına rağmen en çok okunan ve cevap yazılan İl grubu başlığı hala bizimki #7360
...Sergerdan...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)