rozinanteyi arap aldatınca rozi teselliyi başka riderlarda arıyor özer abicim
Selamunaleykum Arkadaşlar,
Dün günü birlik Bodruma çay içmeye gittim gece dolaşırken barlar sokağında bizim çirkin çocuğu gördüm Sercanın herkeze çok çok selamı var ve bodruma bekliyor, Hadigari'de showu varmış davet etti ama dönmek zorunda oldugum için gidemedim gece 2de ordan cıktım yola sağsağlim 5te evdeydım. yorucu oldu ama değdi.
Sercanın Herkeze çok selamı var.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
A.S. vasco teşekkür ederiz
A.S. Erhan...yakında bizde gideceğiz o taraflara inşallah görürüz çirkin'i de
eee...ne yapacaksın..etme bulma dünyası bu değilm zavallı Rozi
Marmaris'te gitar solo yapan kardeşim benim nasılsın oralarda? işler yolunda sağlık yerindedir inşallah, öperim seni
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
abii amma attın haaaa
bu yazdığına sen inandınmı acaba merak sardım şimdi bu konuya
ROZİ en kısa zamanda ESMERAYla bi araya gelmek için can atıyo bi rejim listesi bulmuş onu verecekmiş
BASENLERİMDEN kurtulsun diyeee
abim işte arkadaşları evlerine servis yaptı BÖCEK ROZİ ile
Onun tek riderı benim olm bunu sende bilmiyosan hiç kimse bilmiyo demekdir yaw müyendizim benim
acıklı olan ne
aman AĞAMIZDA SENSİN PAŞAMIZDA SENSİN DELLENME YETER
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
[QUOTE=Arap Kadri;1195556]abii amma attın haaaa
bu yazdığına sen inandınmı acaba merak sardım şimdi bu konuya
ROZİ en kısa zamanda ESMERAYla bi araya gelmek için can atıyo bi rejim listesi bulmuş onu verecekmiş
BASENLERİMDEN kurtulsun diyeee
Arap'ım Kadrim,Rozi'nin süvarisi, canım kardeşim bak, sana tekrarlıyorum benim Kısarağımın adı Es me ral da'aaaaaaa yeteeeer beni kudurttun bea.... Esmeralda güzel kardeşim benim...Tarzan bile bukadar uğraşmadı seninle yau...
abim işte arkadaşları evlerine servis yaptı BÖCEK ROZİ ile
Rozi'yi öyle hoyratça verme herkese sonra darılacak bak haa
ne bu servis motorumu yani
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
iyi akşamlar izmir. güzel haberlerle uyuyasınız inşallah
Arap kadrinin dikkatine ;
Rozi benim intuşuma sms atmış , nedir benim bu halım demiş yardım istemiş. böcek benden büyük değil onu taşımak benim için zevk demiş ama, ya arkadan müdahale edenler yokmu , işte ona kafam çok bozuldu demiş. Bak arap rozi iyi şeyler düşünmüyo ona göre benden söylemesi. Ayrıca intuş bu aralar çok fena oldu . bana dargın, sayende fiziğim bozuldu diyor, bende sebeplerim var diye özür diliyorum , ne yapabilirim korumasız süvari olmak istemiyorum, korumalarımda beni fena şekilde terletiyor . iki gündür sırt ağrısından uyuyamıyorum. iki gün süvari olmadım diye yüzüme bakılmıyo , bugün güzelce yıkayıp okşadım önce çok sevindi ama yine yerine alınca başladı ağlamaya şiştim diyo başka bişey demiyo. Birde baktım gitmiş dolaptan benim rakıyı almış rakı karpuz yapıyo. bende çöktüm yanına . hem içtik sarıla sarsıla başladık kafaları bulmaya . Ama söz verdim onu yarın ALLAH nasip ederse . biraz gezdiricem .
Walles'in dikkatine
titrek'in hiç sesi çıkmıyo bu sıralar heralde akdeniz turundan daha kendine gelemedi. Aslında servis işleri Titrekin ihtisasında
Abim tarzanın nefesi yetmedi garibimin benle uğraşmaya
BÖCEKi ağırlık olarak hissetmedim diyoda
öteki arkdaşlar pak bi AZMANLARDI AMORTİSÖRÜM AĞRIDI dedi
genede en ufak bi şikayet etmedi ROZİm benim beeee
tamam müyendizim sanada yazdıklarından 1,5 PORSİYON
DEDEEEMMM
işin içine İNTUŞ girdimi akan sular durur
işin iç yüzünü sen bilmiyon bak neden o sms i attı ROZİ
epeydir İNTUŞu görmedim çok özledim
hep gördüğüm KOCA BASENLERİYLE ESMERAY
GÖZ ZEVKİM BOZULDU YAW dedi
İNTUŞa zordayım diye bi sms atimde gelsin yanıma onu görimde göz zevkim yerine gelsin dedi
hiç kınama kardeşim Abim işin fesatlık boyutuna geçti anlasana yaw
ROZİ SEVERLERİ KISKANIYO
bide sizin bi ROZİ SEVERLER FUNCLUP kuracağınızı duysa neler yapar kıskançlığından tahmin bile edemiyorum
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Düşünmek bile istemiyorum. Özliyen insan özletmez kendini. karadan, havadan , denizden bir saatlik yol, başımız kalabalık dedik , yardımcı gerek diye düşündük , ama neeeerrdeeeeeee jumboları hep tek başımıza ayıkladık
etrafımıza çok bakındık , misafirler geldi teker teker isimlerinizi ezberledi , ama bir Allahın kulu, dost na'ber demedi.
Nasılım ama kafam'da iyi şu an fırsat bu fırsattır ver veriştir .
dedem senin o tatlı dilini yerim ben. valla kaç kere niyetlendik viper75 le de dediğin gibi başın kalabalıktı. hatta dün de dedim ya sana pazar bile sana gelsek mi diye epey düşündük diye.
saygılar sevgiler sana dedem. allah neşeni daim etsin sevdiklerin hep yanında olsun ki seninde yüzün hep gülsün
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)