Günaydın millet, iyi günler, kolaylıklar herkese...
Günaydın millet, iyi günler, kolaylıklar herkese...
...Sergerdan...
Yauuu...neden ben hep böyle yapiim anlıyamadım gitti yauuu
elbette sizler herkes değilsiniz ama ben sadice birden fazla insan oturtmasın Rozicime diycektim ki öyle yazmışım
Sizler en az 9-10 kişi binebilirsiniz Roziye
Evet buna kızdım hemde çok ve çok kıskandımhepinize bakalım nassı düzeltceksiniz bu affedilmez hatanızı
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
2006 yılının tamda bu zamanlarıydı çanakkaleden manisaya doğru yola çıktığımda.. zor bir yolculuktu... alıştığın şehirden ayrılmak, sevdiklerini dostlukları geride bırakıp yepyeni bir sayfa açmak hayatında... öyle böyle derken zamanla insan bukalemun misali herşeye alışıyor...alıştıkça çevreye açılmaya başlıyor.
manisa ve izmir mt nin benim hayatımda çok büyük bir yeri var... bu sene her ne kadar etkinlikleri paylaşamasamda geçen sene çok güzel şeyler paylaşıldı, çok güzel dostluklar kuruldu. heinizin yeri ben de apayrı.
bu akşam 12.00 da istanbula geri dönüyor ve açtığım manisa sayfasını kapatıp yepyeni bir sayfa daha açıyorum hayatımda.
hepinizin bende yerinin apayrı olduğunu bilmenizi isterimm..
sevgiyle... huzurla... dostluklarınızla kalınn...
özlem
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Hocam bunu sadece istanbula taşındığının bilgilendirmesi olarak anlıyorum. kendine iyi bak
Özlem , yolun ve bahtın açık olsun, eline diken ayağına taş deymesin. Herşey gönlünce , Belki bir daha görüşmek nasip olmaz Varsa eğer HAKKIM helal olsun
Özlem kardeşim seni tanımış olmaktan memnun ve mutlu olduğumuzu bilmeni isteriz.
Marina & ben sana İstanbuldaki yaşamında başarı ve muvaffakiyet temenni ederiz yollar mutlaka bir yerlerde kesişirbol şanş....
Tarzım çok basittir.....
Arkadaşlar bu cuma ne yapalım nerde buluşalım? fikir belirtmek isteyen var mı? üsküdar çaycısı mı, bostanlı yasemin kafe mi? yada başka bir alternatif. ona göre yer ayırtalım kendimize
hayırlı cumalar arkadaşlar
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Hayırlı cumalar, iş yerlerinde olanlara hayırlı işler
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Cümlemize hayırlı bir Cuma dileğiyle,çalışanlara allah kolaylık be bıol kazanç nasip etsin
Walle'ım titrek süvarim...bu ararlar bayağı yoğun olacağımızdan (M+Ö) dolayı
toplantılara katılamayacağız ama Ada sefasınıda süğreceğiz inşallah....
topic güncel tutulmalı diye düşünmekteyim
Hiiiiiiii....... bu akşam toplantı olacaksa mutlaka geleceğiz fırsat doğdu nerede olacağıznerede bumillet nerede teklifler...
Tarzım çok basittir.....
üsküdar olabilir mi? ne dersiniz?
Siteye şimdi bakabiliyorum güzel babam, Wallace yazmış, kulaklarınızı tahmininizden daha fazla çınlatıyor ve gelmeye niyetleniyoruz ama başınız kalabalıktı dinlenin istedik. Hem hal hatır da sorduk ama unutulmuş
Yarın itibariyle yıllık izne çıkıyorum ve allah nasip ederse Akdeniz'e doğru yola çıkacağım. Gitmeden önce size uğramak niyetindeyim ayrıca. Ve bundan sonra tepenizdeyim bilesiniz. 1 kilo Jumbo, 10 tane puzzle hazırlayın bana, kaptan mağara adamı gibi "Geliyoruuum anacııııııımm" naraları atmaktayım Hatta aldığınız yeri söyleyin jumboları biz getirelim
Üsküdar olabilir mi? ---> Neden olmasın?
Ne dersiniz? ---> Allah derim.
ee iyi o zaman benim 19:00 da EMO da HAYAT TV ile ilgili bir toplantıya katılmam gerekiyor, 20:30 gibi üsküdara gelirim istersen sende gel hayat TV toplantısına.
Yaw ben bi seni bilirdim ama gördüm ki seni de kaybetmişiz çoktan.
Dershane de bu kafaya erişebilmek için ne veriyorlar size?
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)