tekne için bende bir iki kaynak var hemen temasa geçeyim o zaman. bir foçadan, iki çeşmeden üç seferihisardan yola çıkabiliriz. seçeneklerimiz bol. bir de Rahmi dedemin bir kaptan arkadaşı var onla da temasa geçebiliriz
tekne için bende bir iki kaynak var hemen temasa geçeyim o zaman. bir foçadan, iki çeşmeden üç seferihisardan yola çıkabiliriz. seçeneklerimiz bol. bir de Rahmi dedemin bir kaptan arkadaşı var onla da temasa geçebiliriz
millet kandiliniz mübarek olsunnnn
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
eyy mete izmirin güzel insanları, rabbim gökteki yıldızları nasıl düşmekten koruyorsa sizleri de öyle korusun tüm kötülüklerden. hayırlı kandiller. büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.
valla uzay dedin mi ARAP KADRİ girer devreye. ben almayayım Arap anladın sen
denize açılma vakti geldi de geçiyor bile extreme1925iim. ama tekne işinde sayı kısıtımız var. iyi organize olmak lazım. kaptanları kafaladım mangalda yakacaz, yiyecezde içecez de kafamıza göre de gezeceğiz. tarihi bu cuma netleştiririz
"yolun uzundu galiva denizci" derdi bir filmde. napalım arabım kadrim terbiyeli kindar köftem. deniz ruhumuzda var. sende miço olacan teknede okey mi?
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
9 gündür ege-akdeniz civarı geziyoduk geldik şimdide hafif hafif forumda neler varmış diye bakınıyoruz...
tabi bide dünkü günü birlik denizli seyehatinide katınca baya bi kilometre yaptım bu aralar 2000 i geçtim 10 günde
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
tamam müyendiz adam senle beraber bi ön çalışma yapalım
ne çırası ne odunu tekne AHŞAP deelmi ha
kalır abi kalır meraklanma sen
en kötü magallıkların çöpleri kalır
OOOOOOOOOO
iyi gezmişin
meraklandım yolda bi vukuat çıkarmadı dimi motor
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
tüm mt ailesinin gecmis kandilini kutlarım...coktandır aranızda olmıyodum ama nasip olursa bu cuma arnzda olmak istiyorum...
Gezenler, gezi planları yapanlar, hala gezmekte olanlar:
Haftasonu İzmir'den araç geliyor... Haberiniz ola...
...Sergerdan...
hoşgeldiniz. kasasız belasız geçmiş ne güzel.
sanırım benzer rotayı yaptık geçen ay bende 2000 km den fazla yol yapmıştım. hatta ceyzdaya da dedim. konaklamak için mekan isimleri falan verebilirim diye ama ses çıkmadı.
işte bahsettiğim rota; sanırım daha önce görmüşsündür bu linki
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...rli-yolda.html
ne aracı bu? niye geliyor? dönüşte bizi de alsın mı? ne iş B..A.AK
Oooh maşallah allah içinize sindirsin
güzel km yapmışsınız
nassı bi araç bu? kamyon,kamyonet,motosiklet,triportör,Jeep,
Porsche Cayenne,Dodge Viper,Mercedes s600 long,Masserati,Fiat Bis 600cc römorklu ve klimalı,hangisi ve kaç kişi alabilecek? son: geriye dönüş biletimiz varmidur haççan...vee nerede kalacağız?
Amanın Abooovvv
Arap avatarın altındaki '' Rozinantem'i '' silmiş yuuh sana riyakar Arap seni....ne oldu haaa
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
şimdi burada Arap doğru söylüyor abicim. Avatarının altında hiç yoktu Rozinante yazısı. Nedenini sorarsan "donumun altına koymak istemedim" demişti bir zamanlar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)