Olmaz olsun öyle etkileşim... Bu arkadaş da benim gibi Güzelbahçe Arçelik bayiinden almış olmasın motoru?
Offf diyorum, ben burada aç- biilaç evime geleyim, sen çorbacı yollarına çık, reva mıdır bu? Dönüşte yapılacaklar listesine bunu da ekladim...
Ben yatıyorum millet, yorgunum, yarın birkaç misafirimi() Datça-Knidos-Orhaniye-Selimiye-Turgut-Bozburun güzergahlarında gezdirmem gerekiyor... Var mı gelen? Öncesinde Akçapınar'da tost eşliğinde kahvaltı var...
...Sergerdan...
[QUOTE=gittardando;1180316]Olmaz olsun öyle etkileşim... Bu arkadaş da benim gibi Güzelbahçe Arçelik bayiinden almış olmasın motoru?
yok walla ikinci el aldım...
Kusur bulmak için bakma birine, bulmak için bakarsan bulursun. Kusuru örtmeyi marifet edin ! İşte o zaman kusursuz olursun"...HZ MEVLANA
wallace abi sen ne işle uğraşıyorsun ya hiç wakit kaybetmeden diğer arkadaşlara laf yetiştire biliyorsun bune hız :D
akşam gel öğren bakalım söyleyemem buradan işimi şimdilik
hay yaşa arabım kadrim terbiyeli köftem, kuru fasulye canavarım. ağzımdan aldın lafı
hoşgeldin bu arada, MARCHOCIAS muzaffer kardeşimizin arkadaşıymışsın duyduğumuza göre.
arkadaşlar hayırlısı ıle aralıkta yurtdışına cıkacagımdan,CBF 250 im satılıga cıkmıstır duyrulur biginize ilgilenenler ozelden msj atsın lütfen
arkadaşlar hayırlısı ıle aralıkta yurtdışına cıkacagımdan,CBF 250 im satılıga cıkmıstır duyrulur biginize ilgilenenler ozelden msj atsın lütfen
Ride your way
Bu ne demek şimdi yaaa....
yurtdışına çıkan herkez motorunu satacakmı şimdi
dönüşte tekrar kullanırsın hedowich demi yaa
güzelim motor gidecek şimdi çerez parasına......bu arada nereye yurtdışına?
İstanbul - Samsun - Adana falanmı
Pardon canlarım, hepinize hayırlı sabahalar ve güzel bir haftasonu dilerim
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
sevgili izmir mt'm herkese selamlar saygılar, uzun zaman oldu bişeyler yazmayalı biliyosunuz malum iş yoğunluğu ve bazı sebeplerden dolayı. bazı abilerimizle telden görüşüyoruz ama toplantılara gelmek nasip olmadı, macitimizle en kısa sürede görüşmek istiyoruz ben ve oda sizleri çok özledi bilgilerinize.. bu arada tsk kabul etmedi ağustosta askere gitmemi kasıma kadar macitimle beraber aranızdayız kazasız belasız...
Şırnak'tan mt ailesine sevgiler...inşallah herkes bıraktığım gibi iyidir.... wallace (murat abi) kordonda bi gün benim içinde çay iç olur mu ama kaçak olmasın çünkü ben burda hep öyle içiyorum :( Kendinize çok iyi bakın...
Nerdeyse Bir haftadır Torunlar PC mi isgal ettiler bana sıra gelmedi. Şimdi bir fırsat bulup bişeylar yazmak istedim, Hepinizi çok özledim. Başımda bekliyor valla görüşmek üzere diyim başkada yazacak zamanım yok . Dede yaaa diyor başımda
hoşgeldin bu arada, MARCHOCIAS muzaffer kardeşimizin arkadaşıymışsın duyduğumuza göre.[/QUOTE]
hoşbulduk.ewet muzaffer tanıştırdı siteyle...darısı sizlerle dostluk kurmaya artıkın...
Kusur bulmak için bakma birine, bulmak için bakarsan bulursun. Kusuru örtmeyi marifet edin ! İşte o zaman kusursuz olursun"...HZ MEVLANA
Gitaristler kaç kaç kişi olduk? Modern Folk Beşlisi ? Allaaahhh kışın eğlence gırla desenize...
Bu arada kış için bir sanatçıdan konser ve albümlerinde çalmak yönünde bir teklif aldım, piyasada daha az çalışacağım anlayacağınız, bu da daha güzel, birlikte, yol dolu haftasonlarının çoğunlukla boş geçeceği bir kış anlamına geliyor...
Kışın İzmir'de birlikteyiz yani...
@Bilge, ne işin var Şırnak'ta, iyiydik
...Sergerdan...
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)